Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xantypa80 no ja jsem ted podle MS 20+6 a podle mereni 21+0. Takze nejak 12. Nebo 13.12.
Na zacatku rikali 9.12. A ted nejak roste konstantne ![]()
Tak uvidime kdy to realne bude
![]()
Tak já jsem od známých přivezla dvě tašky věcí a ještě mi něco koupila máma a mám 11 bodýček - lepší jsou ty přes hlavu, já měla už dvě zvracící mimina a přes hlavu to bylo peklo! Pak 11 overálků, 7× kalhoty, dvoje punčošky, ponožky, teplou kombinezu, nějaký čepice…a vůbec nevím, jestli to bude stačit
kluci jak strašně blili, tak jsem je převlékala klidně sedmkrát denně (a sebe taky
)
Snad malá zvracet nebude, to byl hardcore totiž. Taky nemám ještě látkové plenky - jako na utírání a tak.
U kluků jsem měla látkovky Petit Lulu a byly super! Teď už se na to asi vykašlu a koupím jednorázovky, jsem už asi líná ![]()
@Baru87 tak to jsi husta tolik veci. Ja nemam jeste vubec nic. Nechavam to na rijen a listopad 😂
@Dada 123 tak já je dostala viď, tak proč to nebrat
pak ještě spoustu věcí v 68, něco málo 74 a haldu 80 a 86 ![]()
Chybí mi už jen ty plenky a osušky, monitor dechu, základna na autosedačku a přemýšlím o hojdavaku
![]()
@Dada 123 jo ale víš co, já už přemýšlím nad dárky k Vánocům pro kluky, protože listopad/prosinec to asi nebudu chtít řešit
A to mají ještě narozeniny i svátky!
Já sem pro dceru měla ještě mnohem víc. Sešly se mi věcičky ze dvou stran takže to malá ani nestihla unosit…ale zas neber to když je to zadarmo zejo
a mají to u mě schovane..kdyby náhodou. a když ne tak to zas předám dál buď v rodině nebo nějaké kamarádce
teď už teda konci období hojnosti..druhé by měl mít kluk a to mi nabídla kamarádka že mi preda po jejím klouckovi takže já oblečky nenakupuji… Určitě budu kupovat dvojkocar a postýlku a asi druhou kameru k druhé postylce..ale to až tak v listopadu…
@Dada 123 píše:
Take se hlasime ze jsme po Velkem UZ v poradku, 21+0, 25cm a cca 300g (nebo 330g ja fakt nevim![]()
)
Hlavne ze je vse v poradku.![]()
![]()
A vsem preji co vas UZ ceka at mate take vse ok.
To je supr
moc gratuluji
Ahoj holky, tak vám sem dávám fotku, jak jsem vypadal v 21tt
Dneska už jsem 23+0
strašně to letí! A to břicho se za poslední týden tak zdvojnásobilo řekla bych ![]()
@Baru87 krasna maminka
![]()
Teda kam se na vas hrabu s briskem. A dnes jsme se vazila a +8kg a porad mi prijde ze na lidi cumej ze jsem tlusta 😂 😂
Me to asi nejde do bricha ale mam desny stehna ![]()
Ahojik tak ktera z vas zvazuje a nebo uz ma porodni asistentku? ![]()
Ja na to koukam, mam domluvenou prvni konzultaci. Ale kazdopadne to aby mel clovek jeste jednu praci
jsem se asi blbe ucila a mela jsem byt taky PA ![]()
@Baru87 píše:
Ahoj holky, tak vám sem dávám fotku, jak jsem vypadal v 21ttDneska už jsem 23+0
strašně to letí! A to břicho se za poslední týden tak zdvojnásobilo řekla bych
Wauuu aka si nádherná také brusko snad krásné mat nikdy nebudem ja ho mám ako velký špek padnuty dole ktory sa při chodzi hompala 🙈 🙄 🤣
Holky, 19.tyden, za chvili je ze me asi hroch🙈. A to jsem od zacatku tehu pribrala jen jedno kilo ![]()
@Dada 123 píše:
Ahojik tak ktera z vas zvazuje a nebo uz ma porodni asistentku?
Ja na to koukam, mam domluvenou prvni konzultaci. Ale kazdopadne to aby mel clovek jeste jednu praci![]()
jsem se asi blbe ucila a mela jsem byt taky PA
Ahoj také shanim ta cena je desna, ale rada bych v klidu ze tam paní už trochu budu znát a budu vědět do čeho jít ![]()
@Zrustinda píše:
Ahoj také shanim ta cena je desna, ale rada bych v klidu ze tam paní už trochu budu znát a budu vědět do čeho jít
Kolik si uctuji?
Aj ja mam jeden datum porodu 🙂