Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DadaSm jo jo, doktor mi vysvětloval tabulku našich embryí, že nám zůstalo z genetiky jen jedno zdravé a já si všimla XX❤️
Holky, máte některá zkušenost s přísunem vitamínů, kys. listové když čekáte dvě? Volat si budu v pondělí doktorce. V té euforii jsem se zapomněla optat. ![]()
@Ameli98 píše:
Holky a já se s vámi loučím.. pevnou mysl a myslet na naději.
@Ameli98
Mě pomohlo čtení.
Blog MÁMA NA POHODU -MIRKA MITRENGA
Sdílela, otevřeně lidsky mluví i píše.
S pochopením, s citem.
Ahoj holky, mate některá z Vás zkušenosti se spinenim? četla jsem o tom, že je to v 7 TT docela bežné, zvlažte v období, kdy by mela proběhnout menstruace. zatím jsem mela spineni včera jednou a pak nic. Dnes po procházce opět znovu a o trosku vice než včera, tak se modlím, co bude pres noc…
@helis0 ja spinim cca od 5/7DPO kazdy den. aj cerveno-ruzovo obden. picham obden clexane, 3× denne vkladam progestanelle. zmenu neprinieslo ani vynechanie clexanu az na 2,5 dna a ani zmena z vkladania progesteronu na uzivanie ustne. kazde cerstve spinenie ma aj tak patricne vzdy vyplasi a v strese cakam na dalsi utz.
@helis0 ja sla presne v 7+0 na pohotovost se špiněním, potěšila mě srdickem a rekla ze je to takhle na zacatku normalni, nenasla zadnou pricinu krvaceni/spineni. Dnes jedu na utz a minuly tyden v 10tt jsem taky obcas zaspinila. Tak uvidim
Špinila jsem na začátku obou těhotenství. Poprvé to nedopadlo, bylo to silnější a objevovala se občas i krev, ZT. Podruhé to bylo jednorázově, asi praskla nějaká žilka… Dostala jsem utrogestan (spíš asi placebo) a naštěstí zatím vše ok. Určitě bych hned šla k dr, hlavně z důvodu možného hematonu, který, kdyby byl moc velký a nad mimčem, by ho mohl strhnout. V takovém případě je vhodné mít klidový režim, Držím palce.
@Ameli98
Tak to mě strašně moc mrzí 😔. Posílám sílu 🙏 🙏. Drž se❤️️🙏.
Ahoj holky, tak ja se loučím, bohužel spineni preslo ráno v krev a uz na pohotovosti srdíčko bez odezvy. Hodne Ted o tom čtu. POkud maminka je krevní skupina negativní musí si nechat dat po potratu nejlépe do 24 hodin injekci na protilatky aby v pristim těhotenství se nesnažil tělo vyudit plod.
Preji Vám všem hodně stesti at se Vám narodí zdravá a krásná miminka plná elánu do života - moje to bohužel nezvadlo ale rika se, ze následně po potratu je tělo ihned připraveno na další miminko a melo by se zadarit rychle.
Nastesti mně nedělali revizi, jelikož jsem byla v nemocnici v Itálii, kde jsem cekala snad skoro cely den a následně jsem byla tak uvnitř natekla, ze to pro ani neslo az následně jsem se docetla, ze revize není nutná, tak se muzeme zabit snažit již za 14dní
. Clvoek samozřejmě dopředu nečte nebo aspoň ja, co se má nebo nemá dělat po potrate a v tu chvíli bych snad i dala na lekare.
Vánoční a Novoroční maminky přeji Vám krásné těhotenství
![]()
@helis0 píše:
Ahoj holky, tak ja se loučím, bohužel spineni preslo ráno v krev a uz na pohotovosti srdíčko bez odezvy. Hodne Ted o tom čtu. POkud maminka je krevní skupina negativní musí si nechat dat po potratu nejlépe do 24 hodin injekci na protilatky aby v pristim těhotenství se nesnažil tělo vyudit plod.Preji Vám všem hodně stesti at se Vám narodí zdravá a krásná miminka plná elánu do života - moje to bohužel nezvadlo ale rika se, ze následně po potratu je tělo ihned připraveno na další miminko a melo by se zadarit rychle.
Nastesti mně nedělali revizi, jelikož jsem byla v nemocnici v Itálii, kde jsem cekala snad skoro cely den a následně jsem byla tak uvnitř natekla, ze to pro ani neslo az následně jsem se docetla, ze revize není nutná, tak se muzeme zabit snažit již za 14dní. Clvoek samozřejmě dopředu nečte nebo aspoň ja, co se má nebo nemá dělat po potrate a v tu chvíli bych snad i dala na lekare.
Vánoční a Novoroční maminky přeji Vám krásné těhotenství![]()
Veľmi ma to mrzí 😔 a tak veľmi držím prsty aby sa vám opäť čo najrýchlejšie zadarilo 🙏 ❤️️
@helis0
Ahojky, přeju ti moc moc síly🙏. Mě se to stalo minulý rok na podzim😔. Jen mě se tedy potrat nerozjel sám a měla jsem tabletky. Naštěstí jsem se vyčistila a nemusela na revizi. A ani ne za dva a půl měsíce se nám to povedlo znovu😍 🙏. Proto přeji, ať se zadaří také hned. Je to asi to nejlepší na bolavé srdíčko. Teď se vždy na kontrole modlím a věřím, že bude všechno v pořádku❤️️🙏.
@helis0 to ma velmi mrzi
drz sa a vela sil do noveho snazenia ![]()
@Itiweek Ahojky. Mela jsem s pocenim problém, i když jsem těhu nebyla. Jediné, co je přírodní a funguje (pro mě) je toto: https://www.profiskin.cz/…mon-geranium?…
Při posledním objednání na mě vyskocily nějaké levnější náhražky, ale nefungovalo to. Takže zůstávám věrná této značce ![]()
@DaisyMe
Ahoj a děkuji za radu. Už mám doma od purity vision, tak ho zatím budu testovat. Když nebude fungovat, tak pak zkusím ten tvůj. Moc děkuji
👍.