Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jeen
Já jsem svojí doktorku poprosila o fotku hned, jak to maličké našla na ultrazvuku
Myslím, že by mi jí jinak nedala
@Jeen taky stojí 1500,– a proplací pojišťovna, ale fotky se pry platí ![]()
@Jeen píše:
Dávají vám fotky z ultrazvuku doktoři samy od seba? 🤔
Ano paní dr. Má roční batole a já tam přišla 2× s oběma dětmi sama a starší dostal pokaždé fotku „bráchy Vašíka“
.
Ale ve stejné ordinaci jiný dr striktně jen 3utz za minulé těhotenství, fotka jedna a poslouchal jen trubkou. Vypadalo to srandovní, ale zpětně když už člověk cítí pohyby tak to nenaduzivani utz hodnotím pozitivně.
Ahoj, můj Dr taky fotky nedává…zvlášť ne v úplném začátku. Minule když jsem byla v 10+ tak po té co na utz vše proměřil mi tam nechal hezký obrázek že si to můžu vyfotit do telefonu. Předpokládám že teď to udělá taky tak..jinak mám fotky jen že screeningu. Utz mi na konci prvního těhotenství dělal při každé kontrole protože mimčo bylo zadečkem dolů tak aby to zkontroloval ale fotku nedal..ani nebylo moc co vidět..hlava pod žebry, nohy schované v pánvi…navíc obličejem dozadu k páteři takže obrázky nic moc to ani nemělo cenu chtít 😂
@řehořice píše:
Ano paní dr. Má roční batole a já tam přišla 2× s oběma dětmi sama a starší dostal pokaždé fotku „bráchy Vašíka“.
Ale ve stejné ordinaci jiný dr striktně jen 3utz za minulé těhotenství, fotka jedna a poslouchal jen trubkou. Vypadalo to srandovní, ale zpětně když už člověk cítí pohyby tak to nenaduzivani utz hodnotím pozitivně.
Ked som bola těhotná prvý krát tak ina sestřička ktora tam vtedy zastupovala vravela že ak chcem fotku tak si mám připravit tuším 50 Kč a samozřejmě aj tak som ju nedostala bol to poslední třetí UTZ v 30. tyzdni takže som ani nepytala este teraz ako nieze by mi chybala ale mohli by to dávat automaticky doktory samy od seba 🤷 ved je to milá spomienka 😊
Ahoj holky, tak já byla včera na screeningu a miminko je úplně celý v pořádku! Má všechno, co má mít! Byli jsme z toho s manželem úplně na měkko
No a vypadá to na holčičku! ![]()
@Baru87
závidím. já půjdu až za cca 3 týdny. teprve se musím objednat…a to až po kontrole u meho doktora. Tam jdu 2.6.
Příspěvek upraven 25.05.22 v 07:08
@Baru87 to je prdola. Hele ségře 2× tvrdili, že to bude kluk na prvním screeningu a má dvě holky 😁 😁 😁 nám se syn pro sychr vůbec neukázal, takže my to měli docela dost jasný z druhyho 😁 to nám ho ukázal přímo a to jsme poznali i s mužem bez prupravy 😁 😁 😁
@Baru87
To je krásná fotka😍. Už se nemůžu dočkat další kontroly, až taky uvidím své miminko😍.
Já sa vždy tak seknem a mlčím 🙄