TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6203
30.5.22 10:12

@DadaSm

Kup si nebo pujč domů tlakoměr a měř se třeba 2× - 3× denně v klidu. Můžeš mít syndrom bílého pláště. Také mám u lékaře vyšší tlak, ale doma potom v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.5.22 10:13

@kam2 měřím se práve doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.5.22 10:14

Jinak s vysokým tlakem mám své zkušenosti, ale až tak od 7.měsíce. Obě těhotenství preeklampsie, takže počítám, že i teď mě čekají častější návštěvy lékařů a budu doufat, že to zvládneme alespon do 38tt. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.5.22 10:15

@DadaSm

Aha, tak to je divné. Zapisuj si denní hodnoty a vezmi si to potom k lékaři až půjdeš na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
30.5.22 10:45

Aaach holky tak sedím na tom plicním kvoli kašlu co si vyžádala alergologicka a revem 😭 doktor nepříjemný sprdol ma ako malé děcko a vyzera to že mám astmu…

• Citovat
  • Upravit
79
30.5.22 11:09

@Jeen a za co tě sprdnul? :o
Já ted přijela z práce domů protože mi bylo špatně a mám zase naopak tlak nižší 115/76. Do toho mi volal doktor a domluvili jsme se na kontrolu už za týden pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
30.5.22 11:13
@DadaSm píše:
@Jeen a za co tě sprdnul? :o
Já ted přijela z práce domů protože mi bylo špatně a mám zase naopak tlak nižší 115/76. Do toho mi volal doktor a domluvili jsme se na kontrolu už za týden pro jistotu.
Že nie som očkovaná proti kovidu 🙄
  • Citovat
  • Upravit
72
30.5.22 13:45

@Kattynka000 Ahojky ☺️ tak to máme doost podobně, já narozeniny 29.a zjistila jsem to 28 🤭 a termín podle MS 30.12., dle dr termín ještě nemám, ale posunula mě o 5 dní zpět, tak jsem dnes buď 9+3 a nebo 8+5 😁

Jinak holky oproti prvnímu tehu si teď připadám úplně netěhotně 🤭 krom únavy, která už taky přešla, mi vůbec nic není.. 🤷‍♀️ screening až 22., ale příští pondělí jdu na kontrolu ke své a už i pro průkazku, tak ono to nějak uteče. S tím malým satánkem se člověk stejně nenudí a ty dny utíkají tak nějak rychleji, jak s první.
A k těm striím, s první jsem se mazala fakt poctivě každý den a stejně jich mám hromadu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.5.22 17:18

Já jsem to zjistila na narozeniny. 27.4. :mrgreen: 2 dny zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.5.22 18:16

@Jeen jejda :( Já vlastně díky covidu jsem ani nezjistila, že jsem těhotná. :D začala jsem zvracet, když jsem chytla covida a až když mi bylo blbe jeste 14 dní po karanteně a po dobraných probiotikách protože jsem myslela, že mi covid rozhodil zažívání, tak si říkam ty jo nemůžu být těhotná? Snažili jsme cca šest let :lol: no čáry tam byly jak na dálnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.5.22 18:57

Holky já už se fakt zbláznim. Za dnešek jsem snědla dvě jablka a teď jsem to všechno zase vyhodila :zed: to snad nikdy neskončí. 14 tt, druhej trimestr a furt je to hrozný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.5.22 19:25

@Tyna15
Tak teda já zvracím tak jednou denně, vždy když přítel doma uvaří 😁 🤦🏻‍♀️. Jinak jim rohlíky a ovoce, vždycky se přemlouvám, ať ve mě zůstanou. Problém je, když cítím jídlo😭. Ale nadavuju se na prázdno přes celý den. Bože jak nenávidím zvracení 😭.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
30.5.22 19:29
@DadaSm píše:
@Jeen jejda :( Já vlastně díky covidu jsem ani nezjistila, že jsem těhotná. :D začala jsem zvracet, když jsem chytla covida a až když mi bylo blbe jeste 14 dní po karanteně a po dobraných probiotikách protože jsem myslela, že mi covid rozhodil zažívání, tak si říkam ty jo nemůžu být těhotná? Snažili jsme cca šest let :lol: no čáry tam byly jak na dálnici :lol:

Som sa tam psychicky zosypala seděla som v cakarni a plakala až do cesty domov…nazval ma obycajnou dezinformackou, ktora len každého ohrožuje a že my Slováci sme hrozny a že umriem 😭 este teraz mi je z toho nanic…ja som kovid mala v únoru ale šla som tam nie kvoli kovidu ale že si to vyžádala alergologicka…ale inak ti gratulujem že takto po 6 rokoch taketo milé překvapení :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6203
30.5.22 19:36

Od takového lékaře sbalit kartu a odejít. Opravdu. Kamarádka měla teď problém s dětskou doktorkou, která ji min týden odmítla bez pcr testu ošetřit syna. Takže musela s teplotou na pohotovost. Někteří lékaři jsou prostě mišuge na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
30.5.22 19:57
@kam2 píše:
Od takového lékaře sbalit kartu a odejít. Opravdu. Kamarádka měla teď problém s dětskou doktorkou, která ji min týden odmítla bez pcr testu ošetřit syna. Takže musela s teplotou na pohotovost. Někteří lékaři jsou prostě mišuge na hlavu.

Bola som tam prvý krát ani vo sne by ma nenapadlo že ma takto uboho poníží 😔 nikdy som kvoli kovidu a očkování nemala problém ale toto ma dnes úplně dostalo a zrazilo na kolena 😔

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky