TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dada 123
21.9.22 10:27

@Vladusxx to ja prave nejedla ani pred tim. Ani sladke limonady dzusy atd. Jen jsem se celemleto cpala ovocem. Tak jsem se bala ze to dolu nepujde. A ted snidam, svacim, obedvam, svacim 2×, vecer, a pak jeste treba neco malehi v 21:30/22:00 a rano krasny hodnoty pod 5. Tento tyden jen testuji po cem mi to vylitne a vetsinout to neni z jidla ale z nepravidelnosti. Uvidite bude to dobry :)

• Citovat
  • Upravit
11843
21.9.22 10:50

@Dada 123 což já sladké taky moc nejím, ale mám ráda ochucené minerálky a máme doma sodastream kam si dáváme domácí sirupy… Takže to si teď dávat nebudu. A uvidime. Právě ta nepravidelnost může být problém no..bývá mi na zvracení z hladu což je způsobeno hypoglykémii a tělo pak vyplaví zásoby a tím to vylitne…nejsem zvyklá být tak dlouho na lačno jak chtějí před tím testem..normálně večeřím kolem 20 když vykoupu a uspim malou, kdybych jedla dřív mám v noci hlad..a snídám pak s malou mezi 6 a 7… Obědvám podle toho jestli jdeme ven nebo ne…když jdeme ven na spaní tak už v 11 a když nejdeme tak naopak třeba až v 1 když po obědě usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
21.9.22 11:11

@Vladusxx tak aspon nejaky svacinky na zahnani haldu.
Ja mela byt hladiva cca 8-10h si myslim. A mela jsme tam byt v 6:30 tak to nebylo tak hrozny a jeste jsem si asi v 21:30 dala chleba.

• Citovat
  • Upravit
11843
21.9.22 11:12

@Dada 123 mě řekla 10-12 a odber byl v 7 takže hlad jsem měla..i když sem byla hlavně unavená jak sem nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
21.9.22 12:26

Ahojky. Tak jsem byla poslána do diabetologicke ambulance a musím si měřit každý den cukr v krvi. Na lačno mám 5,5 a po snidani jsem měla teď 7,0 po 1,5 hodině po jidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
22.9.22 16:01

Tehu cukrovka a nesmyslna cisla ????

Ahojik tehulky musim se s vami podelit o vtipne hodnoty meraku.
Z jednoho prstu jsem mela cukr po jidle 3,6 bylo mi to divne. Ihned jsem zkusila druhy prst a najednou 5,6 😂 no tak ja vam nevim, kdo vi jak ten merak meri. Teeba vse co jsem mela v norme bylo mimo normu kdybych si to pichla z jineho prstu. A nebo co bylo nad limit tak mohlo byt ok pokud bych pouzila jiny prst 😂 😂 tabulkam a cislum zdar :zed: :nevim: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3
29.9.22 23:49

Ahojte, jsem tu nová! :)

Ahoj holky, jsem tu úplně nová a řekla jsem si, že by bylo fajn být někde, kde se řeší podobné nebo stejné věci. :) Termín máme 2.12.2022, dívala jsem se že posledním tématem tu byla cukrovka… Hodnoty nevím, ale nemusím nic měřit a doktor řekl, že je vše v pořádku. :)

Mám trochu výčitky že nějak ještě pořádně nehnízdím, jak stále pracují a ani si nic pořádně nečtu. Nicméně obavy skrz porod jsou veliké (bude to můj první porod) a taky co si pak s tím malým drakem počneme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
30.9.22 10:01

@Fínixka vitejte :)
TP mam 12.12. A take vubec nic nemam. Porad tady ctu jak maji maminky uz vse hotove a my mame v detskem pokoji porad skladiste 😂 a nejak me to nechava v klidu.
Jak spravne rika muj muz, hoave st ma mimco kde s pat, T ma nejake obleceni a pleny a at ho mame v cem privezt z porodnice.😂 Ostatni se poridi dle potreby 😂 a tak to na me tak krasne prenesl ze jsem uplne v klidu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30.9.22 12:46

Ahoj holky, omlouvam se ze tu spamuju, ale nabízím k prodeji nepouzity Aniball, neměla jsem odvahu 😄 a stejně nakonec rodila císařem… je to cely takový balíček s lubrikantem a tak. Původní cena 1600, necham za 1000 + poštovné… a ještě triko Nuroo na klokankovani, velikost xl původně 2400 necham za 2000 +postovny, nějak se nám do toho malou nepovedlo dat a teď už je dost velká na nositko… kdyžtak pište sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.9.22 15:22

@Fínixka vítej 🙂 já mám termín 27.12. třetí dítko už a já už mám doma vše akorát přípravy postýlky a kočárku nechávám až na prosinec ☺️️ vůbec se toho neboj to zvládneš a pak už jen bude radost z mimca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11843
30.9.22 15:31

@Fínixka ahoj, taky doma zatím nemám nic připravené…teda jedno mimčo už máme, je jí 14mesicu takže toho hodně máme, zbytek necháváme na listopad ☺️️ před prvním jsem měla podobné pocity, jak zvládnu porod,..co jak bude po porodu, jak budeme fungovat atd…ale ono to vždycky nějak dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.10.22 22:33

Holky co kočárek - máte doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.10.22 22:48

Zatím nám nepřišel, ale máme objednaný tento ABC Design Diamond Salsa 4 Air asphalt 2022. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.10.22 23:21

@Lira123 já uz ano skoro 2mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
2.10.22 03:38

@Lira123 mám dvouletého syna, takže mám dokonce kočárky dva 😀 jeden hluboký a jeden sporťâk. Nejsem zastankyne těch 2v1, nelíbí se mi moc řešení zadní části a většinou jsou pak i na převoz robustnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí