Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@clori ja to dřív nevěděla 😁 a teď jsem volala na hemato a jsem objednaná na 23.kvetna. Sestra si třeba podle testu pichala dokonce až po druhém trimestru 🙂 záleží na výsledcích
@clori tak já problémy celý život neměla, ale jak jsem otěhotněla, tak jsem si o ten test řekla, protože jsem věděla, že má Leidena sestra.
Ahoj holky, dekuji za pozvání @Verun777 já se přidávám. Bude mi v červnu 37 a termín máme na 22.12.22. Zjistila jsem to v den výročí 5 let od seznámení s partnerem. Je to tedy docela narocne s prací ale jsem rada za každou nevolnost a bolest - v tu chvíli si nikam vše jde správným směrem
![]()
@Caroline81 tak to já i přesto, že jsem žádné mimi neměla, tak mám bříško mona ještě vetsi ![]()
@Caroline81 píše:tak to já i přesto, že jsem žádné mimi neměla, tak mám bříško mona ještě vetsi
Krásně se nám to tu rozrůstá. Gratuluju nově příchozím. A teď dotaz. Holky co čekáte druhé a další, máte taky velké bříško? Já ho mám jak v pátém měsíci v prvním těhotenství. Přítel mne včera poprvé od zjištění // viděl a doteď je vyjevenej že mám bříško tak velký. Pravda je, že mám drobnější postavu a jen 160 cm. Takže je na mne vidět každý kilo navíc vždycky. Takže já už mám těhotenské leginy.
@np10021 píše:
Ahoj holky, já včera na testu měla ducha a dnes ráno krásná čárkai digi CleanBlue to potvrdil
. Podle poslední ms mám termín 14.12.. Stále tomu nemohu uvěřit, jednalo by se o naše první mimi
. Já týden zpět dostala šílenou jakoby zadní rýmu a cítila se nemocně, ale přikláněla jsem to k pracovnímu vyčerpání.. nárazově mám bolesti v podbřišku, motá se mi hlava, zvýšená žízeň, nafouklé břicho, dost nateklá a bolavá prsa, celodenní nevolnosti a dělá mi problém čištění zubů Tak
bez navalování se to neobejde.. všem nám držím palečky, ať je vše v pořádku a mimi rostou
ja chytla od partnera rymu jako tram, jsem psikala snad každých 5 minut 3 dny, jsem se Bala aby se neco nestalo…
@Majiss píše:
@Clue já mám za sebou 5 potratů během 13 měsíců, z toho poslední 2 byly mimoděložní + k tomu mám ještě teď covid a píchám si kvůli tomu clexane…takže čím dřív tím líp u mě 🙂
tak držím co muzeu, at vše probíhá hladce ![]()
@Majiss stáhla jsem si uz asi 3 aplikace pro těhotné a čekám na kontrolu od doktorky, zdali povolí. Jsem nyní 5+5, bude mi 37 a doteď jsem pracovala 12 - 14 hod denně. tak nechci raději riskovat, kdyby to bylo rizikové…
@Majiss
Vůbec mi to nechce dohledat tvé příspěvky 🤦♀️ no mrzí mě, že jsi měla tolik potratu, u tebe to má určitě oduvodneni 🙂
@weu91 dopadlo všechno dopere, když jsi letěla do USaA, jedna se přeci jenom o dlouhý let a co nyní čtu, tak uplne nedoporučuji. je tedy pravda, ze my jsme počali mimi v USA a pak jsme také zpět letěli. Ptám se jelikož hodně cestujeme s partnerem, tak jestli na to také nemáte někdo zpětnou vazbu od lekare…
@helis0 děkuju snad konečně bude 🙂 ve čtvrtek mě čeká kontrola na potvrzení srdíčka a budu 7+3tt 🙂
@Clue ahoj bohužel se žádná příčina nenašla takže prý všechno náhody 🤷♀️
@np10021 ten Muj na me poznal vždy ovulaci i menstruaci a když jsem mu rikala, ze jsem mozna těhotná, tak rival, ze ne, ze to dostanu za dva dny a nakonec vysel test a rika, jsem si rikal, ze se nehadas, ze to je nějaké divné ![]()