Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jeen toto je na stížnost vedení ale 🙂 hodně zkousnu, ale když ti někdo vyhrožuje tím, že umres, to je přes čáru
@Clue píše:
@Jeen toto je na stížnost vedení ale 🙂 hodně zkousnu, ale když ti někdo vyhrožuje tím, že umres, to je přes čáru
Som z toho fakt vykolejená 😔este ma strašil že aby som potom na ARE neskončila a nedopadlo to tragicky nech sa okamžitě zaockujem…že nějaká jeho známá či kto mu rozprávala že robi na ARE a tam mali přesně také,,hrdinky,, ako ja že sa nedali očkovat a dopadlo to nie len s nou ale aj s dietatom velmi zle 🙄 už toho doktora v životě nechcem vidiet…najhorsie je že taketo stížnosti su přesně slovo proti slovu 🙄
Jsem ve 13tt a nevolnosti mi začaly až ve 12tt. Piju ledovou zázvorovou limonádu a docela to pomáhá. Jím teda spíš víc, neb mám pocit, že hrozně hubnu, a to dítě si ze mě všechno bere. Prsa stejné jako před tím, břicho žádné. Podle doktora je vše v pořádku, ale já si připadám hrozně netěhotně, kolem mají všechny holky bříška a já vypadám jak kluk. Nebýt únavy, bolestí břicha a nevolnosti tak snad nevěřím, že jsem těhotná ![]()
Máte taky bolesti bříška v těhotenství začínám 14tt nevolnosti pořád jsou smrad z masa cibule česneku také 😀 kdy vám to přešlo?
@Jeen Hele to si člověk sice říká, že to je slovo proti slovu, ale pokud je trochu normální ředitel, musí to řešit už jen kvůli dobré pověsti nemocnice. Pokud takový doktor vystekne na každou pátou pacientku, co to asi udělá 🙂
@Jeen myslim, že jsou lidi, kteří by vůbec neměli dělat profesi lékařů. Tohle je fakt hnus. Nechápu, jak píšou holky. To je na stížnost. Chápu, že si rozhozena. Taky bych byla ![]()
@Sanem23 ja jsem 12+1 podle prvniho UTZ (pevně mi to stanoví až po screeningu, kvuli nepravidelné MS) blbě mi je pořád, nejhorší je to po ránu kdyz nemam co zvracet a jdou jen štávy. 🤢 Od včerejška me teda bolí hlava a jsem unavená. Tlak i dnes nízký 113/68, ale podle doktora je to pro mimčo lepší než 145/90.
@Clue píše:
@Jeen Hele to si člověk sice říká, že to je slovo proti slovu, ale pokud je trochu normální ředitel, musí to řešit už jen kvůli dobré pověsti nemocnice. Pokud takový doktor vystekne na každou pátou pacientku, co to asi udělá 🙂
A přitom tak příjemne posobil 🙄
@Tyna15 píše:
@Jeen myslim, že jsou lidi, kteří by vůbec neměli dělat profesi lékařů. Tohle je fakt hnus. Nechápu, jak píšou holky. To je na stížnost. Chápu, že si rozhozena. Taky bych byla
Nechápem ti doktory sa úplně pomiatly kvoli kovidu 🙄 este sa mi stará kde budem rodit preco som si vybrala porodnici aku som si vybrala…dnes som sa už z toho vyspala a je mi lepsie ani sa mi nechce stresovat uz kvoli tomu miminku a najdem si ineho lékaře ktory sa bude věnovat kašlu a mojmu a nie ockovaniu…
@Jeen píše:
Nechápem ti doktory sa úplně pomiatly kvoli kovidu 🙄 este sa mi stará kde budem rodit preco som si vybrala porodnici aku som si vybrala…dnes som sa už z toho vyspala a je mi lepsie ani sa mi nechce stresovat uz kvoli tomu miminku a najdem si ineho lékaře ktory sa bude věnovat kašlu a mojmu a nie ockovaniu…
Ahoj Jeen, nějak jsem nezachytila celou konverzaci, ale tebe doktor sprdnul, že nejsi ockovana proti kovidu? To bych si opravdu stěžovala a rovnou přešla k jinýmu. Já ockovana taky nejsem, ani se nenechám a už jsem na slovo covid totálně alergická. Pochybuji, ze ty tisíce Ukrajinců, co sem došly, je ockovano proti základním nemocem, natož covidu, takže ať jdou s takovyma kecama někam.. Navíc je spooousta lidí, co má očkování jen 2 ze 3 a už se berou taky jako neockovani.. No říkám, jsem na to alergická a někdo po mě vyjet, ze ockovana nejsem, tak si ode mě něco vyslechne 👿 👿
Vůbec si z toho nic nedělej ![]()
@Zuz96 píše:
Ahoj Jeen, nějak jsem nezachytila celou konverzaci, ale tebe doktor sprdnul, že nejsi ockovana proti kovidu? To bych si opravdu stěžovala a rovnou přešla k jinýmu. Já ockovana taky nejsem, ani se nenechám a už jsem na slovo covid totálně alergická. Pochybuji, ze ty tisíce Ukrajinců, co sem došly, je ockovano proti základním nemocem, natož covidu, takže ať jdou s takovyma kecama někam.. Navíc je spooousta lidí, co má očkování jen 2 ze 3 a už se berou taky jako neockovani.. No říkám, jsem na to alergická a někdo po mě vyjet, ze ockovana nejsem, tak si ode mě něco vyslechne 👿 👿
Vůbec si z toho nic nedělej
Ahoj, tak len tak v skratke aby si bola v obraze alergologicka ma poslala na plucne kvoli kašlu co na drží už dlhsiu dobu lebo mi zistila na spirometrii že mám slabý vydych tak som tam včera bola objednaná s tým že mi nieco poradi alebo zisti preco ten kašel či to vobec má suvis s alergiou a on len co som si sadla doslova a do písmena po mně zjapal ako na malé děcko že ako si to představujem že nie som očkovaná, začal ma urazat že som obycajna dezinformacka a my Slováci sme hrozny že nás tehotnych neočkovaných sa kazdy boji, že každého ohrozujem okolo seba, že umriem…bože zas placem 😭 já som tam zůstala sediet ako obarena 😔 som sa tam v cakarni potom psychicky zrutila mne bolo tak zle som celu cestu domov plakala a nechápala…8.6. som objednaná k alergologicke s vysledkami a budem to riesit s nou co dalej…Keby som nebola těhotná riesila by som to dalej ale už tak som dost v strese a nechcem aby to miminko cítilo…přesně stále samy kovid ja respektujem úplně každého či sa dá či nie každého rozhodnutie…a ani to nie je povinné…určitě si nemyslím že som dezinformacka vždy som vsetko podstivo dodržovala a ani nikoho neohrozujem a poznám vela případov aj u nás v práci co má 2,3 ockovania a kovid chytili s ovela tazsim priebehom ako bez ockovania tak potom k comu to je sakra…raz aj tak každý umrie a pravděpodobnost že má například zabije auto je vacsia…a je tu ovela inych chorob na které sa počas kovidu úplně zabudlo…
@DadaSm píše:
@Sanem23 ja jsem 12+1 podle prvniho UTZ (pevně mi to stanoví až po screeningu, kvuli nepravidelné MS) blbě mi je pořád, nejhorší je to po ránu kdyz nemam co zvracet a jdou jen štávy. 🤢 Od včerejška me teda bolí hlava a jsem unavená. Tlak i dnes nízký 113/68, ale podle doktora je to pro mimčo lepší než 145/90.
Přesně to tak mám i já bolí mě hlava nemám chuť k jídlu vůbec
@Sanem23 snad to brzy přejde. Jsem v práci jak kdybych tam nebyla. Uplně hotová… 🥺 🤢
Ty jo holky já od malého chytla rýmu! Jsem úplně hotová! Bolí mě v krku a taky hlava a pořád kejchám, až mě z toho bolí břicho ![]()
Jinak mě pořád trvá nechutenství. Už to není tak strašný jako na začátku, už mi aspoň není špatně, ale jíst se mi nechce. A ta únava! Ježiši to je hardcore! A taky mi to vůbec nepřemejšlí! Snad bude aspoň mimi chytrý, protože mi asi ujídá mozkový buňky ![]()