Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak já budu mít miminko společně se ségrou. Snažili se 4 roky, x umělých oplodnění. No a je 7+1,
bije. Tak budeme mít prcky měsíc od sebe.
![]()
@kam2 jeentonje super..já to mám takhle se sestřenkou že jsou holky měsíc po sobě…a teď bratránek taky čeká a taky máme termíny měsíc od sebe 😂
@kam2 to je super
my máme se segrou tedka termín o jeden den
doktor z nás má srandu a sestřičky jsou nervozni, aby něco nezaměnily
obe máme stále stejný příjmení, v podstatě na den stejně starý těhotenství, obě dvě druhé dítě a i stejné zaměstnání a ještě chodíme na kontroly spolu, protože musíme jezdit k doktoru do jiného města…No, nedivím se jim, ze nejsou úplně nadšeně ![]()
Tak to je super.
Ještě byste mohly obě porodit ve stejný den. Tak jen pozor, aby vám nezaměnily dětičky
![]()
@Vladusxx Tak jak jste to dnes zvládli? Vse na vybornou předpokládám. A kapesnik nebyl potreba? My jsme teda oproti vám pěkní žabaři ![]()
@DaisyMe ahoj. Jojo vše vporadku. Vše zvládnuto bez slzičky..kapesník (ten jejich papírový) použít jen na utření gelu 😁
Proč zabari?
Ahoj holky mě dneska volali z Varů kde jsem byla na prvním screeningu kvůli vyšetření vývojových vad pak mi brali krev a dnes mi paní doktorka volala že mi vyšli hodnoty hormonů než očekávali tak abych se dostavila a že mi doporučuje odběr plodové vody tak se obávám co se dozvím… příští týden v pondělí jdu ke svému doktorovi tak si říkám že mi snad řekne víc jelikož by měl mít už zprávu od nich
Ahoj holky, zítra mě čeká 1. screening, dnes jsem si měla na gyndě vyzvednout výsledky odběrů krve z minulého týdne, ale bohužel místo do 13 hodin tam byli dnes výjimečně pouze do 10 hodin a já je nezastihla. Na screening jdu hned v 7:45 ráno, tak jsem se chtěla zeptat, jestli tu nááhodou není někdo, kdo by věděl, zda nejdou dodat ty výsledky třeba nějak později?
Jsem z toho trošku nesvá, jelikož jsem výsledky měla přinést zítra s sebou. Na gyndě jsou zítra bohužel až od 8:00, takže to ráno vyzvednout také nestíhám.
@kri.g to nevím, zkus si zavolat tam kde ti maji delat screening. ![]()
Tam se bohužel nemůžu dovolat
no uvidíme, snad tam ty výsledky nějak uvidí a nebo se to bude moci dodat později.
![]()
@kri.g je poledne…budou na obědě..zkus to po 13h… Jinak jestli výsledky uvidí nebo ne záleží jestli tvůj lékař posílal krev na vyšetření do jejich laborky..jestli ne tak bohužel…počítám že ne protože by ti asi jinak nerikali ať je vezmeš sebou…můj lékař posílá krve o vyšetření právě do centra kam se pak jezdí na screeningy…a když chce nějaká pacientka jinam tak si je musí nechat od lékaře okopírovat..nebo nechat poslat z té laborky kam to lékař poslal…např. na mail…
@kri.g píše:
Ahoj holky, zítra mě čeká 1. screening, dnes jsem si měla na gyndě vyzvednout výsledky odběrů krve z minulého týdne, ale bohužel místo do 13 hodin tam byli dnes výjimečně pouze do 10 hodin a já je nezastihla. Na screening jdu hned v 7:45 ráno, tak jsem se chtěla zeptat, jestli tu nááhodou není někdo, kdo by věděl, zda nejdou dodat ty výsledky třeba nějak později?Jsem z toho trošku nesvá, jelikož jsem výsledky měla přinést zítra s sebou. Na gyndě jsou zítra bohužel až od 8:00, takže to ráno vyzvednout také nestíhám.
A nešlo by to urobit tak aby si poprosila niekoho aby ich hned ráno vyzdvihol a doniesol za tebou na screening? 🤔
@Jeen Nad tím jsem už taky přemýšlela, ale nevím, jestli výsledky dají do ruky někomu jinému. Přítelovi asi ne, protože nejsme sezdaní. Tak možná jedině mamce.
Mají tam být od 8, tak tam zkusím zajet na otočku v 7:30, jestli tam třeba nebudou už dřív a kdyžtak se s někým zkusím domluvit.. Chystám se na to být mámou a jsem nezodpovědná hned takhle zezačátku…
Achjoo.
@kri.g píše:
@Jeen Nad tím jsem už taky přemýšlela, ale nevím, jestli výsledky dají do ruky někomu jinému. Přítelovi asi ne, protože nejsme sezdaní. Tak možná jedině mamce.Mají tam být od 8, tak tam zkusím zajet na otočku v 7:30, jestli tam třeba nebudou už dřív a kdyžtak se s někým zkusím domluvit.. Chystám se na to být mámou a jsem nezodpovědná hned takhle zezačátku…Achjoo.
Sestřička by tam mohla být skor aspoň u nás je 🤔 ale prosim ta to sa stává 🙂 hlavně nestresuj sa vždy sa dá vsetko vyriesit 🙂