Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vcera jsem byla na screeningu, 5 minut pred tim jsem se dovolala sestre a rikala, ze mi chtela volat, ze vysledky prisly az primo ted 😅 😅 tak zavolala a nadiktovala je sestricce v nemocnici a ona to zapsala doktorovi na papirek 😅 a screening komplet v poradku, tak uz se raduju a muzu rict, ze uz je to uplne jiny pohled na vec, kdyz najednou vite, ze je opravdu vse OK 😍 fotky mam trosku mazle, ale alespon je tam mimi videt 😅 😊
@řehořice tak to se nedivím, v takovém případě bych jim taky jen poděkovala
Krásné výsledky ![]()
@Vladusxx to je náš ostravský slang pro ty, kteří jsou ještě nezkušení v necem
![]()
@Baru87 tvůj příspěvek mě fakt pobavil
Prcek je teda dobře aktivní, takže se nedivím, že už cítíš pohyby. Ja se na to strašně těším ![]()
Holky ale čtu, že už s snad skoro všechny cítíte pohyby. Ja teda jen pichani na pravé nebo na levé a mam jen "pocit, ze vím, kde je. Ale necítím zatím nic. A ještě prosím vás, co to je za pocit, když vás taha za pupeční šňůru, to jde??? ![]()
@DaisyMe slovo zabari znám…není to jen ostravské řekla bych..u nás v jižních Čechách se rozhodne hodně používá..jen jsem nepochopila proč byste měli být zabari 😁 ono podruhé a dál už to člověka tak nebere…když sme byli poprvé tak ne že bych brečela kvůli tomu že vidím miminko…ale bylo jasně vidět že manžel si v tu chvíli uvědomil že bude tata a úplně zjihnul…což jsem nečekala a zas to pro změnu dostalo mě 😂 zpětné to byl asi hned po porodu ten nejsilnější zážitek vzhledem k tomu že on už na žádném dalším utz nebyl kvůli pracovnímu vytížení…
@DaisyMe píše:
Holky ale čtu, že už s snad skoro všechny cítíte pohyby. Ja teda jen pichani na pravé nebo na levé a mam jen "pocit, ze vím, kde je. Ale necítím zatím nic. A ještě prosím vás, co to je za pocit, když vás taha za pupeční šňůru, to jde???
Tak já po tich pár dnoch co som cítila tukanie v podbrusku som včera necítila už vobec nic 🤷 no ano s tou pupocnou snurou to ide to je také silné skubnutie od pupika teda aspoň silno si myslím že to je ono 🤷 😀
Nemyslím si, že by bylo poznat, že miminko tahá za pupeční šňůru. Tu má on v pupíku a je napojená na placentu, která může být vesměs teď kdekoliv. ![]()
Ahoj ženy, ráda bych se k vám přidala. První screening již proběhl, vypadá to, že je vše v pořádku, ještě čekám na výsledky krve. V únoru jsem prodělala zamlklé těhotenství, u kterého následoval samovolný potrat. Po šestinedělí jsem otěhotněla hned znovu. 😍 Tak se teď tak nějak víc bojím, ale zatím vše vypadá tak, jak má. Termín mám zatím 25.12., i když dle MS to byl původně termín 31.12., tak uvidíme, zda bude prcek ještě letošní. 😁
Ale hlavně se těším, až to s partnerem pustíme do světa. 😍 Kdy vy se to chystáte oznámit a sdělit světu? 😊
@_Luc_i_i_i_i_a píše:
Ahoj ženy, ráda bych se k vám přidala. První screening již proběhl, vypadá to, že je vše v pořádku, ještě čekám na výsledky krve. V únoru jsem prodělala zamlklé těhotenství, u kterého následoval samovolný potrat. Po šestinedělí jsem otěhotněla hned znovu. 😍 Tak se teď tak nějak víc bojím, ale zatím vše vypadá tak, jak má. Termín mám zatím 25.12., i když dle MS to byl původně termín 31.12., tak uvidíme, zda bude prcek ještě letošní. 😁
Ale hlavně se těším, až to s partnerem pustíme do světa. 😍 Kdy vy se to chystáte oznámit a sdělit světu? 😊
My sme to vraveli po potvrzení srdiecka 9+5tt dnes som 16+1 tt TP 9.12. inak blízke kamaratky to věděli od kedy som si před MS robila test 😀
@Jeen To je hezký a já bych se tím bývala taky extra netajila, kdybych neměla tu první zkušenost se ZT.
Jinak přeji, ať je i vše nadále v pořádku. 😊
@_Luc_i_i_i_i_a píše:
@Jeen To je hezký a já bych se tím bývala taky extra netajila, kdybych neměla tu první zkušenost se ZT.Jinak přeji, ať je i vše nadále v pořádku. 😊
Samozřejmě to je pochopitelně aj ked nastastie je vsetko ok a tak som to mala i u prvního těhotenství 🙏 teraz mám ovela vacsi strach z celkového priebehu a kontrol ako ked som bola prvý krát těhotná…tiez ti prajem aby bolo vsetko ok 🙏 ![]()
@_Luc_i_i_i_i_a taky uz to mame davno venku zitra zacinam 18tt a je to na me uz par tydnu videt 😊 asi v 15tt jsme to sdelili
@TerezaKor píše:
@Jeen Ahojky také termín 9.12. 😬
Jeee tak to si druhá o ktorej viem 😊