TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
28.7.22 10:54

@Dada 123 Tak to já covidu moc nevěřím.. Po prvním prodělání jsem trpěla půl roku na záněty očí, rozjela se mi endo a rozjel se mi ekzém, to mi pak zjistili, že prý mám histaminovou intoleraci.. Ale vše se mi rozjelo při covidu… Při druhém už to bylo dobré, ale, měla jsem zrovna ovulaci a MS pak nepřicházela, testy pozitivní, ale po 7. dnech zpoždění už negativní a šíleně silná MS.. Tak si myslím, že asi po tom covidu to bylo špatné a prostě se neudrželo a odešlo.. Další měsíc už všechno v pořádku :srdce:… Takže prostě, já bych se covidu chtěla raději vyhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.7.22 11:03

Mě teda na covidu nejvíc štvou ty roušky, protože letos se mě nechce vůbec pustit alergie a už tak mám plnej nos a blbě se mi dejchá…navíc už mám občas pocit, že mám utlačený plíce a ten kyslík se tam snad nevejde :nevim:
Ale my jsme měli covid v únoru a nikomu nic nebylo, jenom jeden den 37,2 a tlak v hlavě, jinak nic. Tak doufám, že nám nějaké protilátky ještě vydržely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
28.7.22 11:04

@Luci02 nepreju si ho to je jasny :) ale budeme vsichni v pohode vy i my :) :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1382
29.7.22 10:21

Ty jo holky mě by z toho Covidu fakt jeblo! Měl k nám dneska přijet známej a ráno píše, že mu není nějak dobře a že neví teda. Po chvilce psal, že PCR je negativní, takže cajk. A já jenom: hele, mě je úplně jedno jedno, jestli máš Covid, prostě jestli ti není dobře, tak sem nejezdi, už takhle mám od dětí rýmu a úplně mi to stačí.
Jako já tohle nechápu. Covid je problém, ale chřipku/angínu/tuberkulózu by mi klidně předal :lol: :lol: :lol:

Jinak dneska jsem si pokoušela ostříhat nehty na nohou a začíná to bejt trošku problém :lol: To břicho mi najednou strašně vyrostlo! A oholit se! No comment :lol: :lol: Jak dám těch dalších 18 týdnů fakt nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.7.22 10:32

@Baru87 S tim známým je to docela vtipný teda :lol:
Mě včera bolelo v krku a měla jsem zvýšenou, ale dneska už dobrý, tak snad jsem se s tím poprala. Člověk se tomu nevyhne..

A k tomu holení, já už si na ni nevidím, takže je to po slepu a to moc velké břicho nemám 🤣 a když jsem si lakovala nohy, tak to taky bylo docela zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
29.7.22 10:39

@Baru87 jj presne jak pises covid ale ale vse ostatni je cajk 🤦‍♀️ S holenim je to sranda ale pouzivam elektricky strojek takze to poslepu docela jde. Ja jsem ted 5. Den od kontaktu s nakazenym tak snad to bude dobry.
Jinak jestli je ted PCR neg tak to neznamena ze zitra nemuze byt pozitivni. Ja mela kdysi prvni priznaky v nedeli, pondeli-streda negativni, ct pozitivni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
29.7.22 10:41

Praha test na cukrovku

Prosim prosim na test na tehu cukrovku muzu kamkoliv nebo jsou na to specialni centra? Pripadne doporucite neco v Praze? Moc dekuji :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11835
29.7.22 10:51

@Dada 123 kde v Praze nevím ale vím že ne všude ten test dělají…myslím že můžeš víceméně kamkoliv…tak zkus obvolat odběrová místa v okoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
29.7.22 10:57

@Vladusxx jj budu obvolavat, jen zkousim jestli nekdo tip kde byly maminy spokojene :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jeen
29.7.22 11:24
@Dada 123 píše:
Prosim prosim na test na tehu cukrovku muzu kamkoliv nebo jsou na to specialni centra? Pripadne doporucite neco v Praze? Moc dekuji :) :kytka:

V Prahe teda neviem ale mne dala sestřička na gynde papier ktory si mám vziat sebou kde je aj napisane kde sa mam objednat na ktorej stranke a sú tam napisane aj odběrové mieste kde to robia 🙂

• Citovat
  • Upravit
4327
29.7.22 11:29

@Dada 123 ahoj mě posila doktorka na nove butovice, synlab to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
29.7.22 11:35

@Jeen to mam sice take ale gyndu mam jinde nez pujdu na test. :)

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
29.7.22 11:36

@Anikaa02 a uz jste byla? Pripadne uz jste se objednavala?
Jeste jsem cetla ze EUC clinic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jeen
29.7.22 11:53
@Dada 123 píše:
@Jeen to mam sice take ale gyndu mam jinde nez pujdu na test. :)

Ved aj ja 🙂

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
29.7.22 11:57

@Jeen no ale ja myslim jine mesto treba 200km :) po Praze mi je to v celku jedno kde to bude :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky