TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
15.7.22 19:08

@LeŠer já mám právě pocit simrani ale i trošku nad pupíkem, což mi přijde vysoko, ale zase se dvěma to je asi jiné.
U nás to vypadá na dvě holčičky - máme dvojvaječné. 27. jdu na druhý screening, tak doufám, že nám potvrdí. Na 1. screeningu viděli jednu holčičku a druhé mimco bylo zády. Teď na poslední kontrole se zase schovávala první a druhá taky vypadala na holčičku 😀.
My jedeme pro kočár v neděli právě, jinak mám takové maličkosti jako flašky, chůvičku, dudlíky a pár neutrálních oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.7.22 19:14

@Vladusxx Také gratuluji 🌷
Já osobně také počítám s císařem - málokdy se stává že se obě mimca otočí. Já také právě koukám a když je něco za dobrou cenu tak to postupně koupím 🙂
K těm pohybům říkala doktorka ať jsem v klidu, že si mysli ze do týdne cítit začnu, byla jsem v úterý 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
15.7.22 19:23

@Lira123 já cítím občas nějaké zavlneni ale nemohu s jistotou říct zda je to mimčo nebo střeva..ale u první už jsem cítila vyloženě kopance…jinak je samozřejmě ještě čas…já jdu na kontrolu za 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
15.7.22 19:28
@Lira123 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám, já mám termín dle ultrazvuku 8.12., jelikož ale čekáme dvojčata počítám že to bude v listopadu 😊
Už někdo kupuje nějakou výbavu? Já už bych nejradši vše nakoupila😀
A cítíte už pohyby? Já mám pocit teprve dva dny nějakého simrani, ale nevím jestli si to spíše nevymýšlím, jelikož jsem z toho už nervózní. :nevim:

Ahoj a ako prvé ti moc gratuluju k dvojčátkam ❤️️ TP mám 9.12. a vypada to na kluka 🙂 uvidím či to tak bude aj po 2. Screeningu ktory mám 21.7. a 26.7. 🙂 pohyby cítim od 15tt ale na 100% ista som si až od 18tt teraz už su to aj viditelné pohyby a citelné na dotyk 😊 a co sa týká výbavy už mam skoro vsetko kupene a nachystane 🙂

• Citovat
  • Upravit
1270
15.7.22 19:48

@Jeen My mít hotový pokojík, tak mám toho také nakoupené asi o dost více, ale takhle když to nemám kam dát, tak mě to apson nutí se krotit😀
Jak to že máš dva screeningy?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
15.7.22 19:57
@Lira123 píše:
@Jeen My mít hotový pokojík, tak mám toho také nakoupené asi o dost více, ale takhle když to nemám kam dát, tak mě to apson nutí se krotit😀
Jak to že máš dva screeningy?😊

No mám asi aj dost výhodu že už jedno dieta mám a ked som bola těhotná s dcerou vsetko som nakupovala neutrálne že keby náhodou a nechávala si takže akurat měním len oblecenie 🙂 no toho 21. idem k svojmu gynekologovi a toho 26. som sa este pře istotu objednávala na Genetiku kde si to už budem hradit sama ale poistovna mi to este přeplatí 🙂

• Citovat
  • Upravit
1270
15.7.22 20:36

@Jeen U nás také přispívá pojišťovna, ale i kdyby ne, tak bych šla. Apson je člověk o něco klidnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
15.7.22 21:49
@Lira123 píše:
@Jeen U nás také přispívá pojišťovna, ale i kdyby ne, tak bych šla. Apson je člověk o něco klidnější :srdce:

Tak na třetí som rozhodnutá že už tam nepojdem iba keby ten druhý vysiel nedajboze zle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.22 10:43

Ahojik take se pridavam. TP 12.12.2022.
Po ZT pred dvema lety se ted desim kazde kontroly :( jsem v 19tt a pristi tyden jdu na kontrolu. Presne na teto kontrole pred 2 lety mi rekli ze je to ZT. Pricina nestastna nahoda a uzliky na pupecni snure. Bricho mi ted nejak prestalo rust vaha taky nahoru nejde. Tak asi chapete ze mam nerva :-/ no a pohyby, to nevim zda jsou to ti tiky, prdiky nebo pohyb strev. Hlavne to neni kazdy den. No uz aby kontrola byla za mnou a vse bylo v pohode :) jeste mimco nemame a hrozne se na nej/ni tesime :)

• Citovat
  • Upravit
568
19.7.22 06:40

Ahojky, je tady holky některá, která se taky chcete nechat překvapit, co se pohlaví tyče? :lol: jinak holky k tomu pohlaví, ja jsem vždy myslela ze budu mít samé holky, z omylu mě vyvedlo první ditko- chlapeček :lol: ale teď vím ze to nemohli dopadnout lip, dokonce by mi i bylo jedno, kdybych měla kluky, podle mě se všechno děje ze správných důvodu. Uvidíte.

Výbavičku nekupuju ale jen dokupuju co jsem měla u malého pocit, že mi chybělo ( péřova zavinovačka a kolébka- tu jsem měla půjčenou, ale jelikož má segra termín o jeden den, tak mám tentokrát smůlu :lol: ) a monitor dechu. Rozhodně Nanny, mám a jsem s nim spokojena. Houkal ve chvíli, kdy houkat měl a synovi to tak nejspíš zachránilo život ( na 14-ti měsících!). Od té doby houkal pak ještě parkrat, ale vždy kvůli tomu, že mi vylezl z postýlky do postele, protože mu budou za pár dni dva roky a já mám strach se monitoru vzdát po předešlé zkušenosti :roll:

Jinak pupek mám v takový ty blby fázi, ani tlustá, ani těhotná.. něco mezi :mrgreen: Tak jsem se už přistihla, že ho na veřejnosti schválně trosku vyvaluju, aby to bylo jasný :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.7.22 05:49

@Mystery-lady
S tím břichem ti úplně rozumím. 🤣
My kontrolu ve čtvrtek 21.7.a jsem skutečně natěšená zda děvčátka a nebo chlapci. Hlavně ať všechno všichni zvládneme ve zdraví :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
20.7.22 06:02
@LeŠer píše:
@Mystery-lady
S tím břichem ti úplně rozumím. 🤣
My kontrolu ve čtvrtek 21.7.a jsem skutečně natěšená zda děvčátka a nebo chlapci. Hlavně ať všechno všichni zvládneme ve zdraví :srdce: :srdce:

Aj ja zajtra a čaka ma rovno velký UTZ tak snad bude vsetko ok 🙏 tak si držme prsty 🤞 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
20.7.22 07:39

@LeŠer moc drzim palce. Ja mam v patek obyc kontrolu a 1.8. Velky UZ. Musim se prestat tolik sledovat. Zbytecne jsem pak v nervu.
Dejte vedet jak vam to dopadlo a moc gratuluji k dvojcatkum :)

• Citovat
  • Upravit
1382
20.7.22 08:27

@Mystery-lady já jdu zítra taky na druhý screening :) My teda máme už dva kluky a tentokrát to vypadá na holčičku, tak věřím, že se nám to zítra potvrdí :D
A s tím břichem už jsem ve fázi, že se mě všichni ptají, jestli je tam fakt jenom jedno…jako vždycky :roll: v neděli jsme měli rodinné focení, hlavně děti teda, ale fotografka měla čas, tak pak udělala pár fotek i mě. Tak se na ně už moc těším! Pak vám sem hodím, jak někdo může vypadat v 21tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 08:32

@Baru87 tak to ja si pripadam ze se 2 tydny to bricho snad ani nehlo :-/ tak mam teochu bobky z kontroly. Pred 2 lety jsem na teto kontrole dostala info ze mimco nebude. Tak se furt sleduju ale stejne tim nicemu nepomuzu. No uz aby to bylo za mnou. Vsichni se na to tesi a ja mam z kontrom hruzu. No musim verit a bude to v poradku :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky