Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nika56 mě se v prvním těhotenství vylouplo až cca kolem 24tt do té doby sem vypadala spíš jako bych se hodně najedla ![]()
@Baru87 jj já jsem zase vymyslela že by to byla Amálka, ale minulý týden nám potvrdili na scr. Kluka takže mám smůlu
Ahoj holky tak mám za sebou 2.sreening a vše je v pořádku.. Tomášek už má cca 25-26cm a 400gramu
![]()
@Jituska88 píše:
Ahoj holky tak mám za sebou 2.sreening a vše je v pořádku.. Tomášek už má cca 25-26cm a 400gramu
Tak to je krásný to jste už velící ![]()
Ahojik tak jsem dnes byla od 4h vzhuru, v 6:15 test na cukrovku. Nemohla jsem to nakt tak jsem zam cela ufunena prisla a sestra mi hned vzala krev. Cukr 6,4
achjo ja uz nevim co min mam jist.
Jim hodne zeleniny, sladke temer vubec, piju vodu nebo mleko. Obcas pecivo protoze uz nevim co jineho snidat nebo veceret
tak jsem z toho zase spatna
@Dada 123 Ty jo, takže ti nedávali ani vypít glukózu? Poslali tě na diabetologii?
Já jsem četla že to neovlivnis, když to máš mít, tak to mít budeš 🙈
@Lira123 zitra mam kontrolu u Dr. Tak mu to reknu a bud me posle jeste jednou a nebo nevim co dal. Kamaradka si pry pak musela merit rano hodnoty a upravit stravu. Tak nevim asi budu 4mesice dychat vzduch a zapijet vodou ![]()
Jj nic jsem nepila proste me poslali domu.
@Dada 123 No ona tam pak je nějaká dieta, ale jíst musíš. Určitě si budeš muset měřit no a vyhýbat se sladkému, jíst hodně čočku a tak. Já se toho taky bála, ale naštěstí jsem měla první měření pod tři, takže nízký a další měření nevím, ale počítám že bylo ok.
@Lira123 joo to se tesim k snidani cocka, k obedu fazole k veceri cocka 😂
A asi bez kysele okurky protoze je ve sladkokyselem nalevu.
Sladke nejim skoro vubec. Jedine si davam vice ovoce meloun broskve banany vino, dela mi to dobre a zasyti. No ividime co na zitra dr. Jeste jak jsem ospala a pali me oci tak mi to uplne zkazilo den. Nalada pod psa a jeste vyšťavená
@Dada 123 Já taky ujizdim na ovoci, ale přeci to člověk nemůže úplně vysadit 🙈. Tak dej vědět co ti řekne doktor.
@Dada 123 píše:
Ahojik tak jsem dnes byla od 4h vzhuru, v 6:15 test na cukrovku. Nemohla jsem to nakt tak jsem zam cela ufunena prisla a sestra mi hned vzala krev. Cukr 6,4achjo ja uz nevim co min mam jist.
Jim hodne zeleniny, sladke temer vubec, piju vodu nebo mleko. Obcas pecivo protoze uz nevim co jineho snidat nebo veceret![]()
tak jsem z toho zase spatna
Mna cakaju zajtra testy na cukor tiez som zvědavá co to bude a čo sa týká ovocia pozor na to tam je toho,,cukru,, najviac
@Jeen drzim palce.
No s ovocem vim ale co ma clovek jist kdzy mu po ostatnim neni dobre nebo pali zaha :-/
Zelenina me nezasyti. Tak jestli snim 2-3 broskve a banan nebo si dam melouna ![]()
@Dada 123 píše:
@Jeen drzim palce.
No s ovocem vim ale co ma clovek jist kdzy mu po ostatnim neni dobre nebo pali zaha :-/
Zelenina me nezasyti. Tak jestli snim 2-3 broskve a banan nebo si dam melouna
Dakujem 🙂 hele stejnak nebudeš prvá ani posledna čo ma cukrovku a dieta nie je až tak strašná kamaratka si tým nedávno presla zrovna ked boli vianocne sviatky a každý vie že to je obdobie obzerstva a normálně fungovala merala sa každý druhý den a ked sa nemerala tak jedla normálně a vsetko bolo ok 🙏 a hodnoty mala horsie ako ty 🙂
@Jeen dekuji za uklidneni. Ja uz vidim jidlo varene v pare nebo maso ve vide a uz je mi soufl ![]()
Snazim se i hybat ale kdyz jsou vedra tak fakt nejde ![]()
Ja se treba buchtama atd necou. Jestli treba 1×za 14dni si dam a pak je mi stejne po tom tezko
tak se tomu uz snazim vyhybat
Dekuji za podporu
![]()
Já som například při prvom tehotenstve bříško nemala snad do 7 mesiaca a teraz som začala v piatok 6. mesiac a už ho mám tak velke ako u prvého ked som šla k porodu 😁