TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11828
21.4.22 20:57

@Clue tak to jo…tak snad už to bude dál bez komplikací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 10:59

Ahoj holky byla jste některá už na kontrole v 6+0 tak mě objednali sestry. Bylo už vidět i srdíčko nebo je to ještě brzy?

• Citovat
  • Upravit
348
22.4.22 11:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky byla jste některá už na kontrole v 6+0 tak mě objednali sestry. Bylo už vidět i srdíčko nebo je to ještě brzy?

pri prvom tehu som bola podla MS 5tt+5 na pohotovosti, srdiecko uz bilo a babatko zodpovedalo velkostne 6tt+1 (mala som skorsiu ovulaciu).
vies, kedy si ovu mala? Ak nie, priprav sa na variantu, ze srdiecko este nebude zachytitelne ultrazvukom a potom by bola vhodna kontrola o tyzden. ak vies presne termin ovulacie, srdiecko by uz 6tt+0 malo bit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.4.22 11:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky byla jste některá už na kontrole v 6+0 tak mě objednali sestry. Bylo už vidět i srdíčko nebo je to ještě brzy?

Já byla v 6+2 ale mimčo odpovídali 6+1 a srdíčko už tlouklo, nicméně četla jsem hodně diskuzí že takhle na začátku 7tt je to tak 50 na 50… držím palce at tam je a můžeš být v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
22.4.22 11:25

@clori @Anikaa02 tak si myslím, že mě sestry objednali brzy, protože já sice podle poslední MS bych ten den byla 6+0 ale den otěhotnění mi vychází na 5.4. Což určitě nebylo, protože jsem 6.4. Byla na kontrole po clostilu a byl teprve vidět folikul a byla podána injekce ovitrellu takže otěhotnění bude až tak cca 7.4… Což by vycházelo na kontrolu asi 5+5..no tak nevím no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.22 11:27
@Lennyss13 píše:
@clori @Anikaa02 tak si myslím, že mě sestry objednali brzy, protože já sice podle poslední MS bych ten den byla 6+0 ale den otěhotnění mi vychází na 5.4. Což určitě nebylo, protože jsem 6.4. Byla na kontrole po clostilu a byl teprve vidět folikul a byla podána injekce ovitrellu takže otěhotnění bude až tak cca 7.4… Což by vycházelo na kontrolu asi 5+5..no tak nevím no uvidíme…
  • Citovat
  • Upravit
895
22.4.22 12:32

Já vždy trpěla na vaginální mykozy, tak jsem řekla, že jdu k dr. Pro lepší léky a za 14 dní mám přijít ještě na kontrolu. Moje babička, která mi malou pohlídala to chápe, protože sama na mykozy trpěla… A máma to ví od babičky, tak zatím snad netuší, ale bojím se, že budu muset s pravdou ven dřív než po 1.screeningu… Leda tak, že by párkrát pohlídal manžel. No uvidíme, jako OSVČ nemá moc času a zároveň má času dost :lol: nebo s ním půjde malá do práce, pokud nebude zrovna dělat nějaké naprd dílo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.4.22 12:40

Som dnes len 4tt+0, ale od vcera vecera mam pocit, akoby som mala knedlik v krku. Pri prvom tehu to zacalo, az ked som bola cca 5tt+1 podla ovu (2 dni po zisteni). Upodozrievam z toho psychicke rozpolozenie z takeho skoreho zistenia :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.4.22 15:24

1.kontrola az 9tt

Ahoj holky, tak me sestra objednala az v 9tt!!! :zed: Pritom jsem po dvou samovolnych potratech v 7-8tt tak asi proste ceka jak to zas dopadne nebo nevim, proc me neobjednala drive. Zase uplne se mi tam cpat k ni driv nechce. Ale bojim se no. Mame jeste jednoho znameho gynekologa tak mozna poprosim jeho, jestli by nekouknul nekdy v tom 7.tydnu, at jsem klidnejsi. TP dle MS 25.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
22.4.22 15:51

@verca72 já bych řekla gynekolozce pravdu, že mám strach, protože se to 2× nepovedlo a jestli by tě mohla v 7tt prohlédnout 🤷‍♀️ určitě to pochopí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
22.4.22 16:04

@verca72 tak to mě mrzí ze té takhle napíná hele pro klid si klidně zajdi ať si co nejvíc v pohodě ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.4.22 16:16

@verca72 Ahojky, já jsem objednaná taky až na 9tt rovnou s odběrama. Je to tedy první těhotenství, ale nějaké předchozí trable taky byly. Na druhou stranu si říkám, co se má stát se stejně stane. Držím ti palečky, ať je už vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.4.22 17:44

Ahojky, tak se k vám holky taky s dovolením přidám. TP dle ms by měl být 26. ale vím, že sem měla ovulaci déle, tak si myslím, že se posune i termín. Mám doma už syna, kterému jsou necelé dva roky. Jinak já jdu na kontrolu už teď v úterý ( dle ms 5+1), protože mě dost bolí břicho, což jsem v prvním těhu neměla, tak jen k určení toho, jestli je to tam kde má. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.4.22 18:28

@clori Mam uplne to same! Byla jsem na ORL, rekla mi, ze se mi vraci zaludecni stavy do krku a pry je to v tehu normalni. Na zacatku, v prubehu i na konci. Doporucila mi Gaviscon nebo Gastrotuss gel, vysadit kafe, mlecne vyrobky a jist hodne ovoce a zeleniny. Doufam, ze to brzy prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
22.4.22 19:02

@Mystery-lady ahoj, jsem na tom úplně stejně 🙂 syn necelé dva roky, spinila jsem a fakt hodně bolelo břicho, měla jsem podezření na mimodelozni, no v 5+0 se ukázal tam, kde měl 🙂 myslím si, že to břicho možná bolí, protože jsme rodily a není to zase až tak dlouho 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí