TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
818
15.5.22 09:59

@DadaSm jo jo, doktor mi vysvětloval tabulku našich embryí, že nám zůstalo z genetiky jen jedno zdravé a já si všimla XX❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.22 11:05

Dvojčata ...dvojnásobek vitamínů?

Holky, máte některá zkušenost s přísunem vitamínů, kys. listové když čekáte dvě? Volat si budu v pondělí doktorce. V té euforii jsem se zapomněla optat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.22 11:08
@Ameli98 píše:
Holky a já se s vámi loučím.. pevnou mysl a myslet na naději. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.5.22 11:11

@Ameli98
Mě pomohlo čtení.
Blog MÁMA NA POHODU -MIRKA MITRENGA
Sdílela, otevřeně lidsky mluví i píše.
S pochopením, s citem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
15.5.22 22:19

špinění

Ahoj holky, mate některá z Vás zkušenosti se spinenim? četla jsem o tom, že je to v 7 TT docela bežné, zvlažte v období, kdy by mela proběhnout menstruace. zatím jsem mela spineni včera jednou a pak nic. Dnes po procházce opět znovu a o trosku vice než včera, tak se modlím, co bude pres noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
15.5.22 23:09

@helis0 ja spinim cca od 5/7DPO kazdy den. aj cerveno-ruzovo obden. picham obden clexane, 3× denne vkladam progestanelle. zmenu neprinieslo ani vynechanie clexanu az na 2,5 dna a ani zmena z vkladania progesteronu na uzivanie ustne. kazde cerstve spinenie ma aj tak patricne vzdy vyplasi a v strese cakam na dalsi utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.5.22 05:35

@helis0 ja sla presne v 7+0 na pohotovost se špiněním, potěšila mě srdickem a rekla ze je to takhle na zacatku normalni, nenasla zadnou pricinu krvaceni/spineni. Dnes jedu na utz a minuly tyden v 10tt jsem taky obcas zaspinila. Tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
16.5.22 06:15

Špinila jsem na začátku obou těhotenství. Poprvé to nedopadlo, bylo to silnější a objevovala se občas i krev, ZT. Podruhé to bylo jednorázově, asi praskla nějaká žilka… Dostala jsem utrogestan (spíš asi placebo) a naštěstí zatím vše ok. Určitě bych hned šla k dr, hlavně z důvodu možného hematonu, který, kdyby byl moc velký a nad mimčem, by ho mohl strhnout. V takovém případě je vhodné mít klidový režim, Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.5.22 11:57

@Ameli98
Tak to mě strašně moc mrzí 😔. Posílám sílu 🙏 🙏. Drž se❤️️🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
18.5.22 12:00

Ahoj holky, tak ja se loučím, bohužel spineni preslo ráno v krev a uz na pohotovosti srdíčko bez odezvy. Hodne Ted o tom čtu. POkud maminka je krevní skupina negativní musí si nechat dat po potratu nejlépe do 24 hodin injekci na protilatky aby v pristim těhotenství se nesnažil tělo vyudit plod.

Preji Vám všem hodně stesti at se Vám narodí zdravá a krásná miminka plná elánu do života - moje to bohužel nezvadlo ale rika se, ze následně po potratu je tělo ihned připraveno na další miminko a melo by se zadarit rychle.

Nastesti mně nedělali revizi, jelikož jsem byla v nemocnici v Itálii, kde jsem cekala snad skoro cely den a následně jsem byla tak uvnitř natekla, ze to pro ani neslo az následně jsem se docetla, ze revize není nutná, tak se muzeme zabit snažit již za 14dní :srdce:. Clvoek samozřejmě dopředu nečte nebo aspoň ja, co se má nebo nemá dělat po potrate a v tu chvíli bych snad i dala na lekare.
Vánoční a Novoroční maminky přeji Vám krásné těhotenství :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
18.5.22 12:33
@helis0 píše:
Ahoj holky, tak ja se loučím, bohužel spineni preslo ráno v krev a uz na pohotovosti srdíčko bez odezvy. Hodne Ted o tom čtu. POkud maminka je krevní skupina negativní musí si nechat dat po potratu nejlépe do 24 hodin injekci na protilatky aby v pristim těhotenství se nesnažil tělo vyudit plod.

Preji Vám všem hodně stesti at se Vám narodí zdravá a krásná miminka plná elánu do života - moje to bohužel nezvadlo ale rika se, ze následně po potratu je tělo ihned připraveno na další miminko a melo by se zadarit rychle.

Nastesti mně nedělali revizi, jelikož jsem byla v nemocnici v Itálii, kde jsem cekala snad skoro cely den a následně jsem byla tak uvnitř natekla, ze to pro ani neslo az následně jsem se docetla, ze revize není nutná, tak se muzeme zabit snažit již za 14dní :srdce:. Clvoek samozřejmě dopředu nečte nebo aspoň ja, co se má nebo nemá dělat po potrate a v tu chvíli bych snad i dala na lekare.
Vánoční a Novoroční maminky přeji Vám krásné těhotenství :kytka: :srdce:

Veľmi ma to mrzí 😔 a tak veľmi držím prsty aby sa vám opäť čo najrýchlejšie zadarilo 🙏 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
33
18.5.22 13:30

@helis0
Ahojky, přeju ti moc moc síly🙏. Mě se to stalo minulý rok na podzim😔. Jen mě se tedy potrat nerozjel sám a měla jsem tabletky. Naštěstí jsem se vyčistila a nemusela na revizi. A ani ne za dva a půl měsíce se nám to povedlo znovu😍 🙏. Proto přeji, ať se zadaří také hned. Je to asi to nejlepší na bolavé srdíčko. Teď se vždy na kontrole modlím a věřím, že bude všechno v pořádku❤️️🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.5.22 17:49

@helis0 to ma velmi mrzi :( drz sa a vela sil do noveho snazenia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
22.5.22 22:21

@Itiweek Ahojky. Mela jsem s pocenim problém, i když jsem těhu nebyla. Jediné, co je přírodní a funguje (pro mě) je toto: https://www.profiskin.cz/…mon-geranium?…

Při posledním objednání na mě vyskocily nějaké levnější náhražky, ale nefungovalo to. Takže zůstávám věrná této značce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.5.22 22:51

@DaisyMe
Ahoj a děkuji za radu. Už mám doma od purity vision, tak ho zatím budu testovat. Když nebude fungovat, tak pak zkusím ten tvůj. Moc děkuji :wink: 👍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí