Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky. Prosím vás, taky se tak potíte?😁 Já dřív neměla takové problémy s pocením, ale teď 🥵.
Nemáte některá nějaký nápad na deodorant, který by pomáhal a byl taky trochu přírodní, ať do sebe necpu škodliviny? Sestra mi poradila pánské deo, ale mě to na mě smrdí. Pořád mám nevolnosti z každého smradu 🤦🏻♀️ a nemůžu čuhat svůj pot a deodorant. Prosím poraďte 🙏 🙏.
@Itiweek píše:
Ahojte holky. Prosím vás, taky se tak potíte?😁 Já dřív neměla takové problémy s pocením, ale teď 🥵.
Nemáte některá nějaký nápad na deodorant, který by pomáhal a byl taky trochu přírodní, ať do sebe necpu škodliviny? Sestra mi poradila pánské deo, ale mě to na mě smrdí. Pořád mám nevolnosti z každého smradu 🤦🏻♀️ a nemůžu čuhat svůj pot a deodorant. Prosím poraďte 🙏 🙏.
Aj ja sa potim ako prasa 🐷 😂 úplne dvojnásobne ako keď som nebola tehu🙈 sama sebe si smrdím 😂 🙈
@Itiweek píše:
Já se potím jako blázen a jsem alergická na hliník, který je právě tou složkou proti pocení. Používám čistě přírodní deodoranty a aktuálně je nejlepší asi růžový od Purity vision, mají ho v dm, můžeš zkusit ![]()
Holky tak já jsem byla včera u doktorky na přeměření prcka, protože díky absenci MS jsme se neměli moc čeho chytit. No a prcek nějak moc vyrostl, takže mi posunula termín na 30.11. Tak doufám, že tady můžu dál zůstat
Dneska jsem tedy podle včerejšího měření už 11+1 a 24.5. jsem objednaná na screening, kde mi ten termín teda samozřejmě ještě upraví, tak uvidíme, jestli budeme mít nakonec listopádě nebo prosinčátko ![]()
Ale to je mazec, prcek už má ručičky a nožičky a prstíky a nosánek a všechno prostě! Je to sice už potřetí, ale byla jsem z toho úplně dojatá ![]()
@Baru87
A máš moc krásnou fotečku z ultrazvuku😊 😍. Já jdu na další kontrolu až 1.6. a už se nemůžu dočkat 🙏. Poprvé, tak dva týdny zpět, když mi doktor ukázal mimiško a tlouklo mu srdíčko, tak jsem se úplně rozbrečela. Já měla koncem minulého roku neprosperující těhotenství, které muselo být ukončeno. Takže teď, když je vše zatím v pořádku, jsem z toho totálně hotová😍 a bulím😁. Je to naše vytoužené miminko❤️️.
Holky a já se s vámi loučím
, původní TP jsme měli 1.12., bohužel včera jsme přišli na zamlknuté těh. a ještě večer proběhl samovolný potrat, dnes jsem po revizi…začínala jsem už 12tt ![]()
Ahojky. Můžu se k vám přidat
Jsem po IVF a miminko vyšlo na poprvé
Termín porodu mi vychází na 14. prosince. Bude to třetí dítko, ale cítím se jak kdyby mělo být první
Doma mám dvě holky 13 a 11 let. Mě je 32. No a teď čekám opět holčičku
Díky dávce hormonů, které beru mi je teda od rána do noci špatně
jen doufám, že už to přejde po vysazení. Ve středu mám poslední kontrolu v CAR a pak už budu konečně u svého gynekologa
cesta tam mi zabrala dvě hodiny a to už nedávám
![]()
@Verun9 Ahoj Veru, gratuluji. Me to zatím vychází na 12.prosince 😆 A ty už víš pohlaví? 🧐
@Ameli98 píše:
Holky a já se s vámi loučím, původní TP jsme měli 1.12., bohužel včera jsme přišli na zamlknuté těh. a ještě večer proběhl samovolný potrat, dnes jsem po revizi…začínala jsem už 12tt
Veľmi ma to mrzí 😭 posielam veľmi veľa síl 😘