TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
2.6.22 22:31

@Baru87
Já tomu říkám “matkovský mozek”😁 😁 jsem někdy úplně, ale úplně mimo, když o něčem mluvím. Absolutně mi to v různých situacích vůbec nepřemýšlí a mám obrovský problém se vymáčknout, co vůbec chci😁 😁. Nikdy se mi to před tím nestávalo🤷🏻‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.6.22 19:44

@Itiweek Já tomu říkám těhudemence a vím, že na to bohužel hned navazuje syndrom vykojeného mozku :lol: Kluci mají ve školce anglicky mluvící učitelku a to mi dává tak zabrat ta angličtina! Vůbec to nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.6.22 08:11

Ahoj holky.
Máme za sebou prohlídku a řekli jsme si o foto. Koťátka nám paní doktorka zachytila v moc pěkné pozici. :lol: Miminko vlevo (jakoby sedí na kopírce) ukazuje na na obrázku zadeček a nožičky. Miminko vpravo, taková kobylka se natočilo hlavičkou a zádama.
Za foto chtěla 100kč. Screening máme plánovaný na 14.6. a protože jsou dvě, stojí říkala celkem 1000kč.
S manželem jsme šťastní a díváme se na svět jinýma očima. Že všechny problémy i,, problémy" jdou řešit v klidu a s nadhledem a vlastně o co jde…o nás všechy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Jo, nutno dodat, že vůbec (ťuk ťuk) nezvracím a špatně mi je někdy a mírně, když mám prázdné bříško. Rohlík/piškot to vždycky hned zažene. :dance:
Klobouk dolů holkám, co kýbl a mísu musí považovat za přátele.
Opatrujme se všechny! Lenka
P. S. termín máme 24.12.2022 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
4.6.22 08:38
@LeŠer píše:
Ahoj holky.
Máme za sebou prohlídku a řekli jsme si o foto. Koťátka nám paní doktorka zachytila v moc pěkné pozici. :lol: Miminko vlevo (jakoby sedí na kopírce) ukazuje na na obrázku zadeček a nožičky. Miminko vpravo, taková kobylka se natočilo hlavičkou a zádama.
Za foto chtěla 100kč. Screening máme plánovaný na 14.6. a protože jsou dvě, stojí říkala celkem 1000kč.
S manželem jsme šťastní a díváme se na svět jinýma očima. Že všechny problémy i,, problémy" jdou řešit v klidu a s nadhledem a vlastně o co jde…o nás všechy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Jo, nutno dodat, že vůbec (ťuk ťuk) nezvracím a špatně mi je někdy a mírně, když mám prázdné bříško. Rohlík/piškot to vždycky hned zažene. :dance:
Klobouk dolů holkám, co kýbl a mísu musí považovat za přátele.
Opatrujme se všechny! Lenka
P. S. termín máme 24.12.2022 :hug:

To je tak krásně este nikdy som neviděla takto fotku dvojčat těším sa s vami a som rada že je vsetko v pořádku 🙏 😊 budem drzat moc, moc palce aby screening dopadol tiez v pořádku 🤞 a termín máte nádherný taky dvojitý vianocny dáreček 😍

• Citovat
  • Upravit
79
4.6.22 08:55

@LeŠer jee to je nádhera ❤️️ držím palce ať jste všichni tři v pořádku :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
4.6.22 10:05

@LeŠer moc gratuluji k dvojčátkům. Ty jo to dole fakt vypadá jak kdyby vyšetřovalo to nahoře jak tam leží :lol: Povedená fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
4.6.22 11:49

@LeŠer krása :smiling_face_with3_hearts: 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.6.22 12:12
@Verun9 píše:
@LeŠer moc gratuluji k dvojčátkům. Ty jo to dole fakt vypadá jak kdyby vyšetřovalo to nahoře jak tam leží :lol: Povedená fotka :srdce:

Děkujeme. Máme dvojčata v rodině. Mámy sestra, teta má.
S vtipné je to, že máme velkou rodinu, ale z celé mega familie jsem zrovna jsem jedináček.. a zrovinka my máme kompenzaci - dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
4.6.22 12:30

@LeŠer no my máme dvojčata taky v rodině…z mojí strany tedy ne tolik..tam to jde po jiné větví (dědovi bráchové byli dvojčata jednovaječná) z manželovy strany mají dvojčata už asi 6 generaci..jakože v každé generaci nějaká jsou…jeho děda byl z dvojčat, teta a strýc jsou dvojčata, manžel je z dvojčat…on je jeden z nejmladších a v jeho generaci ještě žádná nejsou takže jsem se docela modlila aby tam ted bylo jen jedno..(ne že by mi dvojčata vadila, když jsem čekala první tak jsem si říkala že by to bylo fajn :lol: ) ale máme doma teď právě 10mesicni takže kdyby přibyla ještě dvojčata bylo by to hooodne náročné…už takhle budem potřebovat dvojkocar navíc chlap vecneveku v práci…ale teď tam bylo jasné jedno miminko tak snad mi za 14dni na scr neřeknou něco jiného… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.6.22 14:57

@Vladusxx máte to pěkně zmapované. My víme jen tu tetu a její dvojčata.
Já nosím jednovaječná. Manžel už má jasno, jsou to holky ;)
Teď budeme oznamovat mým sestřenkám a tetám. A neteř :,,teto, proč s náma nejdeš na ten fesťák o víkendu?" Už se těším, až jí řeknu, že pro to mám dva pádné důvody :srdce: :srdce:

Je to skutečně požehnání. V listopadu jsme prodělali mimoděložní těhotenství… zkouška manželství i jednotlivců. Úplně nás to stmelilo. A teď je to dar. Dary dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.6.22 10:05

Holky tak za dva dny mě čeká screening, už začínám být pěkně nervózní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.6.22 11:09

@DadaSm mě za týden a neskutečně se těším. Těš se taky! Dnes jsem oznámila vedoucí v práci. Kolegyním až po screeningu 14.6.az budu mít aktuální foto :-)
Přej si. Dýchej. Budete v pořádku vy dva i my tři :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.6.22 11:17

@LeŠer Já se těším, ale ten strach ot o vymodlené prtě tam je taky :srdce: Ale snažím se věřit v to, že budeme v pořádku. Moje vedoucí to ví od druhého dne co jsem se to dozvěděla já (přišlo mi to fér) Kolegové o tom ješte nevědí, taky jim to plánuji říct až po screeningu. To na tobě už dvojčátka musí být vidět ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.6.22 11:53

@DadaSm vtipné je, že v únoru jsem šla do keto diety a shodila pěkných 10kg. +5kg jsem dala ve fitku a pak se poštěstilo. Takže jsem furt příjemně veliká (85kg) ale můžu aspoň říct, že jojo efekt a nebo prostě že jsem nabrala. Jo. Manžel usoudil, že už změnu na bříšku vidí. Já teda asi furt ne, ale on tvrdí, že jo. Resp paní doktorka říkala, že to velice brzo skočí do NEPŘEHLÉDNUTELNÁ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.6.22 12:14

Já držela low carb, kvůli PCOS asi tri měsíce pak jsem kvuli zvracení (myslela jsem, že z covidu) snesla jen rohlíky, piškoty a tak. No kdyz ani dva tydny po covidu to nebylo ready, tak jsem si udelala test a už jsem byla 8+3 🤣 Já jsem taky rozměrově výraznější 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí