Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy jak se máte? 1.6. Jdu na první vetsi screening tak jsem nedočkava jestli bude vše v pořádku 😊
@hanistojda na vetší jdu 8.6. ![]()
1.6. mám narozeniny, tak si na tebe vzpomenu a budu držet palce 😊
@hanistojda píše:
Ahoj ženy jak se máte? 1.6. Jdu na první vetsi screening tak jsem nedočkava jestli bude vše v pořádku 😊
Ahoj 🙂 no já osobně nic moc 🙄 a já idem 2.6. a doufám že mi povedia co čakame nechcela by som zasa cakat pomaly až na koniec těhotenství 🙈
@hanistojda píše:
Ahoj Ahoj já jdu 2.6. na utz a pro průkazku a jsem fakt plná očekávání. Nezvracim, pocit zahanim jídlem. Takže žeru v kuse 😂 Únava někdy je a někdy vůbec. Všem hodně zdraví ![]()
Já jdu 6.6.na odběry na lačno a pro průkazku. Budu 9+5, na screening jedu až 22.6. ☺️
@hanistojda zrovna tuhle mi to nechce najit :/ nemáš třeba odkaz?
@DadaSm jak se jmenujes na fb? A co máš za profilovku? Zkusim te tam přidat.
@hanistojda
Ahojky, já jdu na krev a kontrolu 1.6. a doufám, že pak o týden později bude screening🙏. Jsem teď 10+6 a teda pořád mám nevolnosti, občas zvracím, ale to naštěstí málokdy. Večer se mi uleví a chytnu žravku😁 🤦🏻♀️. Přes den jsem nepoužitelná a večer už je mi fajn😉. Ale už se nemůžu dočkat kontroly, až uvidím miminko na ultrazvuku😍.