TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
1.8.22 16:50
@xantypa80 píše:
Dali Ti jen jedno datum? Ja 11. podle MS a 17. podle 1. UTZ :think:

Aj ja mam jeden datum porodu 🙂

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
1.8.22 17:20

@xantypa80 no ja jsem ted podle MS 20+6 a podle mereni 21+0. Takze nejak 12. Nebo 13.12.
Na zacatku rikali 9.12. A ted nejak roste konstantne :)
Tak uvidime kdy to realne bude :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1382
1.8.22 17:32

Tak já jsem od známých přivezla dvě tašky věcí a ještě mi něco koupila máma a mám 11 bodýček - lepší jsou ty přes hlavu, já měla už dvě zvracící mimina a přes hlavu to bylo peklo! Pak 11 overálků, 7× kalhoty, dvoje punčošky, ponožky, teplou kombinezu, nějaký čepice…a vůbec nevím, jestli to bude stačit :D kluci jak strašně blili, tak jsem je převlékala klidně sedmkrát denně (a sebe taky :roll: )
Snad malá zvracet nebude, to byl hardcore totiž. Taky nemám ještě látkové plenky - jako na utírání a tak.
U kluků jsem měla látkovky Petit Lulu a byly super! Teď už se na to asi vykašlu a koupím jednorázovky, jsem už asi líná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
1.8.22 17:39

@Baru87 tak to jsi husta tolik veci. Ja nemam jeste vubec nic. Nechavam to na rijen a listopad 😂

• Citovat
  • Upravit
1382
1.8.22 19:26

@Dada 123 tak já je dostala viď, tak proč to nebrat :lol: pak ještě spoustu věcí v 68, něco málo 74 a haldu 80 a 86 :lol:
Chybí mi už jen ty plenky a osušky, monitor dechu, základna na autosedačku a přemýšlím o hojdavaku :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
1.8.22 19:27

@Dada 123 jo ale víš co, já už přemýšlím nad dárky k Vánocům pro kluky, protože listopad/prosinec to asi nebudu chtít řešit :lol: A to mají ještě narozeniny i svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11842
1.8.22 20:46

Já sem pro dceru měla ještě mnohem víc. Sešly se mi věcičky ze dvou stran takže to malá ani nestihla unosit…ale zas neber to když je to zadarmo zejo :mrgreen: a mají to u mě schovane..kdyby náhodou. a když ne tak to zas předám dál buď v rodině nebo nějaké kamarádce :) teď už teda konci období hojnosti..druhé by měl mít kluk a to mi nabídla kamarádka že mi preda po jejím klouckovi takže já oblečky nenakupuji… Určitě budu kupovat dvojkocar a postýlku a asi druhou kameru k druhé postylce..ale to až tak v listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
2.8.22 10:02
@Dada 123 píše:
Take se hlasime ze jsme po Velkem UZ v poradku, 21+0, 25cm a cca 300g (nebo 330g ja fakt nevim :nevim: :lol: )
Hlavne ze je vse v poradku. :srdce: :srdce: :srdce: A vsem preji co vas UZ ceka at mate take vse ok.

To je supr :srdce: moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
3.8.22 09:09

Ahoj holky, tak vám sem dávám fotku, jak jsem vypadal v 21tt :lol: Dneska už jsem 23+0 8o strašně to letí! A to břicho se za poslední týden tak zdvojnásobilo řekla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
3.8.22 09:33

@Baru87 krasna maminka :kytka: :kytka:
Teda kam se na vas hrabu s briskem. A dnes jsme se vazila a +8kg a porad mi prijde ze na lidi cumej ze jsem tlusta 😂 😂
Me to asi nejde do bricha ale mam desny stehna :D

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
3.8.22 09:55

Porodni asistentka

Ahojik tak ktera z vas zvazuje a nebo uz ma porodni asistentku? :kytka:
Ja na to koukam, mam domluvenou prvni konzultaci. Ale kazdopadne to aby mel clovek jeste jednu praci :lol: 8o jsem se asi blbe ucila a mela jsem byt taky PA :P

• Citovat
  • Upravit
Jeen
3.8.22 10:14
@Baru87 píše:
Ahoj holky, tak vám sem dávám fotku, jak jsem vypadal v 21tt :lol: Dneska už jsem 23+0 8o strašně to letí! A to břicho se za poslední týden tak zdvojnásobilo řekla bych :lol:

Wauuu aka si nádherná také brusko snad krásné mat nikdy nebudem ja ho mám ako velký špek padnuty dole ktory sa při chodzi hompala 🙈 🙄 🤣

• Citovat
  • Upravit
414
3.8.22 13:16

Holky, 19.tyden, za chvili je ze me asi hroch🙈. A to jsem od zacatku tehu pribrala jen jedno kilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
3.8.22 14:33
@Dada 123 píše:
Ahojik tak ktera z vas zvazuje a nebo uz ma porodni asistentku? :kytka:
Ja na to koukam, mam domluvenou prvni konzultaci. Ale kazdopadne to aby mel clovek jeste jednu praci :lol: 8o jsem se asi blbe ucila a mela jsem byt taky PA :P

Ahoj také shanim ta cena je desna, ale rada bych v klidu ze tam paní už trochu budu znát a budu vědět do čeho jít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.8.22 14:58
@Zrustinda píše:
Ahoj také shanim ta cena je desna, ale rada bych v klidu ze tam paní už trochu budu znát a budu vědět do čeho jít :kytka:

Kolik si uctuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky