TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
14.7.22 10:40
@xantypa80 píše:
Prosim, muzes me uklidnit, ze s klukama je to taky fajn? Ja se tesila na malou princeznu, jak ji budu cesat, hrat si s ni, doma mam tunu romanu pro divky… mam pocit, ze partaka na hrani ziska jen pritel… :roll:

Já nevím, ono je to asi jedno, jestli holka nebo kluk. Já třeba nejsem vůbec kreativní a u jakýhokoliv hraní celkem trpím :lol: S klukama se zase dají stavět mašinky nebo lego, vymýšlet příběhy, zvířátka je bavili, když byli malí, teď přešli na dinosaury a monster trucky :lol: Ale zase na druhou stranu manžel si s klukama třeba nehrál nikdy vůbec, takže já bych se asi nebála, že parťáka na hraní získá jen přítel :lol: Ono to třeba nakonec nebude tak horký. Můj manžel je teď celej hotovej z toho, že konečně holka, tak si říkám, že jako by to bylo fajn jednou zažít, že by se nějakýmu dítěti taky věnoval někdy on. Ale moc velký naděje si upřímně nedělám. Já si zase říkám, jestli to vůbec zvládnu s holkou! Teď už znám všechny ty bagry a dinosaury a jestli budu muset přejít na princezny a jednorožce, tak nevím :lol:
Teď jsme koupili barák a kluci za manželem občas chodí do garáže nebo mu pomáhají na zahradě, ale je jim už 6 a půl a 4 a půl! Hlavně starší už je teď fakt parťák, dá se s ním normálně mluvit, je hodně zvídavej, pomáhá, tak je to už o něčem jiném než s batoletem.

Jo a ještě k těm klukům: s nimi je spousta věcí snadnějších řekla bych, jenom nesmí mít hlad nebo bejt unavený. Když přijde nějakej problém, dost tomu pomáhá podat svačinku a hned je svět zase veselejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
14.7.22 10:54
@Baru87 píše:
Já nevím, ono je to asi jedno, jestli holka nebo kluk. Já třeba nejsem vůbec kreativní a u jakýhokoliv hraní celkem trpím :lol: S klukama se zase dají stavět mašinky nebo lego, vymýšlet příběhy, zvířátka je bavili, když byli malí, teď přešli na dinosaury a monster trucky :lol: Ale zase na druhou stranu manžel si s klukama třeba nehrál nikdy vůbec, takže já bych se asi nebála, že parťáka na hraní získá jen přítel :lol: Ono to třeba nakonec nebude tak horký. Můj manžel je teď celej hotovej z toho, že konečně holka, tak si říkám, že jako by to bylo fajn jednou zažít, že by se nějakýmu dítěti taky věnoval někdy on. Ale moc velký naděje si upřímně nedělám. Já si zase říkám, jestli to vůbec zvládnu s holkou! Teď už znám všechny ty bagry a dinosaury a jestli budu muset přejít na princezny a jednorožce, tak nevím :lol:
Teď jsme koupili barák a kluci za manželem občas chodí do garáže nebo mu pomáhají na zahradě, ale je jim už 6 a půl a 4 a půl! Hlavně starší už je teď fakt parťák, dá se s ním normálně mluvit, je hodně zvídavej, pomáhá, tak je to už o něčem jiném než s batoletem.Jo a ještě k těm klukům: s nimi je spousta věcí snadnějších řekla bych, jenom nesmí mít hlad nebo bejt unavený. Když přijde nějakej problém, dost tomu pomáhá podat svačinku a hned je svět zase veselejší :lol:

No a například presne toto co píšete mám doma s holkou 😊 žádné princezny ani jednorožce, babiky ani kociare sa nekonaju 🙂

• Citovat
  • Upravit
414
14.7.22 13:06
@Sawek píše:
@xantypa80 čekám třetího kluka a tohle je mi vždy tak líto, že to někdo takhle bere, jako kdyby kluci byli něco míň, chápu, že se s tím člověk potřebuje vypořádat, ale fakt nevím proč by to s klukama nemohlo být fajn, jsem šťastná, že je mám a že jsou zdraví a jsou úžasní, nejchytřejší, nejkrásnější a vše další co si myslí každý rodič o svých dětech… Šatník mají oba větší než já, takže i tohle si užívám a druhý 18 měsíční má víc vlasů, než spousta holek v jeho věku, tak i ten culík mu udělat můžu, kdybych chtěla 🤷…

Urcite to nevnimam tak, ze by kluci byli neco min… jen mam pocit, ze s dcerou bych si vic rozumela, chtela jsem ji treba zacit psat denik o jejim detstvi… uz vidim, jak je z nej 15tilety kluk nadseny :lol:. Holka taky pomuze vic v domacnosti a vice se sveruje…ale treba jsou to jen me predsudky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.7.22 13:10
@Baru87 píše:
Teď jsme koupili barák a kluci za manželem občas chodí do garáže nebo mu pomáhají na zahradě, ale je jim už 6 a půl a 4 a půl! Hlavně starší už je teď fakt parťák, dá se s ním normálně mluvit, je hodně zvídavej, pomáhá, tak je to už o něčem jiném než s batoletem.Jo a ještě k těm klukům: s nimi je spousta věcí snadnějších řekla bych, jenom nesmí mít hlad nebo bejt unavený. Když přijde nějakej problém, dost tomu pomáhá podat svačinku a hned je svět zase veselejší :lol:

Dekuji za hezkou dlouhou odpoved a „navod“ na kluky. Laska prochazi zaludkem a plati to teda uz od mala :lol:. Kdyz me prave ti dino, trucky apod. desne neba, rada maluju a tvorim… snad to bude dobry, clovek nemuze mit vsechno. Jsem rada, ze se nam konecne zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.7.22 14:23

@xantypa80 nevím deník možná ano, ale třeba staršímu bude 11 a zajímá ho, jak to bylo, když jsem s ním byla těhotná, když se narodil, jaký byl, co kdy uměl a tak, dokonce třeba i rád tvoří, vyrábí i kreslí, v 15 možná už nebude, ale ono tě s tím může někam poslat i holka, já si hrála jako malá s autama, lezla po stromech, nesnášela jsem růžovou a šaty, je to těžké, ale věřím, že nejpozději až ho poprvé uvidíš už nebudeš mít žádné pochyby, mně tohle mrzí spíš s ohledem na to, že do mě už u druhého každý stoural jestli mi to není líto a že je to škoda atp a upřímně fakt nebylo, teď možná trochu ano přiznávám, ale po všech problémech jsem ráda, že je zdravý a doufám, že to cele v pořádku zvládneme až do konce… A dinosauři a lego jsou moc fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.7.22 15:50

Hele já bych to ani tak moc s tou holčičkou nehrotila, samozřejmě jsem se těšila, že kdyby to byla, tak na zapletani copanku a jak si ji budeme strojit princezničku. Ale naopak pokud ti jde o to aby byla kámoška, tak většinou to dopadá tak, že holky jsou tatínkovi princezny a kluci jsou pak mamámci😅 a přijde mi, že jsou spis ti kluci potom navázání na mamku a ptají se co delat. Takže tohoto bych se fakt nebála. Přijde mi že i dost muzu kolem 25-30 jsou stále mamánci. Ale myslim, že vždycky budeš vědět co at už s klukem nebo holkou dělat😇 Já jsem hlavně strašně moc vděčná, že je to miminko zdravé❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.7.22 18:28
@Sawek píše:
@xantypa80 nevím deník možná ano, ale třeba staršímu bude 11 a zajímá ho, jak to bylo, když jsem s ním byla těhotná, když se narodil, jaký byl, co kdy uměl a tak, dokonce třeba i rád tvoří, vyrábí i kreslí, v 15 možná už nebude, ale ono tě s tím může někam poslat i holka, já si hrála jako malá s autama, lezla po stromech, nesnášela jsem růžovou a šaty, je to těžké, ale věřím, že nejpozději až ho poprvé uvidíš už nebudeš mít žádné pochyby, mně tohle mrzí spíš s ohledem na to, že do mě už u druhého každý stoural jestli mi to není líto a že je to škoda atp a upřímně fakt nebylo, teď možná trochu ano přiznávám, ale po všech problémech jsem ráda, že je zdravý a doufám, že to cele v pořádku zvládneme až do konce… A dinosauři a lego jsou moc fajn…

Dekuji, tak denik bude! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.7.22 18:31
@Nika56 píše:
Hele já bych to ani tak moc s tou holčičkou nehrotila, samozřejmě jsem se těšila, že kdyby to byla, tak na zapletani copanku a jak si ji budeme strojit princezničku. Ale naopak pokud ti jde o to aby byla kámoška, tak většinou to dopadá tak, že holky jsou tatínkovi princezny a kluci jsou pak mamámci😅 a přijde mi, že jsou spis ti kluci potom navázání na mamku a ptají se co delat. Takže tohoto bych se fakt nebála. Přijde mi že i dost muzu kolem 25-30 jsou stále mamánci. Ale myslim, že vždycky budeš vědět co at už s klukem nebo holkou dělat😇 Já jsem hlavně strašně moc vděčná, že je to miminko zdravé❤️️

To ja samozrejme taky, i kdyz cekame jeste na jeden test :roll:. Prijde mi, ze vychovat kluka je prave tezsi, aby nebyl mamanek… :lol: No pritel uz dceru ma, takze ten ma radost velikou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.7.22 11:10

@Jeen já ještě pohyby necítím i když občas jsem si myslela že už ano…tak jsem zvědavá kdy budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
15.7.22 11:17
@Jituska88 píše:
@Jeen já ještě pohyby necítím i když občas jsem si myslela že už ano…tak jsem zvědavá kdy budou

Určite čoskoro…ja som prvý pohyb zaznamenala okolo 15 týždňa ale istá som si bola až v 18. kedy už mám tie pohyby pravidelne a väčšinou v stejných časových intervaloch 8)

• Citovat
  • Upravit
6203
15.7.22 11:57

Vychovat ze syna pořádného chlapa je opravdový oříšek. V tomto je to mnohem těžší. Teď mi odchází dcera na střední školu a bude přes týden pryč. Vidím neskutečný přínos v tom, že jsme jak kamarádky. A vím, že až bude mít rodinu, bude se domu za mnou pořád vracet. (Vánoce atd) u syna si tím nejsem jistá. Teď mu je teprve 11, ale když se kouknu na starší kluky kamarádek, tak mám obavu, aby si našel fajn babu. Hlavně nějakou, co bude s námi vycházet, ale spíš počítám s tím, že budeme my na druhé koleji, v tomhle je prostě dcera/syn něco jiného. Taky je jiné to, když budete čekat na vnoučata od dcery a od syna. Člověk tu procita diskuze a nestaci se kolikrat divit, jake kydance tu holky na tchyne nahazi. Vím, že mě syn zbožňuje. I teď se pořád stará o mé pocity, zda mě něco neboli, netrápí, pomůže. Ale mě spíš trápí ta budoucnost toho, že budu jednou poznávat nějakou snachu a snad to nebude nějaká pipka. Dcera má už přítele, tam je to v pořádku. Hodny, suprový kluk. Ted, když se mě někdo zeptá, co bych raději, říkám, že dceru. Jiné to prostě je, i když i hodně individuální v každé rodině. Není nic lepšího nebo horšího. Obojí je prostě jiné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.7.22 18:45

Ahoj holky, přidávám se k vám, já mám termín dle ultrazvuku 8.12., jelikož ale čekáme dvojčata počítám že to bude v listopadu 😊
Už někdo kupuje nějakou výbavu? Já už bych nejradši vše nakoupila😀
A cítíte už pohyby? Já mám pocit teprve dva dny nějakého simrani, ale nevím jestli si to spíše nevymýšlím, jelikož jsem z toho už nervózní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.7.22 19:00

@Lira123
Ahoooj
My taky dvojčátka. Jsem 18tt a cítím. Jakoby kočičí pacičkou, opravdu bublinky neno salta v břiše. 😂
Ono se to projeví. Uvidíš.
Právě dnes jsem objednala zimní fusaky. Každý jiný.
Kočár se naskytl super koupě…jinak zatím nic. Zatím nechávám vše u rodičů.
Měj se krásně. Lenka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.7.22 19:01

@Lira123 jinak termín máme 24.12.:-) snad už se 21.7.dozvime zda holky nebo kluci (máme jednovaječná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
15.7.22 19:04

@Lira123 ahoj gratuluji k dvojnásobně radosti…já zatím nic nekupuji, mám toho hodně doma po první..a taky finance mi to momentálně nedovolují…ale při první jsem měla dost vyhlédnuto a průběžně jsem koukala po bazarcich jestli se tam neobjeví něco z toho že bych to koupila tam…jinak jsem nakupovala až po 2 scr…i když spíš tak pro radost…hodně jsem toho zdědila ;)
pohyby zatím necítím, nebo si aspoň nejsem jistá že by to bylo ono…taky z toho začínám být trošku nesvá jestli je vše v cajku protože u první jsem je touhle dobou už cítila…no nezbývá než čekat… :nevim:
Termín mám 26.12. ale uvidíme jestli mi dovolí rodit normálně..jsem rok po císaři :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí