TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
29.5.22 20:44
@DadaSm píše:
No já si říkala, že kdyz jsem buclata tak to na mě dlouho videt nebude, ale ono to břicho je už přes týden uplně jiné, jinak mám zatim dve kila pod puvodni váhou. A conprsa holky? Mě natýkají dvorce a už mám o číslo větší prsa 🤣

U mna prsa zatím dobrý a už žádné vacsi ani nechcem už teraz si v normálním obchodě podprdu nekoupím 🙄

• Citovat
  • Upravit
33
29.5.22 20:47

Když teda i téma prsa😁. Tak myslím, že mám tak o dvě čísla větší. I přítel říkal, že mám obří, bohužel pro něj mě bolí😁.
Já teda i když občas zvracím, tak stejně už mám 2 kilča nahoře. Vždycky jsem měla problém s váhou, ale myslím, že teď je to z rohlíků a skoro celodenního válení, abych rohlíky nevyzvracela 🤦🏻‍♀️. Ale pupík asi ještě nemám, schovává se mi pod špeky😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
29.5.22 21:11

Já nabrala 8 kilo od začátku IVF :roll: Do teď beru utrogestan, tak nevím jestli i z něho přibírám :nevim: Jinak prsa mám tak o dvě čísla větší :lol: musím začít řešit pohodlnou kvalitní podprsenku neboť mě ty kostice nějak začali tlačit. A vůbec, všechno mě už tlačí :lol: :lol: :lol: už asi vytáhnu těhu leginy :lol: Břicho mám jak v 5-6 měsíci :lol: Bože kdy nám bude dobře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.5.22 21:18

Holky zvraceni vam nezavidim. Od zacatku tehotenstvi mi nic neni. Zas na druhou stranu si rikam ze by bylo fajn se citit jinak nez predtim. Bricho a prsa se zvetsuji a uz jsem pro jistotu zacala mazat, protoze ma strach ze strii na ktery trpim od mala. Ja uz zacala nosit leginy a saty protoze kalhoty uz vubec neoblecu :D
Jak jste na tom se striema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
29.5.22 21:21
@Lenka_lo píše:
Holky zvraceni vam nezavidim. Od zacatku tehotenstvi mi nic neni. Zas na druhou stranu si rikam ze by bylo fajn se citit jinak nez predtim. Bricho a prsa se zvetsuji a uz jsem pro jistotu zacala mazat, protoze ma strach ze strii na ktery trpim od mala. Ja uz zacala nosit leginy a saty protoze kalhoty uz vubec neoblecu :D
Jak jste na tom se striema?

Já mám strie z prvého těhotenství po bokoch a na vnutornych stranách stehen…aj ked som sa mazala podstivo s tým slavnym Bi-oilom 🤦 teraz sa už tiez mazem ale počítám s tým že sa i tak ukážu 🤷

• Citovat
  • Upravit
378
29.5.22 22:02

@Jeen nene, moje třetí. Tak jsem právě očekávala, že už budu mít pupek, protože při druhým jsem ho měla strašně rychle. :D ale myslím že se to pak vyloupne prostě najednou :lol: jinak k těm prsoum, holky já jsem nadšená. Mám je tak o dvě čísla větší a fakt hezky, manžel je z toho taky nadšenej :D no doufám, že nám všem bude brzo dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 22:06

@Lenka_lo no mně se udělaly 2 dole na břiše v druhém těhotenství, tak už taky radši začnu mazat, protože jsem to tenkrát šíleně obrečela :lol: teď už teda jsou vybledle a ve finále to není taková katastrofa :D no nicméně, se mnou šíleně cloumaj hormony, takže jsem schopná brečet kvůli takovejm blbinám :lol: doma bordel, protože kvůli tomu jak mi je zle, dělám jen to nejnutnější :D ještě že mám chapavyho manžela bordeláre. Mít chlapa na pořádek, tak by se asi odstěhoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
30.5.22 05:43

@Tyna15 @Lenka_lo
Holky nechci vám brát iluze, mazala jsem se fakt poctivě, od 6m jsem pak ležela v nemocnici a nemohla jsem dělat nic jiného, než se mazat, takže o to víc 🤣 do porodu ani prasklinka, no jsem vzrustově menší a sotva jsem vyplkla dítě, břicho totálně dopraskane 😞 ale já fakt přibrala v prvních 7,5 měsících 5 nebo 6 kilo a dalších 6 v posledním, takže si myslím, že to ta kůže už prostě nedala. Břicho jsem měla fakt až v 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
30.5.22 06:40
@Tyna15 píše:
@Jeen nene, moje třetí. Tak jsem právě očekávala, že už budu mít pupek, protože při druhým jsem ho měla strašně rychle. :D ale myslím že se to pak vyloupne prostě najednou :lol: jinak k těm prsoum, holky já jsem nadšená. Mám je tak o dvě čísla větší a fakt hezky, manžel je z toho taky nadšenej :D no doufám, že nám všem bude brzo dobře :lol:

Jo to je také možné 🙂 je to sranda ake to těhotenství a vse s ním spojené sú vždy ine 🙂

• Citovat
  • Upravit
11830
30.5.22 07:07

@Clue já sem se mazala taky a pořád dobrý a pak najednou 14 dnů před porodem..totálně popraskany bricho…takový hnusný velký tlustý fialový raskliny od jedné ho boku ke druhému..tak 10cm dlouhe. Přesně v linii pupku…na druhou stranu po porodu jsem ty strie a i jizvu po sc mazala bi-oilem a když sem šla na kontrolu po šestinedělí tak z jizvy byla tenká bílá čára a strie teda vybledlé taky…teď už nejsou skoro vidět..ale jsou hmatné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
30.5.22 09:13

Ahoj holky :kytka:

s dovolením se k Vám vetřu, sice už „zkušená“ těhule, 5. těhotenství (dva porody mám za sebou, zbytek nedopadl), ale princezně už bude 6 let a přijdu si jako poprvé :) těhotenství zjištěno 29.4.(krásný dárek k narozenínám druhý den :mrgreen: ). Večer jsem si sedla ke skleničce vína, čekala na partnera až dojede z práce a jen jsem polkla víno, letěla jsem zvracet ( :oops: víno miluju takže mě tohle překažení večerního rituálu překvapilo 8o ). Nešlo mi do hlavy proč a pak mi cvaklo, že jsem to den před tím měla dostat. Takže půl 9 večer, já našla doma jeden test a okamžitě dvě dálnice :dance: Aktuálně 10tt, ale první týdny slabé krvácení kvůli hematomu nad miminkem, teď už se to naštěstí srovnalo. :dance: Co se nesrovnalo je šílená únava a celodenní ranní nevolnosti :lol: Na které si teda absolutně nepamatuju ani při jednom těhotenství :mrgreen: TP mám sice až 1.1.23, ale věřím tomu, že po třetí to bude dřív :mrgreen:

Mimochodem, 3 kila na hoře, prsa o dvě čísla větší a citlivé a břiško jak ve 4 měsíci :mrgreen:

Jooo a gratuluji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
79
30.5.22 09:38

Ty jo tak držím palce. :)
Mám ješte dotaz holky jak jste na tom s tlakem? Jsem dnes 12TT Byla jsem 19.5. u lékaře a naměřila mi sestřička vysoký tlak 148/93 pak merila jeste dvakrát a nejnižší byl 137/92. Nikdy dříve jsem problémy s tlakem neměla, prodelala jsem teda covida před měsícem a půl. Od te doby se měřím doma a vězšinou mám horní přes 140 a spodní se pohybuje mezi 83-89. Dneska jsem si volala mají mi během dne volat zpátky až to sestřička zkonzultuje s doktorem, že toho mají hodně. Jak jste na tom s tlakem vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.5.22 09:41
@DadaSm píše:
Ty jo tak držím palce. :)
Mám ješte dotaz holky jak jste na tom s tlakem? Jsem dnes 12TT Byla jsem 19.5. u lékaře a naměřila mi sestřička vysoký tlak 148/93 pak merila jeste dvakrát a nejnižší byl 137/92. Nikdy dříve jsem problémy s tlakem neměla, prodelala jsem teda covida před měsícem a půl. Od te doby se měřím doma a vězšinou mám horní přes 140 a spodní se pohybuje mezi 83-89. Dneska jsem si volala mají mi během dne volat zpátky až to sestřička zkonzultuje s doktorem, že toho mají hodně. Jak jste na tom s tlakem vy?

Ahoj, mela jsem to tak nejak podobne a hned po screeningu jsem kvuli tomu dostala prasky na preeklampsii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.5.22 09:43

@Seal123 on mi právě doktor toho 19.5. říkal, že na vysoký tlak z těhotenství je to ješte brzy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
30.5.22 09:46

@DadaSm to se někdy stává že vláda vem těhotenství se objeví vysoký tlak..to je stejné jako s tehotenskou cukrovkou…
Já mám obvykle tlak tak kolem 100-110/60-70 v těhotenství jsem se vyšplhala na pro většinu lidí normální tlak 120/80 a při porodu že mě arova lékařka byla totálně v háji..nevím sice jaký hodnoty sem měla ale pořád říkala ať mi sestra přidá..ještě ještě ještě ještě…a prý slyšíte mě? Není vám špatně? A já úplně v pohodě :lol:.a pak ke konci když už byla malá venku jí říkám trochu se mi točí hlava tak mi změřili tlak a prý to je dobrý to už nic dávat nebudem..a manžel který se tam zrovna objevil ve dveřích aby mi zamával říkal že na monitoru bylo 80/40 :lol: tak by mě fakt zajímalo co sem měla předtím když tohle bylo dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí