TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
12.7.22 21:24

Taky jste tak emotional? Ja ted byla v kine na Thorovi a malem se tam rozbrecela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
12.7.22 21:29
@xantypa80 píše:
Taky jste tak emotional? Ja ted byla v kine na Thorovi a malem se tam rozbrecela. :lol:

No jo 🙈 vždy když mám odpoledni směnu tak celé odpoledne když jsem doma jenom brecim jsem sama doma tak ma opravdu rozbrečí cokoli dneska zrovna taky 😂

• Citovat
  • Upravit
414
12.7.22 21:43
@Jeen píše:
No jo 🙈 vždy když mám odpoledni směnu tak celé odpoledne když jsem doma jenom brecim jsem sama doma tak ma opravdu rozbrečí cokoli dneska zrovna taky 😂

Muj pritel tyhle stavy vubec nechape, mysli se, ze zena proste otehotni, porodi a pohoda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
12.7.22 22:12
@xantypa80 píše:
Muj pritel tyhle stavy vubec nechape, mysli se, ze zena proste otehotni, porodi a pohoda :zed: :zed:

To nechápe ziaden chlap 🤦 teda aspoň takého nepoznám 🤷

• Citovat
  • Upravit
503
13.7.22 07:57
@Jeen píše:
Aj ja som chcela holčičku a tiez som sa s tým dlho zmierovala že teda bude to kluk ale i tak sa těším a bude to nieco nové 😊 a co pohyby tie už cítíš?🙂

Skoro každá maminka chce tu svoji holčičku, tak snad se dočkáme. Ale i chlapeček je fajn, musíme si jen zvyknout :lol: Pohyby ještě vůbec necítím, je to moje první těhotenství a navíc mám placentu na přední straně, tak to bude ještě trvat.

Kdy se chystáte nakupovat výbavičku? Já až tak říjen/listopad, i když mě to láká už teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
13.7.22 08:03
@sara-k píše:
Skoro každá maminka chce tu svoji holčičku, tak snad se dočkáme. Ale i chlapeček je fajn, musíme si jen zvyknout :lol: Pohyby ještě vůbec necítím, je to moje první těhotenství a navíc mám placentu na přední straně, tak to bude ještě trvat.Kdy se chystáte nakupovat výbavičku? Já až tak říjen/listopad, i když mě to láká už teď :D

Tak ja už jednu holčičku doma mám ale i druhé dítě som chcela holčičku a ono prdlajs 🙈 😀 a teraz si v ktorom tyzdni vlastně? 🙂 Tak já už mám nakupene a nachystané skoro vsetko akurat z tich dražších věci si musím kupit este fusak a monitor dychu a este dcere zabezpečit už vacsiu autosedačku a zrkadlo do auta 🙂 nástup na mateřskou si chcem už len užívat bez příprav 🙂 a hlavně kupovat vsetko naraz je finančně náročné

• Citovat
  • Upravit
11834
13.7.22 08:11

@sara-k já jsem chtěla radši kluka :lol: no ale mám holku a teď to bude nejspíš kluk (podle utz ve 12tt) nakupovat nic moc nemusím, možná tak pár dudliku v modré barve…hodně toho bude po starší, takže nás čeká kupovat jen postylku a mooozna dvojkocar… takže si počkáme tak do listopadu…dříve netřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.7.22 08:15

@Jeen ty jo já si právě říkala, kdy začít kupovat výbavu a zatím jsem se tak jen divala na internetu na všechno a rozmýšlela, co bude potřeba a co ne. Můžu se prosím zeptat jaký typ monitoru dechu budeš kupovat? Je jich moc a slyšela jsem, že některé nejsou moc kvalitní. Třeba houkají i když se dítě jen nějak pohne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
13.7.22 08:27
@Nika56 píše:
@Jeen ty jo já si právě říkala, kdy začít kupovat výbavu a zatím jsem se tak jen divala na internetu na všechno a rozmýšlela, co bude potřeba a co ne. Můžu se prosím zeptat jaký typ monitoru dechu budeš kupovat? Je jich moc a slyšela jsem, že některé nejsou moc kvalitní. Třeba houkají i když se dítě jen nějak pohne :/

Rozmyslam že pojdem asi do Nanny ten mají aj v poridnici a je cenovo asi z tich lacnejsich tuším okolo 2700 Kč stojí myslím a este 500 Kč budem mat v poistovni na preplatenie…kamaratka ta ma BabySense s dvoma podložkami a je spokojna ale ma ho este po dcere takže ho kupovala už dávno za lepší peniaz ako teraz co som pozerala že stoja aj skoro 4000 🤦 přiznám sa že u dceri som ho nemala vobec přišlo mi to zbytocne a v porodnici mi v kuse pípal lebo som ho zabudla vypínat a už ma to štvalo ale teraz som si povedala že při dvoch detoch je asi fakt potreba už nebudem moct sediet,,24 hodin,, u mimina a kontrolovat ci dycha…viem že sa dá aj poziciat za lacnejsie ale co sa týká dražších veci som si istejsia ked to mám nové 🙂

• Citovat
  • Upravit
104
13.7.22 08:40

Joo výbava. Nám deky, peřinky a hnízda šije kolegyně z práce. Tak jsem spokojená, jen si vyberu barvy k obrazu svému. Oblečení mame schované po mě a po dětech od manželove sestry, a baj oko jsou to přebrané už jen 4 stavební pytle, takže oblečení je. Kočárek pro dvojčata jsme sehnali od hodných lidí za 5000kč. Tudíž my pořídíme nyní jen jednu postýlku (jednu máme), dvě vajicka do auta. Pleny, dudl. Lahev…a víc asi není třeba koupit. Co víc miminka potřebují. Adidas dupačky a Armany kočár? Já myslím že hlavně mámu hlavně v pohodě a tátu na mazlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.7.22 13:14
@Jeen píše:
Tak ja už jednu holčičku doma mám ale i druhé dítě som chcela holčičku a ono prdlajs 🙈 😀 a teraz si v ktorom tyzdni vlastně? 🙂 Tak já už mám nakupene a nachystané skoro vsetko akurat z tich dražších věci si musím kupit este fusak a monitor dychu a este dcere zabezpečit už vacsiu autosedačku a zrkadlo do auta 🙂 nástup na mateřskou si chcem už len užívat bez příprav 🙂 a hlavně kupovat vsetko naraz je finančně náročné

Aspoň máš páreček, to je pěkný. Nejstarší mít holčičku, to je za mě úplně nejlepší, ta má pak i větší zájem o mladšího sourozence, pohlídá, je na ni větší spolehnutí… Ale jak říkáš - nejradši bych měla po sobě dvě holky a pak až do třetice kluka. Jenže se obávám, že budu mít třeba ty kluky tři :roll:
Já jsem v 17. týdnu. Vzhledem k tomu, čím vším jsme si prošli a máme ho fakt vymodleného, tak jsem i víc taková pověrčivá, takže s nákupem výbavičky opravdu počkám. Ale láká mě to, vše bych už brala postupně :-D Ty jsi v jakém týdnu a kdy nastupuješ na MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.7.22 13:20
@Vladusxx píše:
@sara-k já jsem chtěla radši kluka :lol: no ale mám holku a teď to bude nejspíš kluk (podle utz ve 12tt) nakupovat nic moc nemusím, možná tak pár dudliku v modré barve…hodně toho bude po starší, takže nás čeká kupovat jen postylku a mooozna dvojkocar… takže si počkáme tak do listopadu…dříve netřeba ;)

Pokud už jedna holčička doma je, tak je fajn mít i kluka. Ale pokud ta holčička ještě není, tak kdyby bylo na mě, tak si vybírám ji :D Nebo ty jsi chtěla úplně jako první dítko kluka? Já prostě vidím tu holčičku v šatečkách, copánkách, povídáme si spolu o holčičích záležitostech, chodí do tanečků, vozí si ten kočárek s panenkami, raději bude chodit do divadla, na koncerty apod. V tom mi ta holčička prostě přijde lepší a víc tak k obrazu svému, kluka si moc neumím představit. Ale zase pokud je první kluk, tak si ho pak může užít tatínek a maminka se může těšit na příchod druhého mimča :-D
Výbavičku taky vidím až tak na listopad, ale ty máš už většinu doma.

Holky, a jaký doporučujete pak pořídit zimní fusak do kočárku? To jsem se orientačně dívala, jsou jich mraky, ale chci, aby v něm opravdu bylo teplo a byl k něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
13.7.22 13:47

@sara-k jj první jsem chtěla kluka, a klidně samé kluky..ja na to copankovani a sateckovani moc nejsem :lol: jako ne že bych si jako malá nehrala i s panenkama ale prostě kůň (kolo :lol: ) luk, šípy meč a hurá do lesa lézt po stromech a hrát si na indiány, kovboje a rytire a stavět bunkry :lol: v zimě hokej v létě fotbal…všechno bych si s těma klukama užila..
Jinak jsem u první měla spoustu věcí vyhlidnutych ale nakupovala jsem až po 2. Screeningu, kdy jsme to taky oznámili širší rodině a kdy nám konečně řekli že na 70% děvče (nechtěla se ukázat potvora).a dobře jsem udělala ozvaly se mi příbuzní a byla jsem obdarovana asi 4 pytliveci… oblečky, zavinovačky, povlečení do postýlky, hrací deka, chodítko, hračky pro nejmenší, chrastítka kousatka…takže nejtěžší byl výběr kočárku…ten jsem sehnala skoro nový na marketplace..měla jsem několik predvybranych z netu a když se jeden z nich objevil nedaleko od nás tak sem ho brala…no..dneska bych vybrala jiný ale co uz..měla jsem nevýhodu že byl zrovna nejtužší lockdown a vše zavřené..a moc se mi nechtělo čekat jestli otevřou abych se mohla podívat nazivo..kdybych čekala objížděla bych to pak někdy v 7-8m a to už sem se bála že kdybych nakonec objednávala nový tak by nemusel dorazit včas…přecejen je tam dost často nějaká ta cekacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
13.7.22 14:01

Ahoj holky, teda pěkně se nám rozrůstá ta skupinka, březen byl asi hodně plodnej měsíc :lol: Tak vítám všechny nově příchozí :mavam:
Jinak já jsem dneska už v polovině, 20+0 To je docela mazec! A pořád je to pro mě takový nepředstavitelný :D I když já už jsem pořídila přebalovák, kočárek i autosedačku, protože kupovat to všechno najednou by bylo fakt finančně náročný, takže každej měsíc pořídím jednu větší věc. Akorát jsem po pořízení vajíčka zjistila, že ho dozadu mezi ty dvě autosedačky fakt nenarvu. Takže budeme muset pořídit větší auto 8o
Kvůli vám jsem si vyfotila břicho, ještě že tak, jinak bych snad žádnou fotku ani neměla :D A roste teda pěkně! Vypadá to na holčičku, příští týden jdu už na druhý screening, tak snad se nám to potvrdí. A mrská se tam teda pěkně :)

A holky úplně si pamatuju ty pocity, jak jsem moc chtěla holčičku u prvního a byl to kluk. Dlouho jsem se s tím srovnávala. U druhého už jsem si tou holkou byla fakt jistá a zase kluk. Tentokrát už jsem rovnou počítala se třetím klukem a vypadá to, že se tý holčičky konečně dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
13.7.22 14:29
@sara-k píše:
Aspoň máš páreček, to je pěkný. Nejstarší mít holčičku, to je za mě úplně nejlepší, ta má pak i větší zájem o mladšího sourozence, pohlídá, je na ni větší spolehnutí… Ale jak říkáš - nejradši bych měla po sobě dvě holky a pak až do třetice kluka. Jenže se obávám, že budu mít třeba ty kluky tři :roll:
Já jsem v 17. týdnu. Vzhledem k tomu, čím vším jsme si prošli a máme ho fakt vymodleného, tak jsem i víc taková pověrčivá, takže s nákupem výbavičky opravdu počkám. Ale láká mě to, vše bych už brala postupně :-D Ty jsi v jakém týdnu a kdy nastupuješ na MD?

Och toto uplne neznasam že ked niekto povie aspoň budete mat páreček 🙈 my už tretie neplanujeme v ziadnom případě 🙂 tak ja to mám napriklad i o to lahsie a lepsie že ked som cakala dceru tak som kupovala vsetko neutrálně a odkládala si to že keby náhodou takže v podstatě menim z vacsiej časti len šatník 🙂 ja v piatok zacinam 19tt 😊 a na MD idem přesne za 3 mesiace 🙏 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky