Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dada 123 což já sladké taky moc nejím, ale mám ráda ochucené minerálky a máme doma sodastream kam si dáváme domácí sirupy… Takže to si teď dávat nebudu. A uvidime. Právě ta nepravidelnost může být problém no..bývá mi na zvracení z hladu což je způsobeno hypoglykémii a tělo pak vyplaví zásoby a tím to vylitne…nejsem zvyklá být tak dlouho na lačno jak chtějí před tím testem..normálně večeřím kolem 20 když vykoupu a uspim malou, kdybych jedla dřív mám v noci hlad..a snídám pak s malou mezi 6 a 7… Obědvám podle toho jestli jdeme ven nebo ne…když jdeme ven na spaní tak už v 11 a když nejdeme tak naopak třeba až v 1 když po obědě usne…
@Vladusxx tak aspon nejaky svacinky na zahnani haldu.
Ja mela byt hladiva cca 8-10h si myslim. A mela jsme tam byt v 6:30 tak to nebylo tak hrozny a jeste jsem si asi v 21:30 dala chleba.
@Dada 123 mě řekla 10-12 a odber byl v 7 takže hlad jsem měla..i když sem byla hlavně unavená jak sem nespala…
Ahojky. Tak jsem byla poslána do diabetologicke ambulance a musím si měřit každý den cukr v krvi. Na lačno mám 5,5 a po snidani jsem měla teď 7,0 po 1,5 hodině po jidle.
Ahojik tehulky musim se s vami podelit o vtipne hodnoty meraku.
Z jednoho prstu jsem mela cukr po jidle 3,6 bylo mi to divne. Ihned jsem zkusila druhy prst a najednou 5,6 😂 no tak ja vam nevim, kdo vi jak ten merak meri. Teeba vse co jsem mela v norme bylo mimo normu kdybych si to pichla z jineho prstu. A nebo co bylo nad limit tak mohlo byt ok pokud bych pouzila jiny prst 😂 😂 tabulkam a cislum zdar
![]()
Ahoj holky, jsem tu úplně nová a řekla jsem si, že by bylo fajn být někde, kde se řeší podobné nebo stejné věci.
Termín máme 2.12.2022, dívala jsem se že posledním tématem tu byla cukrovka… Hodnoty nevím, ale nemusím nic měřit a doktor řekl, že je vše v pořádku. ![]()
Mám trochu výčitky že nějak ještě pořádně nehnízdím, jak stále pracují a ani si nic pořádně nečtu. Nicméně obavy skrz porod jsou veliké (bude to můj první porod) a taky co si pak s tím malým drakem počneme. ![]()
@Fínixka vitejte ![]()
TP mam 12.12. A take vubec nic nemam. Porad tady ctu jak maji maminky uz vse hotove a my mame v detskem pokoji porad skladiste 😂 a nejak me to nechava v klidu.
Jak spravne rika muj muz, hoave st ma mimco kde s pat, T ma nejake obleceni a pleny a at ho mame v cem privezt z porodnice.😂 Ostatni se poridi dle potreby 😂 a tak to na me tak krasne prenesl ze jsem uplne v klidu ![]()
Ahoj holky, omlouvam se ze tu spamuju, ale nabízím k prodeji nepouzity Aniball, neměla jsem odvahu 😄 a stejně nakonec rodila císařem… je to cely takový balíček s lubrikantem a tak. Původní cena 1600, necham za 1000 + poštovné… a ještě triko Nuroo na klokankovani, velikost xl původně 2400 necham za 2000 +postovny, nějak se nám do toho malou nepovedlo dat a teď už je dost velká na nositko… kdyžtak pište sz
@Fínixka vítej 🙂 já mám termín 27.12. třetí dítko už a já už mám doma vše akorát přípravy postýlky a kočárku nechávám až na prosinec ☺️️ vůbec se toho neboj to zvládneš a pak už jen bude radost z mimca
@Fínixka ahoj, taky doma zatím nemám nic připravené…teda jedno mimčo už máme, je jí 14mesicu takže toho hodně máme, zbytek necháváme na listopad ☺️️ před prvním jsem měla podobné pocity, jak zvládnu porod,..co jak bude po porodu, jak budeme fungovat atd…ale ono to vždycky nějak dopadne…
Zatím nám nepřišel, ale máme objednaný tento ABC Design Diamond Salsa 4 Air asphalt 2022. ![]()
@Lira123 mám dvouletého syna, takže mám dokonce kočárky dva 😀 jeden hluboký a jeden sporťâk. Nejsem zastankyne těch 2v1, nelíbí se mi moc řešení zadní části a většinou jsou pak i na převoz robustnější.
@Vladusxx to ja prave nejedla ani pred tim. Ani sladke limonady dzusy atd. Jen jsem se celemleto cpala ovocem. Tak jsem se bala ze to dolu nepujde. A ted snidam, svacim, obedvam, svacim 2×, vecer, a pak jeste treba neco malehi v 21:30/22:00 a rano krasny hodnoty pod 5. Tento tyden jen testuji po cem mi to vylitne a vetsinout to neni z jidla ale z nepravidelnosti. Uvidite bude to dobry