TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
23.5.22 13:35

Já zase byla do minulého týdne nabitá energií, spala jsem pět hodin a byla jsem vzhůru a v pohodě zase až do večera a stihla jsem spoustu práce. Ale ted bych zase prospala celé dny. V práci mi padá hlava. No hrůza… 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.5.22 15:22

Ahoj holky :) já mám druhou kontrolu tuto středu a už se nemůžu dočkat 😊 měla bych být 9+6, tak doufám, že bude vše v pořádku. Jinak musim říct, že mě celý měsíc přepadá šílená únava. Vždy když přijedu z práce, tak nejsem schopná ničeho a jen bych spala 🙈 Ještě že přítel dokáže zastat celou domácnost a dává mi co nejvíce prostoru na odpočinek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.5.22 15:25

Holky já se přidám do skupiny až někdy později, třeba v létě. Pokud vše bude OK a tak. A hlavně ať každej hned neví, že jsem někde v nějaké skupině a jsem těhotná 😁 docela se nám to daří tajit zatím, tak to tak chci nechat, a jak člověk s něčím vleze na Facebook, tak už to tajný není, tady ty diskuze mi momentálně nejvíc vyhovují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.5.22 19:04

@Zuz96 ty skupiny jsou soukromé, nikdo, kdo v ní není nevidí její členy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
24.5.22 13:15
@DadaSm
@DadaSm píše:
@hanistojda na vetší jdu 8.6. :)
1.6. mám narozeniny, tak si na tebe vzpomenu a budu držet palce 😊

také jdu 8.6… =) jsem ráda, že v tom nejsem sama… budem si držet palce :-P.. jen ať to už uteče… na kontrole jsem byla v pondělí a už mi to za 2 dny přijde jako věčnost a chci mimčo vidět znovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.5.22 13:43

@pen.tagram Nooo tak to je super <3 ja byla ve čtvrtek a každý den pozoruji fotku z ultrazvuku. 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.5.22 13:45
@DadaSm píše:
@pen.tagram Nooo tak to je super <3 ja byla ve čtvrtek a každý den pozoruji fotku z ultrazvuku. 😆

Dávají vám fotky z ultrazvuku doktoři samy od seba? 🤔

• Citovat
  • Upravit
4326
24.5.22 13:47

@Jeen Mě dala všechny fotky a videa až na prvním screeningu ve 13tt, jinak mi ale hned na rovinu na začátku řekla že do té doby fotky nedává, ale potom my dá všechny od prvního hrášku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.5.22 13:53

@Anikaa02 mě doktor dal hned na první prohlídce a byla jsem jen 8+3 :) a ano sám od sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.5.22 13:56
@Anikaa02 píše:
@Jeen Mě dala všechny fotky a videa až na prvním screeningu ve 13tt, jinak mi ale hned na rovinu na začátku řekla že do té doby fotky nedává, ale potom my dá všechny od prvního hrášku :)

Ano to viem že na 1. screeningu dostanem automaticky pretoze je to v cene 🙂 mne právě sám od seba nedává a vždy si zabudnem opytat 🤦

• Citovat
  • Upravit
33
24.5.22 13:58

@Jeen
Já jsem se zeptala doktora, jestli mi fotku vytiskne a vytiskl 😊. Máme ji doma vystavenou😍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.5.22 14:05

@Jeen tak me zase sestřicka na screeningu informovala, že pokud se povede 3D tak je za 200,– a klasika je za 50,– ale na screening jedu jinam než ke svému. Můj mi je dává automaticky a nic za ně nechce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
24.5.22 14:20
@Itiweek píše:
@Jeen
Já jsem se zeptala doktora, jestli mi fotku vytiskne a vytiskl 😊. Máme ji doma vystavenou😍.

No já furt zabudnem 🙈 a uvědomím si to až ked som von z ordinace 🙈

• Citovat
  • Upravit
Jeen
24.5.22 14:23
@DadaSm píše:
@Jeen tak me zase sestřicka na screeningu informovala, že pokud se povede 3D tak je za 200,– a klasika je za 50,– ale na screening jedu jinam než ke svému. Můj mi je dává automaticky a nic za ně nechce ❤️️

U nás sa chodí na 1. Screening na genetiku a platí sa 1500 Kč a su při tom aj tie fotky 🙂 automaticky 🙂 samozřejmě tich 1500 Kč přeplaca pojišťovna 🙂 a u doktora neviem nikdy mi ju sám od seba nedal 🤷

• Citovat
  • Upravit
33
24.5.22 15:57

@Jeen
Já ihned jak mi ukazoval miminko a srdíčko, tak jsem mu říkala, že bych strašně moc chtěla fotku😍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí