Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já zase byla do minulého týdne nabitá energií, spala jsem pět hodin a byla jsem vzhůru a v pohodě zase až do večera a stihla jsem spoustu práce. Ale ted bych zase prospala celé dny. V práci mi padá hlava. No hrůza… 🤣
Ahoj holky
já mám druhou kontrolu tuto středu a už se nemůžu dočkat 😊 měla bych být 9+6, tak doufám, že bude vše v pořádku. Jinak musim říct, že mě celý měsíc přepadá šílená únava. Vždy když přijedu z práce, tak nejsem schopná ničeho a jen bych spala 🙈 Ještě že přítel dokáže zastat celou domácnost a dává mi co nejvíce prostoru na odpočinek ![]()
Holky já se přidám do skupiny až někdy později, třeba v létě. Pokud vše bude OK a tak. A hlavně ať každej hned neví, že jsem někde v nějaké skupině a jsem těhotná 😁 docela se nám to daří tajit zatím, tak to tak chci nechat, a jak člověk s něčím vleze na Facebook, tak už to tajný není, tady ty diskuze mi momentálně nejvíc vyhovují ![]()
@Zuz96 ty skupiny jsou soukromé, nikdo, kdo v ní není nevidí její členy ![]()
@DadaSm píše:
@hanistojda na vetší jdu 8.6.
1.6. mám narozeniny, tak si na tebe vzpomenu a budu držet palce 😊
také jdu 8.6… =) jsem ráda, že v tom nejsem sama… budem si držet palce
.. jen ať to už uteče… na kontrole jsem byla v pondělí a už mi to za 2 dny přijde jako věčnost a chci mimčo vidět znovu ![]()
@pen.tagram Nooo tak to je super <3 ja byla ve čtvrtek a každý den pozoruji fotku z ultrazvuku. 😆
@DadaSm píše:
@pen.tagram Nooo tak to je super <3 ja byla ve čtvrtek a každý den pozoruji fotku z ultrazvuku. 😆
Dávají vám fotky z ultrazvuku doktoři samy od seba? 🤔
@Jeen Mě dala všechny fotky a videa až na prvním screeningu ve 13tt, jinak mi ale hned na rovinu na začátku řekla že do té doby fotky nedává, ale potom my dá všechny od prvního hrášku ![]()
@Anikaa02 mě doktor dal hned na první prohlídce a byla jsem jen 8+3
a ano sám od sebe ![]()
@Anikaa02 píše:
@Jeen Mě dala všechny fotky a videa až na prvním screeningu ve 13tt, jinak mi ale hned na rovinu na začátku řekla že do té doby fotky nedává, ale potom my dá všechny od prvního hrášku
Ano to viem že na 1. screeningu dostanem automaticky pretoze je to v cene 🙂 mne právě sám od seba nedává a vždy si zabudnem opytat 🤦
@Jeen
Já jsem se zeptala doktora, jestli mi fotku vytiskne a vytiskl 😊. Máme ji doma vystavenou😍.
@Jeen tak me zase sestřicka na screeningu informovala, že pokud se povede 3D tak je za 200,– a klasika je za 50,– ale na screening jedu jinam než ke svému. Můj mi je dává automaticky a nic za ně nechce ❤️️
@DadaSm píše:
@Jeen tak me zase sestřicka na screeningu informovala, že pokud se povede 3D tak je za 200,– a klasika je za 50,– ale na screening jedu jinam než ke svému. Můj mi je dává automaticky a nic za ně nechce ❤️️
U nás sa chodí na 1. Screening na genetiku a platí sa 1500 Kč a su při tom aj tie fotky 🙂 automaticky 🙂 samozřejmě tich 1500 Kč přeplaca pojišťovna 🙂 a u doktora neviem nikdy mi ju sám od seba nedal 🤷
@Jeen
Já ihned jak mi ukazoval miminko a srdíčko, tak jsem mu říkala, že bych strašně moc chtěla fotku😍.