TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dada 123
24.7.22 20:56

Ja ho mela v unoru poprve. Pak muz asi mesic na to a me to asi jen lizlo. Jen jsem byla unavena a jeden den bolest v krku. Tak si rikam ze byt spolu jeli autem a sdileli velky stan. Tak je to 4. den. Tak smad to bude ok. Zitra muz zase rano odjizdi a dnes spi v obyvaku. :roll: Talze presne jak pisete, jen doufat ze to bude ok :) no rodit bych s nim chtela. Nemela jsem sice drsnou variantu, ale silena bolest v krku a zima a vedro a bolela me hlava a klouby. Proste fakt jak chripka. Bude to dobry bude to dobry bude to dobry :)

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
24.7.22 20:57

@kam2
0
Ja ho mela v unoru poprve. Pak muz asi mesic na to a me to asi jen lizlo. Jen jsem byla unavena a jeden den bolest v krku. Tak si rikam ze byt spolu jeli autem a sdileli velky stan. Tak je to 4. den. Tak smad to bude ok. Zitra muz zase rano odjizdi a dnes spi v obyvaku. :roll: Talze presne jak pisete, jen doufat ze to bude ok :) no rodit bych s nim chtela. Nemela jsem sice drsnou variantu, ale silena bolest v krku a zima a vedro a bolela me hlava a klouby. Proste fakt jak chripka. Bude to dobry bude to dobry bude to dobry :)

• Citovat
  • Upravit
30
24.7.22 20:57

@Dada 123 A jééje, je to 50 na 50.. U nás v rodině to odemě chytli posledně 2 osoby ze 4.. Ale s manželem jsme měli vždy oba najednou.. Takže já bych toho svýho vystěhovala do jiné místnosti, protože mám takovou smůlu, že teď v těhotenství mám a chytnu kde co. Proto jsem i ráda, že už od září do práce nenastoupim. Tak držím palce ať to manžel nechytl.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
24.7.22 21:03

@Luci02 moc dekuji :kytka: ja nastesti uz do prace nechodim. Takze je tu riziko jen od muze a od rodicu z obou stran. A ja zacnu asi zase nosit rousku kde ke vetsi koncentrace lidi.
For je ze ten kamos jel s nimi i presto ze uz mel teolotu. Myslel si ze ma upal. :nevim: Ale jasny za zle to nikomu nemam. To se proste stava

• Citovat
  • Upravit
30
24.7.22 21:04

@Vladusxx Děkuji za tip.. Autosedačku tedy raději pořídíme novou a po kočárku se poohlídnu na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.7.22 21:13

@Dada 123 Tak to máme stejné. Mě už na konci školního roku přesunuli do sborovny, protože se ve třídě rozšířili neštovice a sedmá nemoc. Teď čerpám dovolenou a pak už nejdu. Já teď chytla každou rýmu apod. co děcka do školky přinesli a od nového roku k novým dětem co nemají tu kolektivní imunitu, raději ne. I vši jsem chytla na rozloučenou.. V životě jsem je neměla, ve školství pracuji už 6 let, nikdy nic.. Ale teď jsem těhotná, tak šup, musim to mít..

No nevím, upřímně s teplotou bych nikam nejela a když už, udělala bych si samotest. Přece jenom bych hleděla na to, abych případně někoho nenakazila. Ještě pokud ví, že jeho kamarád má těhotnou ženu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.7.22 06:28

Ahoj holky. Včera 20+4 jsem byla na 2 screeningu a vse v poradku 😘 ❤️️ cekame holcicku a vazime uz 370g❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.7.22 08:09

@hanistojda Tak to máš termín stejně jako je😊. Já jdu zítra, tak se už těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
26.7.22 09:56

@hanistojda tak paráda 🙂 já jdu na ultrazvuk 18.8. tak se těším až uvidim toho našeho drobečka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
26.7.22 10:13

@hanistojda krasa :srdce: ja jdu v pondeli tak jsem taky zvedava. A konecne uz taky citim nejaky mrskani v brise :) tak prckovi poustim disko trisko at aspon kope do rytmu :dance: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
104
26.7.22 12:17

Pondělí je za dveřmi. Taky se těším až je uvidím :-) co já, ale co manžel! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
26.7.22 14:23
@hanistojda píše:
Ahoj holky. Včera 20+4 jsem byla na 2 screeningu a vse v poradku 😘 ❤️️ cekame holcicku a vazime uz 370g❤️️

Krásné 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
27.7.22 19:20

@Luci02 tak manzel nema zadne priznaky a test negativni. No a v pondeli jsem sedela na gauci se znamou a kecaly jsme asi 4h. No a vecer mela uz teplotu a vcera a dne sji je blbe a je pozotivni :zed: rika ze to ma od meho muze ale ten to podle me nakonec nechytil. To je fakt ba palici uz. No tak budu doufat a verit ze me to taky minulo. Pry ma ona snizenou imunitu, tak doufam ze v tehu ji mam ja naopak posilenou :think:

• Citovat
  • Upravit
30
28.7.22 10:28

@Dada 123 Držim palce ať je to dobré, mně včera volala mamča, že teta má taky covid, ale já s ní byla naposled v neděli, to příznaky ještě neměla, tak snad to bude dobré. Myslím si, že jinak už by se to taky projevilo, už je to od neděle 4. den.. No musíme si zvyknout, že teď to zase bude mít kde kdo.. Aby jsme pomalu nevylejzaly z domu, že? :) Ono stejně, co se má stát, to se stane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
28.7.22 10:37

@Luci02 dekuji ja zatim jsme ok. A presne co se ma stat se stane. Me ani nejde o ten covid jako o to ze nemam rada kdyz mi neni dobre :lol: kor kdyz jsem ted do nedele sama doma.
Bude to dobry :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí