TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
20.7.22 09:03
@Dada 123 píše:
@Baru87 tak to ja si pripadam ze se 2 tydny to bricho snad ani nehlo :-/ tak mam teochu bobky z kontroly. Pred 2 lety jsem na teto kontrole dostala info ze mimco nebude. Tak se furt sleduju ale stejne tim nicemu nepomuzu. No uz aby to bylo za mnou. Vsichni se na to tesi a ja mam z kontrom hruzu. No musim verit a bude to v poradku :srdce:

Držím silno prsty 🤞 ale aj ja mám z každej kontroly velký strach že sa nieco pototo i ked nemám zlu skusenost…zajtra ma čaka velký UTZ, pohyby cítím ale aj tak sa bojím samozřejmě sa aj těším ale asi strach je vacsi

• Citovat
  • Upravit
104
20.7.22 09:59

@Dada 123 taky mam 1.8.velky UZ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.7.22 11:19

@Dada 123 Jo, ty špatný zkušenosti, jak to v člověku zůstává co? Já jsem potratila tedy v 5tt před osmi lety a od tý doby mám v každém těhotenství obavy (hlavně ze začátku) jít pomalu i na záchod, abych tam neobjevila krev :zed: Ale teda musím říct, že teď, když už cítím pohyby, tak jsem mnohem klidnější…i když zase pak si uvědomím, že jsem třeba už dlouho nic necítila a strašně se na to soustředím a mám stres, dokud se nepohne…no nejhorší je, že porodem to nekončí tohleto, pak když už mimčo chvíli spí, tak člověk zase sleduje monitor dechu…ten strach tam prostě bude už pořád no.
Ale každopádně mysli pozitivně! Určitě sis to špatný už vybrala a tentokrát to dopadne všechno dobře! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 12:07

@Baru87 to je presne. Porad si rikam ze pred tema 2 lety nenasli zadnou vadi ze to byla nestastna nahoda. Tak vlastne neni duvod aby se neco delo. A jak pisete jedniu za cas neco zasimra v brise a pak dlouho nic. Tak snad brzy prijdou i vetsi pohyby. Kamaradka rika at si uzivam bez pohybu ze pak budu rada vzpominat kdyz me nic nekope do zeber :lol:
Dnes me obcas simra tak jsem zase o klidnejsi :) hlavne se musim necim zabavit. Jsem doma a byt jen na gauci a cucet na tv je na hlavu :zed:
Tak uz se tesim jak si nasdilime pozitivni novinky.

• Citovat
  • Upravit
1270
20.7.22 12:10

@Dada 123 Já mám úplně ty samé pocity. Občas mě něco zasimra, ale jsem z toho nervózní, že to není nic většího a pravidelného - momentálně jsem 19+6tt.
Taky jsem doma a už ani nevím na co koukat, ale musíme si užívat klidu dokud můžeme 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 12:16

Ja asi jsem 19+0 nejak tak plus minus. Me se to porad plete 😂
No ja se zacala ucit sit, zacala jsem doma vice pect a varit. Uz to nema kdo jist. Zavaruju abych se nezblaznila 😂
Ale bude to dobre :) vsechno bude ok.

• Citovat
  • Upravit
1270
20.7.22 12:21

@Dada 123 Tak to já jsem i líná😀, jako vařit uvařím i něco upeču, ale víc ne🤣
Mne se to taky furt plete, protože podle měsíčku jsem 19+1tt, ale podle ultrazvuku to vychází na 19+6 a doktorka to bere podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.7.22 16:31

@Dada 123
@Lira123
Ty jo holky, závidím vám tu nudu trochu :lol: já mám dva chlapečky, velkej barák a teď přes prázdniny naštěstí homeoffice! Kluci teda chodí do školky naštěstí, protože jenom představa, že denně vymýšlím program a jídlo a tak mě úplně vyčerpává :lol: Ale jako dobrý, zase aspoň nemám moc času na přemýšlení, jestli je všechno v pohodě :lol: Teď ještě sháním větší auto, kam bychom se všichni vešli…to je taky trochu oříšek :D ale tak mám ještě trochu času :D i když dnes jsem už 21+0! Už se to zlomilo a jsem za polovinou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.7.22 16:34

@Baru87 Ono to má taky svoje výhody, že aspoň nemáš zač přemýšlet o blbostech jako my😀
Holky jak to máte s Nanny podložkami. Určitě budu kupovat akorát mám dilema - mám jednu po sestře (už ale několik let starou), četla jsem že řídící jednotka by měla být v pořádku a kupovat jen nové podložky (po dvou letech), ale mám dilema, jestli raději nekoupit i s jednotkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 16:43

Ver ze by te ro rychle preslo 😂 ono z toho valeni se me uz boli zada a kycle. Tak jsem rada ze aspon jsme byli 14dni na chate a tam jsme okopaváa zabradu co to slo a to bylo super. Najednou jsem zjisgila ze doma zase nemam co delat a nic se mi nechtelo. Tak jsem sla na kurz peceni, a ted jsem si vymyslela ze si usiju saty a usiju zavesy na chatu. A mamka chce usit tricko. Budu ted 1,5tydne doma sama tak se tim aspon zabavim :) myslim si ze dneska me bud prcek simral a nebo zase streva 😂 😂 ja fakt nevim a v tomhle hicu uz nerozeznam nic

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
20.7.22 16:44

@Lira123 ja zatim vubec vybavu neresim. Manzel rikal ze vse bude objednat na netu az se to narodi 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
1270
20.7.22 16:45

@Dada 123 Tak to já si chci vše nakoupit sama 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 16:48

@Lira123 to ja taky ale monule jak se to nepovedlo tak jsem uz shanela jak jsem se tesila. A ted uz nechavam vse na posledni chvili i kdyz mam nutkani :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
70
20.7.22 17:23

Ahoj holky já byla v pondělí ve Varech na genetické konzultaci jelikož krevní výsledky nedopadli moc dobře je riziko Downova syndromu 1:1378 a když jsem se zeptala jaké je riziko že by mimco bylo postižené tak mi bylo řečeno to vám nikdo neřekne.. tak mě chtěli poslat na odběr plodové vody jelikoz se bojím že bych o to mimo mohla přijít kterou jsem odmítla tak mi dělali jen ultrazvuk a stále to je kluk… Jinak pohyby stále nic a to jsem 17+1 a čekám třetí dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.7.22 17:27

@Jituska88 To mi přijde v celku dobré to riziko, já pohyby začala cítit až v 19+1 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí