TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
15.8.22 20:20
@Nika56 píše:
@Baru87 Tyjo ty mas krásné bříško😍 já jsem dneska 20+4 a brisko nemam ani poloviční snad 🙈 ale cítím kopání a pohyby miminka, tak jsem klidná. Jen jsem zvědavá, kdy se mi konečně pořádně začne zvětšovat 😅

Já som například při prvom tehotenstve bříško nemala snad do 7 mesiaca a teraz som začala v piatok 6. mesiac a už ho mám tak velke ako u prvého ked som šla k porodu 😁

• Citovat
  • Upravit
11840
15.8.22 21:05

@Nika56 mě se v prvním těhotenství vylouplo až cca kolem 24tt do té doby sem vypadala spíš jako bych se hodně najedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
15.8.22 21:06

@Baru87 jj já jsem zase vymyslela že by to byla Amálka, ale minulý týden nám potvrdili na scr. Kluka takže mám smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.8.22 16:25

Ahoj holky tak mám za sebou 2.sreening a vše je v pořádku.. Tomášek už má cca 25-26cm a 400gramu
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
18.8.22 16:37
@Jituska88 píše:
Ahoj holky tak mám za sebou 2.sreening a vše je v pořádku.. Tomášek už má cca 25-26cm a 400gramu :srdce:

Tak to je krásný to jste už velící :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
25.8.22 08:23

Test cukr :-/

Ahojik tak jsem dnes byla od 4h vzhuru, v 6:15 test na cukrovku. Nemohla jsem to nakt tak jsem zam cela ufunena prisla a sestra mi hned vzala krev. Cukr 6,4 :zed: achjo ja uz nevim co min mam jist.
Jim hodne zeleniny, sladke temer vubec, piju vodu nebo mleko. Obcas pecivo protoze uz nevim co jineho snidat nebo veceret :zed: :zed: tak jsem z toho zase spatna

• Citovat
  • Upravit
1270
25.8.22 08:34

@Dada 123 Ty jo, takže ti nedávali ani vypít glukózu? Poslali tě na diabetologii?
Já jsem četla že to neovlivnis, když to máš mít, tak to mít budeš 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
25.8.22 08:37

@Lira123 zitra mam kontrolu u Dr. Tak mu to reknu a bud me posle jeste jednou a nebo nevim co dal. Kamaradka si pry pak musela merit rano hodnoty a upravit stravu. Tak nevim asi budu 4mesice dychat vzduch a zapijet vodou :zed:
Jj nic jsem nepila proste me poslali domu.

• Citovat
  • Upravit
1270
25.8.22 08:39

@Dada 123 No ona tam pak je nějaká dieta, ale jíst musíš. Určitě si budeš muset měřit no a vyhýbat se sladkému, jíst hodně čočku a tak. Já se toho taky bála, ale naštěstí jsem měla první měření pod tři, takže nízký a další měření nevím, ale počítám že bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
25.8.22 08:48

@Lira123 joo to se tesim k snidani cocka, k obedu fazole k veceri cocka 😂
A asi bez kysele okurky protoze je ve sladkokyselem nalevu.
Sladke nejim skoro vubec. Jedine si davam vice ovoce meloun broskve banany vino, dela mi to dobre a zasyti. No ividime co na zitra dr. Jeste jak jsem ospala a pali me oci tak mi to uplne zkazilo den. Nalada pod psa a jeste vyšťavená

• Citovat
  • Upravit
1270
25.8.22 08:50

@Dada 123 Já taky ujizdim na ovoci, ale přeci to člověk nemůže úplně vysadit 🙈. Tak dej vědět co ti řekne doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
25.8.22 09:00
@Dada 123 píše:
Ahojik tak jsem dnes byla od 4h vzhuru, v 6:15 test na cukrovku. Nemohla jsem to nakt tak jsem zam cela ufunena prisla a sestra mi hned vzala krev. Cukr 6,4 :zed: achjo ja uz nevim co min mam jist.
Jim hodne zeleniny, sladke temer vubec, piju vodu nebo mleko. Obcas pecivo protoze uz nevim co jineho snidat nebo veceret :zed: :zed: tak jsem z toho zase spatna

Mna cakaju zajtra testy na cukor tiez som zvědavá co to bude a čo sa týká ovocia pozor na to tam je toho,,cukru,, najviac

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
25.8.22 09:06

@Jeen drzim palce.
No s ovocem vim ale co ma clovek jist kdzy mu po ostatnim neni dobre nebo pali zaha :-/
Zelenina me nezasyti. Tak jestli snim 2-3 broskve a banan nebo si dam melouna :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jeen
25.8.22 09:15
@Dada 123 píše:
@Jeen drzim palce.
No s ovocem vim ale co ma clovek jist kdzy mu po ostatnim neni dobre nebo pali zaha :-/
Zelenina me nezasyti. Tak jestli snim 2-3 broskve a banan nebo si dam melouna :nevim:

Dakujem 🙂 hele stejnak nebudeš prvá ani posledna čo ma cukrovku a dieta nie je až tak strašná kamaratka si tým nedávno presla zrovna ked boli vianocne sviatky a každý vie že to je obdobie obzerstva a normálně fungovala merala sa každý druhý den a ked sa nemerala tak jedla normálně a vsetko bolo ok 🙏 a hodnoty mala horsie ako ty 🙂

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
25.8.22 09:19

@Jeen dekuji za uklidneni. Ja uz vidim jidlo varene v pare nebo maso ve vide a uz je mi soufl :roll:
Snazim se i hybat ale kdyz jsou vedra tak fakt nejde :zed:
Ja se treba buchtama atd necou. Jestli treba 1×za 14dni si dam a pak je mi stejne po tom tezko :D tak se tomu uz snazim vyhybat
Dekuji za podporu :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí