TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
2.9.22 13:44

@Dada123 a @Jeen děkuji za potvrzení toho, že to je ok. Vždycky, když mi přijde, že si to sedlo, tak mě překvapí něco nového… Pořád čekám, až si začnu užívat bezproblémový druhý trimestr :D představa kopání celý den se mi zas tak moc nelíbí :D ale zase lepší než necítit nic, to je těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
2.9.22 14:24
@B.R.94 píše:
@Dada123 a @Jeen děkuji za potvrzení toho, že to je ok. Vždycky, když mi přijde, že si to sedlo, tak mě překvapí něco nového… Pořád čekám, až si začnu užívat bezproblémový druhý trimestr :D představa kopání celý den se mi zas tak moc nelíbí :D ale zase lepší než necítit nic, to je těžký…

No ja zas už čakám keď ma aspoň jeden deň nebude niečo bolieť :roll:

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
2.9.22 14:27

@B.R.94 To uz asi nema smysl se tesit na druhy kdyz se blizi 3. Treti trim :) :) na zase cekam kdy se mi poradne nafoukne bricho. Ale zase jsem radsi za male. Kdyz vidim jak funim ted tak nevim jak bych funele s vetsim briskem :)
Jinak uz asi 3 tydny troim na paleni zahy jsou dny kdy je klid a dny kdy si myslim ze mi uhori krk :D

• Citovat
  • Upravit
11840
2.9.22 14:53

Mě jedna babka od nás z baráku ted říkala že už to mám asi za pár..a já ne až na vánoce…to čekáte dvojčata? 8o no milý to bylo fakt :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
2.9.22 15:55

@Vladusxx
Jojo, taky jsem už párkrát zažila :lol:… Je fakt, že ale mám to břicho fakticky veliký:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
2.9.22 17:54

@aiera já ani ne právě…jsem macatejsi a hodně se mi zvětšily prsa ale břicho mám tak stejně velký jako u prvni. Nabrala sem zatím jen 2 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
2.9.22 17:57

No, tak to pak nechápu… Já jsem se dívala na obrázky a břicho mám cca jak v 32 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
7.9.22 13:14

Tehu cukrovka

Ahoj holky tak jsem ani na 2.pokud neprosla testem ale jsem aspon rada ze mi to kleslo z 6,4 na 5,33 :palec:

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
7.9.22 13:16

Kočarek thule vs. Xlander

Ahojik hledam na netu i tady v diskuzich ale zkusim se zeptat i zde ve skupine.
Nemate nekdo porovnani kocarku Thule a xlander?
Prijdou mi velmi podobne, krome ceny teda :D tak prave nevim v cem tkvi ta mega vyhoda v tom thule. Moc dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6203
7.9.22 13:33

@Dada 123 Já x-lander měla se synem. Takže počítat před 10lety. Za mě byl fajn. Jen šířka kol byla moc velká-nevešla jsem se do klasických dveří. Musela jsem protlačit přední kola a pak to vzít jakoby bokem. Kolečka byla nafukovací, a 2× byl nějaký defekt a byla jsem bez kočáru/než dojel manžel z práce a opravilo se to/. Takže kočár s nafukovacími už nechci. Ale jinak byl fajn. Novější verze x-landeru bohužel neznám. Ale třeba je to už vychytanější. :kytka: u thule mi přijde fajn ta ruční brzda /pro sportovce běh, brusle velké plus/ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
7.9.22 13:34

Jinak korbička mi u xlanderu přišla taky malá. Syn byl srpnový a prostě jsme v prosinci museli vyndat sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
7.9.22 13:39

@kam2 dekuji moc, ta sirka kol me vubec nenapadla. To radeji zmerim :) ja orave nevim jestli nema thule lepsi konstrukci nebo tak neco. Porad ted od kamarek slycham ze uz by jiny nez thule nechtely. Ze tolik nedrnca po kocich hlavach, ze kdyz jeou do lesa tak pecka atd. Nejdrive jsem zvazovala 4 kolak. Ale kdyz vidim jak se ty 3kolky gaky zlepsily tak se jich uz tolik nebojim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11840
7.9.22 13:52

Pokud je trojkolka kvalitní právě typu Thule nebo tfk tak se netřeba bát…já mám joie crosster a taky je super, bytelný, stabilni ale zas je trochu těžší…jlnizsi cena na úkor těžších materiálu… na pohled pěkně trojkolky má taky Hauck…ty jsou váhové podobně jak Thule ale zas to jde podle mě na úkor právě té stability…viděla jsem jak s ním paní šla a málem ho převrhla když najížděla na chodník, ale říkala že s ním neumí, jede s ním prvne. že dcera si ho chválí. Do Hauck ale nejsou korbičky, jen vložené tašky…X-Lander neznám, Thule má znama pro dvojčata a prý by taky neměnila…kousek sem s ním jela a byl v ruce lehoučký a dobře se mi s ním jelo..jeli jsme po kostkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.9.22 13:53

My jsme pořídili xlander move. Rozhodovala jsem se mezi mezi thule urban glide 2 xlander move.

Xlander move vyhrál, protože jsme chtěli kombinaci terénního a městského kočárku.

Thule byl fakt hodně sportovní, nešla tam ani pověsit taška na kočár. Taky byl hrozně dlouhý, takže by se nám ani po „složení madla“ nevešel do výtahu, což je při bydlení v 7. poschodí problém. Ale musí se nechat, že opravdu lehounký a snadno ovladatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
7.9.22 13:57

@Vladusxx moc dekuji asi si to budu muset nekde v obchode vyzkouset :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky