TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
29.10.22 18:30

To ja donedavna spala docela dobre, jen minimalne 4× za noc na WC, ale zase jsem lehla a spala 😄 az posledni cca tyden me nejak rozbolely zada a furt se jen pretacim z boku na bok a vse me boli a premyslim, jestli ma cenu jeste lezet nebo je lepsi rovnou vstat 🙈 😄 ale unavena teda jsem posledni dny dost a spala bych furt 😄 furt si rikam, ze si asi jeste nemam na co stezovat a to poradny „trapeni“ teprve prijde 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
29.10.22 19:10

Já zítra začínám 33tt. Mám vyprané a poskládané oblečení (nezehlila sem) zatím teda v boxu, musím ho ještě roztřídit podle velikosti a což se mi nechce 🙈 věci do porodnice no všechny pomůcky mám, mám to v jednom supleti a kdyžtak to jen hodim do tašky..moc to nehrotim vím že u nás v porodnici všechno mají a vypůjčí ☺️️ musím k tomu přihodit hygienu, nějaký obleceni, nabíječky a možná nějakou knížku nebo tak…
Ještě mám nějaké věci co jsou u rodičů které chlap pak dojede vyzvednout -dvojkocarek, košík na kolečkách kde bude mimčo spinkat…to může klidně až po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.10.22 22:44

@Verun9 tak to nejsi sama já minule usnula až ve 3:30 h… Také přemýšlím nad tím že pomalu připravím tašku do porodnice i když máme termín dle ms až 27.12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
29.10.22 22:53

@Jituska88 on je člověk klidnější, když to má nachystané. A nikdy nevíš kdy se narodí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.10.22 22:57

@Verun9 no právě proto už nad tím přemýšlím než to pak v rychlosti balit či říkat příteli co vše má zabalit… Akorát zatím stále postýlku a kočárek budeme připravovat až v prosinci na začátku to je věc co zvládne kdyžtak i sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
30.10.22 09:10

Cocky vs bryle k porodu

Ahojik verim ze to tu nekdo uz zazil. Porad nevim jestli mit v nemocnici bryle nebo cocky.
Mam 5dioprii takze slepa. :lol:
Kdyz budu mit bryle tak se bojim ze mi budou padat, mlzit se…
Kdyz cocky tak vim ze je nebudu vyndavat a cistit ale zase je to pohodlnejsi.
Takze ja fakt nevim :nevim:
Uz vidim jak mam pri porodu ufuneny bryle a vlastne ani prcka neuvidim 😂 nedejbize ze by mi ty bryle sundali. Tak to ani nepoznam zda je to holka nebo kluk :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ennela
30.10.22 09:17
@Dada 123 píše:
Ahojik verim ze to tu nekdo uz zazil. Porad nevim jestli mit v nemocnici bryle nebo cocky.
Mam 5dioprii takze slepa. :lol:
Kdyz budu mit bryle tak se bojim ze mi budou padat, mlzit se…
Kdyz cocky tak vim ze je nebudu vyndavat a cistit ale zase je to pohodlnejsi.
Takze ja fakt nevim :nevim:
Uz vidim jak mam pri porodu ufuneny bryle a vlastne ani prcka neuvidim 😂 nedejbize ze by mi ty bryle sundali. Tak to ani nepoznam zda je to holka nebo kluk :lol:

Já nosim brýle a u prvního porodu mi bolo pohodlnější ich sundat jelikož při ležení nejsou celkovo i mimo porod pohodlné 😀 a čočky nevím jestli by potom netrebalo to nahlásit v případě akutního císaře ale to je jenom domninka samozřejmě 🤷

• Citovat
  • Upravit
11840
30.10.22 09:21

@Dada 123 já mám 4 dioptrie takze o tom nejsem o moc líp…u porodu jsem měla čočky, brýle jsem měla sebou zabalené a i nahradní pár čoček..už léta používám takové ty co se nemusí na noc vyndavat…
Rodila jsem teda císařem, v epidurálu… sestřičkam jsem řekla že mám v očích čočky a aby je teda kdyžtak vyndaly kdyby mě třeba museli uspat, ale že ja je před zákrokem vyndavat nebudu že bez nich nevidim, ale že kdyby je vyndávání tak ať je klidně vyhodí že mám sebou náhradní a i brýle že mám…nebyl to problém…

Příspěvek upraven 30.10.22 v 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
30.10.22 09:22

@Vladusxx dekuji na ty cocky se zeptam. Ja jen ze kdyz odlozim bryle tak prcka neuvidim 😂 a i kdyby jo tak neuvidim lidi kolem sebe. I kdyz je to asi mozna lepsi 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
6203
30.10.22 09:27

Nosím čočky a normálně jsem s nimi rodila. Ani by mě nenapadlo je vyndavat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
30.10.22 09:28

@kam2 dekuji :) asi to bude pohodlnejsi :)

• Citovat
  • Upravit
11840
30.10.22 09:38

@Dada 123 no já sem stejně malou neviděla..resp. jen jako rozmazaný flek.. měla sem hrozně nízký tlak a byla sem úplně ko asi i z léků :lol: :lol: :mrgreen: cely zbytek noci sem pak na pokoji pod vlivem hormonů probulela že ani vlastně pořádně nevím jak vypadá protože ji hned odnesli a že ostatní maminky na pokoji svá miminka mají a já ne…a že toho tupce (manžela) ani nenapadlo že by mi poslal nějakou z té asi stovky fotek co nafotil abych se mohla aspoň pokochat když už si ji nemůžu pochovat :lol: :lol: :mrgreen: 🙈 jediné co bylo dobrý že službu měla zrovna moje spolužačka tak ta mi ji pak nad ránem vyfotila když viděla jak sem ubrecena a že sem celou noc nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
30.10.22 09:44

Já nosím čočky, brýle ani nemám. Na předporodním kurzu nám říkali, že cocky normálně můžu k porodu mít, ale u císaře bych to měla nahlásit. Takze mám v plánu s nimi normálně rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.10.22 10:10

@Dada 123 Ahojky, já mám ještě o dost větší dioptrie než ty, takže bez brýle vidím opravdu a to doslova hov** :lol: u prvního porodu jsem měla čočky a udělám to tak i u druhého, mám jednodenní, takže pohoda. Měla jsem ssebou pak i na sestinedeli čočky i brýle, a nosila jsem jen brýle, přišlo mi to tak pohodlnější. Ale při porodu nikdo s čočkama problém nemel a na císaře se vždy daji vyndat. Brýle můžeš mít v tašce kdyby bylo potřeba. Ale během normálního porodu by fakt nebyly tak praktické, upovena umatlana… však víme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.22 20:43

Ahoj, muzu se take pridat? TP mam 25.12, ale uprimne nemyslim ze vydrzim vcelku tak dlouho. Mala je desne nizko, vsechno me boli, nikam moc nedojdu, spani je vselijake a tvrdnuti bricha mam asi 20×/den. Celkove sotva lezu… Zajima me, boli vas nekterou brisko i na minimalni dotek? Me takhle posledni tyden. Zitra mam utz a asi ukousnu sondu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí