TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
20.7.22 17:35

@Lira123 já se doslova na ně těším 😊

Holky jak zvládáte ty vedra? Jinak kočárek už je objednaný dorazí koncem srpna a nějaké oblečení také mám ale ještě mi toho dost chybí.. furt si říkám že času je dost ale pak se nenadejete a bude s vámi… Jinak mám 25.7. další kontrolu u svého Dr.. přidám vám foto malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.7.22 17:39

@Jituska88 dneska sem akorat řešila s kamarádkou…jsou tak malililinkatý a za pár let hrají NBA s výškou 211cm 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.7.22 17:43

@Jituska88 Já už také byla nervózní kdy to přijde a i teď mi přijde, že to cítím málo :nevim:
My už kočárek máme koupený a je schovaný u tchýně 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.7.22 17:47

@Lira123 neboj dockas se… Jako všechny tady se dočkáme že je budeme cítit každou chvíli ☺️️ to já zatím s koupí čekala přece jen sem si říkala do zimy času dost 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.7.22 17:50

@Jituska88 My kupovali z druhé ruky Bugaboo donkey, čekáme dvojčata a byl za super cenu, tak jsem si řekla, že se neztratí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.7.22 18:00

@Lira123 já měla při těch předešlých kočárek z druhé ruky ale tedkon jsem se rozhodla koupit nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
20.7.22 19:24
@Lira123 píše:
@Baru87 Ono to má taky svoje výhody, že aspoň nemáš zač přemýšlet o blbostech jako my😀
Holky jak to máte s Nanny podložkami. Určitě budu kupovat akorát mám dilema - mám jednu po sestře (už ale několik let starou), četla jsem že řídící jednotka by měla být v pořádku a kupovat jen nové podložky (po dvou letech), ale mám dilema, jestli raději nekoupit i s jednotkou :lol:

Ak vies kto kalibruje stačí len to 🙂

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 19:27
@Jituska88 píše:
Ahoj holky já byla v pondělí ve Varech na genetické konzultaci jelikož krevní výsledky nedopadli moc dobře je riziko Downova syndromu 1:1378 a když jsem se zeptala jaké je riziko že by mimco bylo postižené tak mi bylo řečeno to vám nikdo neřekne.. tak mě chtěli poslat na odběr plodové vody jelikoz se bojím že bych o to mimo mohla přijít kterou jsem odmítla tak mi dělali jen ultrazvuk a stále to je kluk… Jinak pohyby stále nic a to jsem 17+1 a čekám třetí dítko

Nie je to vždy pravidlo že s každým dalším dietatom žena cítí pohyby skor 🙂 tak no stress to pride 😊

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 19:28
@Jituska88 píše:
@Lira123 já se doslova na ně těším 😊Holky jak zvládáte ty vedra? Jinak kočárek už je objednaný dorazí koncem srpna a nějaké oblečení také mám ale ještě mi toho dost chybí.. furt si říkám že času je dost ale pak se nenadejete a bude s vámi… Jinak mám 25.7. další kontrolu u svého Dr.. přidám vám foto malého

Mne tie vedra vobec nevadia užívám si to 😊 fotečka nádherná ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 19:31
@Lira123 píše:
@Jituska88 Já už také byla nervózní kdy to přijde a i teď mi přijde, že to cítím málo :nevim:
My už kočárek máme koupený a je schovaný u tchýně 😆

Tiez už máme kociar kupeny a je ve sklepě 🙂 😀

• Citovat
  • Upravit
289
20.7.22 19:32

@Jeen u nanny se žádná kalibrace nedělá, zjišťovala jsem to, když jsem kupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 19:38

Me s tom taky plasili tak jsem sla jeste na jedny testy v 16 tt a bylo to dobry. Kamaradku plasili az do 7mes a pak ji rekli ze to bude dobry. Moc drzim palce, bude to dobry :)

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 19:50
@Sawek píše:
@Jeen u nanny se žádná kalibrace nedělá, zjišťovala jsem to, když jsem kupovala…

A jasom žila v tom že ano 🙈

• Citovat
  • Upravit
289
20.7.22 19:58

@Jeen i já, než jsem to začala zjišťovat 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834
20.7.22 20:21

@Jituska88 mě to riziko přijde vpohode..já mám 1:1100 a nikdo nic neříkal že bych měla někam jít na konzultaci nebo tak..scr. vyhodnocen jako negativní…i tripple mám negativní takze bych řekla že vpoho…

Holky jaké jste vybraly kočárky? Pochlubte se? Já mám teď jako hlavní kočárek joie crosster ale u obou babiček mám dvoukombinacni kočárky… A než se narodí mimčo tak budem kupovat dvojkocar vyhlídly mám Valco baby duo ale líbí ce mi i Hauck R3 duo nebo uptown duo 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí