TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
29.7.22 11:59
@Dada 123 píše:
@Jeen no ale ja myslim jine mesto treba 200km :) po Praze mi je to v celku jedno kde to bude :)

Jo takhle tak to potom jo

• Citovat
  • Upravit
289
29.7.22 14:38

Já se sice objednávala v Pardubicích, ale normálně přes stránky medily, vybrala jsem si kam chci jít a objednala jsem se, moje dr sice posílá konkrétně, ale mám to k ní 70km, takže po domluvě s ní jsem se objednala podle sebe 🙂tak třeba to pomůže 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
29.7.22 22:39

@Dada 123 objednána jsem půjdu za 14 dni to vychází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
1.8.22 09:37

Body pro 0-3m a pak starsi

Ahoj maminky, prosim vy co uz mate mimca, je pro vas praktictejsi mit body co se zapina i u krku a nebo to zavinivaci co se zapina na boku? Zkusim si jich par usit a nemuzu se rozhodnout ktere.
Spucasne bych chtela vyzkouset i latkove pleny tak budu rada za doporuceni ktere body je na to lepsi :) :srdce: moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
289
1.8.22 09:39

@Dada 123 já měla radši zavinovací, malý hodně zvracel, tak to bylo za mě o dost praktičtější, než mu to pozvracene body tahat přes hlavičku 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
1.8.22 09:51

@Sawek dekuji ja jsem se take vic priklanela k zavinovacimu :) a asi bude na siti trochu snazsi. (Doufam) vyzkousim urcite oboje, jen se nechci 14dni crcat s body ktere pak hodim z okna 😂 coz je asi stejne mozne protoze jsem v siti novacek. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11835
1.8.22 09:53

Já mela pro nejmenší oboje a bylo mi to víceméně fuk jaké zrovna má…ale radši sem dávala ty přes hlavu..mala je letní a ty zavinovací mi přišly pak moc tlusty ;) malá ale nijak nezvracela..nicméně uznávám že kvůli zvracení či protecenym plinam je lepší to zavinovací…a těm novorozeným co jsou ještě hadrový se asi i líp oblikaji…třeba ale od cca 7mesicu bych se ale se zavinovacima mohla jít klouzat..malá mi při oblikani zdrha přetáčí se sedá si kroutí, pláče…sem ráda že ji dám jakš takš plinu tak aby seděla..natož se ještě otravovat s x patentkama…no stejně jsou vedra tak ji většinou nechám jen v té pline…
Látkové pleny jsem zkoušela ale malá je nechtěla (po každém ucurnuti do nich řvala a přebalovat ji 30× denně na to sem fakt neměla ani sílu ani material…ještě když měla široké baleni..tak sem to vzdala..) ale je tu určitě někde skupina latkujicich maminek ty určitě rady poradí jaký střih bodycka je na to nejlepší ;)

Příspěvek upraven 01.08.22 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
1.8.22 09:58

@Vladusxx moc dekuji za zkusenosti :) jelikoz bude prosincove tak verim ze body unosi :) a na leto se tesim :srdce: :kytka:
Uvidime jak se na latkove bude tvarit. Ja sama jsem se jednorazivych vlozek zbavila, stvalo me jak jsem porad zaparena. Ale bohuzel tomu mimcu to nedocvakne a pojede si po svem :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
11835
1.8.22 10:08

@Dada 123 jojo..já sem za vybavení na latkovani dala tisíce a teď mi to tu lezi…no uvidíme co teď to druhé. třeba mu to vadit nebude..ale první je primadona i na jednorázový. tam taky nesnese každý..jen ty s tím gelem u ostatních je jí to asi nepříjemný a taky fňuká po každým ucurnuti. To by taky byl balík za den, takže moje eko snahy v tomhle naprosto selhaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
1.8.22 10:14
@Dada 123 píše:
Ahoj maminky, prosim vy co uz mate mimca, je pro vas praktictejsi mit body co se zapina i u krku a nebo to zavinivaci co se zapina na boku? Zkusim si jich par usit a nemuzu se rozhodnout ktere.
Spucasne bych chtela vyzkouset i latkove pleny tak budu rada za doporuceni ktere body je na to lepsi :) :srdce: moc dekuji

Mne to bolo sumak hlavně ať má co na sebe 😁

• Citovat
  • Upravit
289
1.8.22 10:19

@Vladusxx jojo to je fakt, já mám hodně lindex a ten má zavinovací do velikosti 68, což bylo tak nějak akorát 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
1.8.22 10:39

Holky a nemáte představu, kde prodávají body, nebo overaly na spaní /zakryté nožičky/ plus přetahovací látka přes ručičky? Našla jsem jich opravdu hodně málo, spíš žádné, což mi přijde škoda, protože první měsíc bych určitě využila. Než hledat po postýlce sundané rukavičky a ponožky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
1.8.22 10:48

@kam2 přes ručičky měl myslím next, ale nevím, zda mají zakryté nožičky, já naopak kupuju bez, tak jsem po tom nepátrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.8.22 11:01

@kam2 V Tescu - f&f to mají snad všechny body i overaly 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
1.8.22 11:06

V tesku to myslím pro ty nejmenší mají..ale nejsem si jistá…já měla tyhle věci hodně zděděné tak jsem po tom moc nepatrala…jinak pokud netrvas na overalu nebo bys nesehnala tak bych to vyřešila tak že bych dala body s těma ohrnovacima rukavičkama (ty mají hodně po netu) a polodupacky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí