Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jeen já mám taky Emitex, presneji combi extra 3v1 a je super. Dá se dát i do vajíčka ale já jsem ho používala pouze v kočárku…do vajíčka mám fleecovou deku od lupilu…bohaté vystačila, ve velké zimě jsem případně přehodila přes malou ještě deku…mám na vajicko i nánožník takže když jsem sedačku dávala na podvozek kočáru tak tam byla krásně zachumlana
@Vladusxx píše:
@Jeen já mám taky Emitex, presneji combi extra 3v1 a je super. Dá se dát i do vajíčka ale já jsem ho používala pouze v kočárku…do vajíčka mám fleecovou deku od lupilu…bohaté vystačila, ve velké zimě jsem případně přehodila přes malou ještě deku…mám na vajicko i nánožník takže když jsem sedačku dávala na podvozek kočáru tak tam byla krásně zachumlana
Ja si teraz chcem ist do vajíčka kupit originál zavinovačku co už mám dlhsie vyhliadnutu ale zaujima ma ten fusak je rastuci teda vydrží až například do dvoch rokov?…v případě dá sa u hlávky zatiahnut na kapucnu?…bolo mimiku teplo?
@Jeen je rostoucí, spodní část se dá odepnout aby nebyl zbytečně velký pro novorozence a horní část se stáhne snurkou pěkně kolem hlavičky…myslím že v nem bylo teplo…občas se mi v něm malá až spotila
..jak začala sedět tak jsem dávala i bundu protože měla horní část těla venku z fusaku jinak stačila mikina nebo plyšový overal ve velkých mrazech…myslím že ji určitě vydrží i přes nadcházející zimu…je srpnová a ještě na jaře by ji stačila jen ta menší verze takže do dvou let určitě
vzadu jsou otvory pro protažení pasu na připoutání mimca v sedačce nebo pak ve sporťáku
Příspěvek upraven 13.07.22 v 15:08
@Vladusxx píše:
@Jeen je rostoucí, spodní část se dá odepnout aby nebyl zbytečně velký pro novorozence a horní část se stáhne snurkou pěkně kolem hlavičky…myslím že v nem bylo teplo…občas se mi v něm malá až spotila..jak začala sedět tak jsem dávala i bundu protože měla horní část těla venku z fusaku jinak stačila mikina…myslím že ji určitě vydrží i přes nadcházející zimu…je srpnová a ještě na jaře by ji stačila jen ta menší verze takže do dvou let určitě
vzadu jsou otvory pro protažení pasu na připoutání mimca v sedačce nebo pak ve sporťáku
Super dakujem 🙂
@Jeen ještě fotka když je odepnuta ta spodní část a stažený vršek
ve velkých mrazech sem teda malou dávala v plysovem overalu…ale to se mi pak spotila..ale bylo jí už 5/6 měsíců a vrtěla se..u novorozence by asi ten plyšový overal byl dobrý..ten se tolik nehýbe ![]()
Když pak na jaře už bylo teplo tak jsem nekupovala jarní fusak ale dávala sem ji tam jen v puncoskach a taky to bylo ok, ale myslím že nějaký tenký jarní/podzimni fusak by nemusel být na škodu, sestřenky ho mají a chválí si, já ho nejspíš taky teď poridim přecejen když pak člověk potřebuje mimčo vyndat tak je to takové blbe že má v tom teplem fusaku jen punčošky… To jsou věci na které člověk přijde až časem
@Vladusxx píše:
@Jeen ještě fotka když je odepnuta ta spodní část a stažený vršekve velkých mrazech sem teda malou dávala v plysovem overalu…ale to se mi pak spotila..ale bylo jí už 5/6 měsíců a vrtěla se..u novorozence by asi ten plyšový overal byl dobrý..ten se tolik nehýbe
Když pak na jaře už bylo teplo tak jsem nekupovala jarní fusak ale dávala sem ji tam jen v puncoskach a taky to bylo ok, ale myslím že nějaký tenký jarní/podzimni fusak by nemusel být na škodu, sestřenky ho mají a chválí si, já ho nejspíš taky teď poridim přecejen když pak člověk potřebuje mimčo vyndat tak je to takové blbe že má v tom teplem fusaku jen punčošky… To jsou věci na které člověk přijde až časem
Overaly som už podostavala a kupovala som si aj matrac do kočárku a v případě fakt velkých mrazech budu dávat i deku u dcery som to tak dost vyuzivala je říjnová…ja budem kupovat len zimný fusak ani u dcery som jarni/podzimní nemala bola v overale ale takom už jarnopodzimnom 🙂 a deka 🙂
@Zrustinda píše:
@Baru87 mas krásné bříško
Takže cekas teď třetí miminko?
Děkuji, já zase budu jako velryba
jojo, je to třetí
Už máme dva kluky a teď pořád všude poslouchám, jestli jsme to jako plánovali a chtěli a že teda konečně se nám povedla ta holka co? Já si vždycky říkám, co je komu do toho, jestli jsme plánovali a jestli jsme se nějak snažili. Navíc jako kdyby kluci byli jenom neúspěšný pokusy o holku ![]()
@Baru87 píše:
Děkuji, já zase budu jako velrybajojo, je to třetí
Už máme dva kluky a teď pořád všude poslouchám, jestli jsme to jako plánovali a chtěli a že teda konečně se nám povedla ta holka co? Já si vždycky říkám, co je komu do toho, jestli jsme plánovali a jestli jsme se nějak snažili. Navíc jako kdyby kluci byli jenom neúspěšný pokusy o holku
To chápu já zase mám první na svůj věk pozdě ale situace proste tomu tak chtělo 🙏🏼
A mám averzi jako té jestli to bylo plánované
Mno samozrejmne ze se někdo vůbec dovolí zeptat 🙏🏼
Moje sestra si třeba víc přeje klucika ☺️️
A stejně to dítě milujes ať je to klucik nebo holka 😍
@Baru87 píše:
Děkuji, já zase budu jako velrybajojo, je to třetí
Už máme dva kluky a teď pořád všude poslouchám, jestli jsme to jako plánovali a chtěli a že teda konečně se nám povedla ta holka co? Já si vždycky říkám, co je komu do toho, jestli jsme plánovali a jestli jsme se nějak snažili. Navíc jako kdyby kluci byli jenom neúspěšný pokusy o holku
Prosim, muzes me uklidnit, ze s klukama je to taky fajn? Ja se tesila na malou princeznu, jak ji budu cesat, hrat si s ni, doma mam tunu romanu pro divky… mam pocit, ze partaka na hrani ziska jen pritel… ![]()
@Jeen deku mi ta moje nezbednice vždycky vykope
přes nánožník vystrčí nohy ven akrobatka ![]()
@xantypa80 čekám třetího kluka a tohle je mi vždy tak líto, že to někdo takhle bere, jako kdyby kluci byli něco míň, chápu, že se s tím člověk potřebuje vypořádat, ale fakt nevím proč by to s klukama nemohlo být fajn, jsem šťastná, že je mám a že jsou zdraví a jsou úžasní, nejchytřejší, nejkrásnější a vše další co si myslí každý rodič o svých dětech… Šatník mají oba větší než já, takže i tohle si užívám a druhý 18 měsíční má víc vlasů, než spousta holek v jeho věku, tak i ten culík mu udělat můžu, kdybych chtěla 🤷…
No hehe kiez by tie představy o holcickach v skutocnoti aj také boli ako píšeš 😂 u nás úplný opak toho co píšeš 😀 a co sa týká fusaku ja idem asi do Emitexu z každej strany nanho pocuvam chváli 🙂