Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Ráda bych se za vami přidala. Jsem po IVF a vyšlo to na první dobrou. Termín mám 22.12.22 ![]()
@Anonymní píše:
Měli jsme teď krizi a dost velkou. Myslím, že nás to oba dost vyčerpalo. Zbytek mé rodiny má po krizi manžela plné zuby. Bohužel moje sestra zatím nemůže otěhotnět, má za sebou 4 umělá oplodnění a já teď přijdu s tímto.potřebovala jsem si trošku postesknout, protože to zatím nikdo jiný neví. tím se omlouvám, vím, že jste tu všichni z těhotenství nadšené
Ahoj, tak nějak ti rozumím. A neboj nejsi tady jediná co z těhotenství není úplně nadšená. Dopadne to přesně tak jak to má být.
@Caroline81 tak to gratuluji ještě jednou ke kozorohu U nas to bude také krasny kozoroh, včera jsem byla na kontrolu u doktorky a bylo mi potvrzeno, ze oplodnění proběhlo později. Tak jsme spise ten 5 týden. Kazdopadne mame úžasnou doktorku, tak si me pozvala na proti týden znovu. Doufám, ze vše bude v pořádku.
Pokud máš takový hlad, tak to vypadá, že špatně Ti není
. Kazdopadne naše doktorka rikala, ze nejvíce se nevolnosti rozjezdi mezi 6-7 týden a dle toho, jak Ti bude, tak Ti bude cely Prvni trimestr ![]()
@Anonymní píše:
Měli jsme teď krizi a dost velkou. Myslím, že nás to oba dost vyčerpalo. Zbytek mé rodiny má po krizi manžela plné zuby. Bohužel moje sestra zatím nemůže otěhotnět, má za sebou 4 umělá oplodnění a já teď přijdu s tímto.potřebovala jsem si trošku postesknout, protože to zatím nikdo jiný neví. tím se omlouvám, vím, že jste tu všichni z těhotenství nadšené
Ahoj 🙂
Prosím tě, je nás tu víc, co byly překvapené včetně mě, a to mám necelého dvouletaka 😀 Řešili jsme i potrat, nakonec si malé necháme, když k nám chce i přes kontracepci, tak to tak asi mělo být 🙂
Ať se rozhodneš jakkoliv, je to tvé rozhodnutí a nikdo nemá právo ti nějak kázat 🙂
@helis0 tak to je v pohodě. Špatně mi není. Bylo asi tři dny minulý týden. Ale teď v klidu. Jen ten šílenej hlad.
A hlavně se mne nějak nechce pustit ta nemoc. Začalo mne dost skrabat v krku a kašel. Budu muset pro něco do lékárny. Už by to asi chtělo teplo. Slunko to vytáhne.
@Anonymní píše:
tak v tom připadá, dělej jak citis a na nic jiného nemysli. Monza to bylo znamení, ze zrovna na narozeniny jsi se to dozvěděla, mona jsi po tom i trosku toužila, když jsi si udělala test na narozeniny, kdo vi? Jak rika moje kamarádka, dělej vše pro to aby jsi byla hlavně stastna Ty.
Nedávno jsem také někde četla, ze je dulezite se mi rad a ze lidi, co se ma opravdu rado je jen velmi malo. Když se nad Tim clonek zamysli,… pokud ano, tak clonek děla vše pro to aby byl stastny, nikdo jiny za nas život zit nebude. preji hodne stesati ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Vůbec se neomlouvej. Jsi ve složité situaci (nejsi v této skupince jediná neboj) a pokud ti aspoň trochu pomůže se takhle z toho vypsat tak jen směle do toho ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, protože jsem poprvé těhotná (neplánovaně ve 35 letech) a ráda načerpám nějaké tipy a rady
U doktora jsem byla poprvé teď v pondělí a je to 10 týden. Víc mi zatím neříkal. Jen se mě už druhý týden drží vleklá chřipka, tak doufám, že miminko bude v pořádku a zvládneme to
Jinak zatím kromě únavy, žádné příznaky, ani bolesti břicha, prsa pořád malé
Tak jsem zvědavá co bude dál ![]()
Ahoj holky mi asi trefí. Máme doma v červnu 2 letou princeznu. Včera jsem byla na potvrzení tehu a dr mi sdělí že tam jsou DVĚ!!! Nevím co dělat, zatím než radost převládá strach a stres a ikdyz mi řekla, že spousta dvojčat nedopadne, tak mě to děsí. Nevím jestli finance nebudou problém.. Se třemi dětmi a třemi autosedackami těžko nám bude stačit malé auto, malý kufr, do toho spravování domku a teď to všechno zdražování… Zatím se neumím radovat a jsem z toho úplně v šoku…
@Anonymní píše:
Ahoj holky mi asi trefí. Máme doma v červnu 2 letou princeznu. Včera jsem byla na potvrzení tehu a dr mi sdělí že tam jsou DVĚ!!! Nevím co dělat, zatím než radost převládá strach a stres a ikdyz mi řekla, že spousta dvojčat nedopadne, tak mě to děsí. Nevím jestli finance nebudou problém.. Se třemi dětmi a třemi autosedackami těžko nám bude stačit malé auto, malý kufr, do toho spravování domku a teď to všechno zdražování… Zatím se neumím radovat a jsem z toho úplně v šoku…
Ahoj, neboj se 🙂 kamarádce se přihodilo to stejné a teď je nejšťastnější
@Clue a přihodilo kdy? Teď je opravdu zlá doba a všechno 100% zdrazene a ještě to bude horší.. Děsím se toho opravdu dost
@Anonymní píše:
@Clue a přihodilo kdy? Teď je opravdu zlá doba a všechno 100% zdrazene a ještě to bude horší.. Děsím se toho opravdu dost
Napište mi zprávu, není to o mně, tak ať to jde osobně 🙂
@Anonymní píše:
Ahoj, věřím, že tě to muselo velmi překvapit, ale neboj se. Spousta věcí se dá pořídit na bazárcích za pár šupů a něco sis určitě schovala po princezně
Navíc i okolí a rodina vás určitě podpoří a život s dvojčátky bude nakonec bezva ![]()
@Anonymní píše:
moc gratuluji, ta radost určitě přijde. Vždy se všechno deje z nějakého duvodu a verbm, ze budes mít velkou radost. Mate v rodině dvojčata?
@helis0 ano máme. Babička byla s dvojčat a já i můj bratr též. Jen to druhé máma vždy potratila.. Takže jsme nakonec jeden a jeden… Ale asi hlavní důvod dvojčat bude clostilbegyt ![]()