TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
12.5.22 14:38

Deodorant

Ahojte holky. Prosím vás, taky se tak potíte?😁 Já dřív neměla takové problémy s pocením, ale teď 🥵.
Nemáte některá nějaký nápad na deodorant, který by pomáhal a byl taky trochu přírodní, ať do sebe necpu škodliviny? Sestra mi poradila pánské deo, ale mě to na mě smrdí. Pořád mám nevolnosti z každého smradu 🤦🏻‍♀️ a nemůžu čuhat svůj pot a deodorant. Prosím poraďte 🙏 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
12.5.22 14:47
@Itiweek píše:
Ahojte holky. Prosím vás, taky se tak potíte?😁 Já dřív neměla takové problémy s pocením, ale teď 🥵.
Nemáte některá nějaký nápad na deodorant, který by pomáhal a byl taky trochu přírodní, ať do sebe necpu škodliviny? Sestra mi poradila pánské deo, ale mě to na mě smrdí. Pořád mám nevolnosti z každého smradu 🤦🏻‍♀️ a nemůžu čuhat svůj pot a deodorant. Prosím poraďte 🙏 🙏.

Aj ja sa potim ako prasa 🐷 😂 úplne dvojnásobne ako keď som nebola tehu🙈 sama sebe si smrdím 😂 🙈

• Citovat
  • Upravit
1382
12.5.22 14:52
@Itiweek píše:

Já se potím jako blázen a jsem alergická na hliník, který je právě tou složkou proti pocení. Používám čistě přírodní deodoranty a aktuálně je nejlepší asi růžový od Purity vision, mají ho v dm, můžeš zkusit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
12.5.22 14:59

Holky tak já jsem byla včera u doktorky na přeměření prcka, protože díky absenci MS jsme se neměli moc čeho chytit. No a prcek nějak moc vyrostl, takže mi posunula termín na 30.11. Tak doufám, že tady můžu dál zůstat :lol: Dneska jsem tedy podle včerejšího měření už 11+1 a 24.5. jsem objednaná na screening, kde mi ten termín teda samozřejmě ještě upraví, tak uvidíme, jestli budeme mít nakonec listopádě nebo prosinčátko :D
Ale to je mazec, prcek už má ručičky a nožičky a prstíky a nosánek a všechno prostě! Je to sice už potřetí, ale byla jsem z toho úplně dojatá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.5.22 21:00

@Baru87
Super, zkusím ho😍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
12.5.22 21:05

@Baru87 to je dobry :lol: krásný obrázek a klidně zůstaň ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.5.22 21:09

@Baru87
A máš moc krásnou fotečku z ultrazvuku😊 😍. Já jdu na další kontrolu až 1.6. a už se nemůžu dočkat 🙏. Poprvé, tak dva týdny zpět, když mi doktor ukázal mimiško a tlouklo mu srdíčko, tak jsem se úplně rozbrečela. Já měla koncem minulého roku neprosperující těhotenství, které muselo být ukončeno. Takže teď, když je vše zatím v pořádku, jsem z toho totálně hotová😍 a bulím😁. Je to naše vytoužené miminko❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.5.22 21:17

Holky a já se s vámi loučím :andel:, původní TP jsme měli 1.12., bohužel včera jsme přišli na zamlknuté těh. a ještě večer proběhl samovolný potrat, dnes jsem po revizi…začínala jsem už 12tt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
14.5.22 22:58

Ahojky. Můžu se k vám přidat :) :kytka: :srdce: Jsem po IVF a miminko vyšlo na poprvé :srdce: Termín porodu mi vychází na 14. prosince. Bude to třetí dítko, ale cítím se jak kdyby mělo být první :lol: Doma mám dvě holky 13 a 11 let. Mě je 32. No a teď čekám opět holčičku :srdce: Díky dávce hormonů, které beru mi je teda od rána do noci špatně :zed: jen doufám, že už to přejde po vysazení. Ve středu mám poslední kontrolu v CAR a pak už budu konečně u svého gynekologa :dance: cesta tam mi zabrala dvě hodiny a to už nedávám :) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.5.22 05:44

@Verun9 Ahoj Veru, gratuluji. Me to zatím vychází na 12.prosince 😆 A ty už víš pohlaví? 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.5.22 05:46

@Ameli98 to je mi líto 🥺 držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
15.5.22 06:24

@Ameli98 moc mě to mrzí, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.5.22 06:43

@Ameli98 To mě opravdu moc mrzí 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
15.5.22 07:45
@Ameli98 píše:
Holky a já se s vámi loučím :andel:, původní TP jsme měli 1.12., bohužel včera jsme přišli na zamlknuté těh. a ještě večer proběhl samovolný potrat, dnes jsem po revizi…začínala jsem už 12tt :,(

Veľmi ma to mrzí 😭 posielam veľmi veľa síl 😘

• Citovat
  • Upravit
348
15.5.22 08:51

@Ameli98 to ma velmi mrzi 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie