TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
29.5.22 17:09

Ahojte holky. Jsem teď ve 12tt a vrátilo se mi zvracení. Už tak dva týdny jsem měla klid, jen jsem se nadavovala naprázdno kvůli pachům z jídla. Vadí mi snad všechny vůně co se jídla týče. Jen jsem si říkala, že zvracet už nebudu, že už se mi začne ve 12tt dělat lépe (už se toho nemůžu dočkat🙏).. Ale nevolnosti pořád stejné, žaludek na vodě, ale fakt mě překvapilo to zvracení. Myslíte, že je to normální? Dva týdny klid a teď zase zpět zvracení? Doufám holky, že vám ostatním je dobře😉.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 17:45

@Itiweek myslím že to je ok. Já jsem 14 tt a taky mi bylo už trochu líp a dneska mám zase pocit, že umřu. Je mi šíleně zle :think: už jsem z toho pološílená. Mám pocit, že to snad nikdy neskončí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.5.22 18:20

@Tyna15
Mám přesně ten stejný pocit. Je to dlouhé, už se doma modlím, ať je to lepší 🙏. Pořád všude čtu, že kolem 12 tt už to začne být lepší, ale kamarádka mi teď psala, že se jí ulevilo až kolem 18 tt. Tak ještě vydržet 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 18:26

@Itiweek no s druhým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
29.5.22 18:26

@Itiweek ahojky. Mám úplně to samé. Už mi bylo líp a teď se to zase vrátilo. Pořád pocit že budu :poblion: Ať už je nám dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 18:28

@Itiweek pardon, jsem omylem odeslala než jsem to dopsala. V druhým těhotenství mi bylo zle asi do 16 tt, a bylo to taky šílený. Prostě jsem zvracela a pak jsem jednou vstala a nic mi nebylo. Jak lusknutim prstu. Už se modlím, doufám, že v létě mi už bude dobře :D držím ti palce, je to hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.5.22 18:31

Holky taky mi je blbe a jsem 12TT 🤢 už to trvá 7 týdnu a je to unavné no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 18:44

Jee holky, to jsme se tu pěkně sešly. Já už jsem přemýšlela, že snad založím diskuzi na téma nevolností, protože je docela fajn, o tom s někým pokecat :D doufám, že už brzy budeme mít klídek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
29.5.22 19:30
@Tyna15 píše:
Jee holky, to jsme se tu pěkně sešly. Já už jsem přemýšlela, že snad založím diskuzi na téma nevolností, protože je docela fajn, o tom s někým pokecat :D doufám, že už brzy budeme mít klídek…

A mna už nevolnosti přešli teraz by som nejraději vsetko doslova sezrala 🙈 podla UTZ som dnes 12+3 tt a taky je to už pěkně vidět 🙈 😀

• Citovat
  • Upravit
378
29.5.22 19:32

@Jeen jee to je hezký pupík už :D já si večer připadám, jak těsně před porodem ale asi je to jen pocit, protože manžel tvrdí, že to vidět není :D zatím jsem asi 6 kilo pod moji původní vahou, protože furt zvracím. Tak uvidíme kdy to přijde. Už se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
29.5.22 19:37
@Tyna15 píše:
@Jeen jee to je hezký pupík už :D já si večer připadám, jak těsně před porodem ale asi je to jen pocit, protože manžel tvrdí, že to vidět není :D zatím jsem asi 6 kilo pod moji původní vahou, protože furt zvracím. Tak uvidíme kdy to přijde. Už se těším :srdce:

No mám pocit že je každým dnem vacsi a vacsi 😀 si za chvilku na nu už nedovidim 😂 to já už mám nahoře pol kila 🙈 je to tvoje prvé?

• Citovat
  • Upravit
4326
29.5.22 20:07

Holky to zvracení a nevolnosti vám teda vůbec nezávidím mě se to úplně vyhnulo díky bohu… celkové až na to krvácení ze začátku jsem úplně v pohodě tak vám přeju ať to mate za chvilku všechny stejně já už jsem 14tt :srdce: :srdce: a pupek už mám dobrej na to ze jsem zatím přibrala 1,4kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.5.22 20:15

No já si říkala, že kdyz jsem buclata tak to na mě dlouho videt nebude, ale ono to břicho je už přes týden uplně jiné, jinak mám zatim dve kila pod puvodni váhou. A conprsa holky? Mě natýkají dvorce a už mám o číslo větší prsa 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.5.22 20:15

Ahoj holky tak na muj pupek nemáte 🤔 😅 😅 nevolnosti uz naštěstí nemam od 10 t. Doufam ze se nevrátí zpět. Tak to zvladnete holky uz bude lepe❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.5.22 20:16

Prsa radsi nebudu komentovat 🤔 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie