TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jeen
20.7.22 20:25
@Sawek píše:
@Jeen i já, než jsem to začala zjišťovat 🙈

Tak dakujem za upřesňující info 🙂

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 21:19
@Vladusxx píše:
@Jituska88 mě to riziko přijde vpohode..já mám 1:1100 a nikdo nic neříkal že bych měla někam jít na konzultaci nebo tak..scr. vyhodnocen jako negativní…i tripple mám negativní takze bych řekla že vpoho…Holky jaké jste vybraly kočárky? Pochlubte se? Já mám teď jako hlavní kočárek joie crosster ale u obou babiček mám dvoukombinacni kočárky… A než se narodí mimčo tak budem kupovat dvojkocar vyhlídly mám Valco baby duo ale líbí ce mi i Hauck R3 duo nebo uptown duo 🙈

Já mám tento 🙂

• Citovat
  • Upravit
70
20.7.22 21:23

@Vladusxx mě také proto jsem odmítla ten odběr…

Já sem kupovala babylux optimal dvojkombinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
20.7.22 21:33

Cviceni

Teda ja nevim co se dneska deje nejaky erupce na slunci. A prijde mi ze mi snad praskne kuze na brise. Dneska me to tahne cely den od praveho trisla. Uz nevim jak si lehnout a sednou. A to jsem sotva v pulce 8o
Chodite nektera na spolecne plavani nebo doporucite nejake cviceni online klidne youtube atd. Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
Jeen
20.7.22 21:36
@Dada 123 píše:
Teda ja nevim co se dneska deje nejaky erupce na slunci. A prijde mi ze mi snad praskne kuze na brise. Dneska me to tahne cely den od praveho trisla. Uz nevim jak si lehnout a sednou. A to jsem sotva v pulce 8o
Chodite nektera na spolecne plavani nebo doporucite nejake cviceni online klidne youtube atd. Dekuji moc

Aj ja mám pocit že mi asi praskne brucho 🙈 ja osobně necvicim ani nic nemám cas, chuť ani energii 🙈

• Citovat
  • Upravit
11840
20.7.22 22:15

@Dada 123 taktéž necvicim nikde organizovane…naše malá ďáblice se mnou cvičí až dost :lol: a ještě pečuji o nemohoucího chlapa takže se docela nalitam kolem obou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
20.7.22 22:17

@Jeen řekla bych že to bude tím horkem…mě zas děsně svědí prsa..jak kdyby měly každou chvíli prasknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
20.7.22 22:20
@Vladusxx píše:
@Jeen řekla bych že to bude tím horkem…mě zas děsně svědí prsa..jak kdyby měly každou chvíli prasknout

Mne to vzdy začne v práci po svačině 🤷

• Citovat
  • Upravit
11840
20.7.22 22:22

@Jeen mě večer když chci jít spat…nemůžu ležet, neusnu…jediné co zabere je teplá sprcha…občas teda i přes den ale to stačí sundat podprdu a uleví se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
20.7.22 22:27
@Vladusxx píše:
@Jeen mě večer když chci jít spat…nemůžu ležet, neusnu…jediné co zabere je teplá sprcha…občas teda i přes den ale to stačí sundat podprdu a uleví se :mrgreen:

Já mám prsa ok nastastie 🙏 😁 len to břicho

• Citovat
  • Upravit
11840
20.7.22 22:30

@Jeen šťastný člověk :D možná prcek dává najevo že mu svaca nechutná :mrgreen: ale zas já jsem doma nemusím do práce :lol: to bych asi fakt umřela..celý den v podrpde bych momentalne nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeen
20.7.22 22:36
@Vladusxx píše:
@Jeen šťastný člověk :D možná prcek dává najevo že mu svaca nechutná :mrgreen: ale zas já jsem doma nemusím do práce :lol: to bych asi fakt umřela..celý den v podrpde bych momentalne nedala :lol:

No moj prcek je normálně nezastavitelny poslední dobu od rána do večera v tom brichu jede 😂 ako som stále pisala že nic necítím teraz ma občas kopance už zabolia 🙈 😁

• Citovat
  • Upravit
568
21.7.22 07:55

@Vladusxx Ahojky, já mám ABC design salsa 4air. Na prvního jsem měla jiný, ale donutilo mě to ho vyměnit, jelikož byl sice krásnej, ale absolutně nepoužitelnej. Asi na půl roce jsme koupili ABC a já si ho nemůžu vynachválit. Krásně zvládne i větší terén, je stabilní (oproti třeba trikolovym, které jsou do terénu super, ale synovce jsem málem vyklopila). Nevrže. Za mě fakt super. Jen teda je to klasickej kombinovanej kočár tak je těžší a hůř skladnej ( na kombinovanej kočár to ale ještě docela jde). Jo a má super velkej košík dole pod kocarem, což mi kamarádky záviděly co všechno tam nenarvu :lol:

@Dada 123 Mrzí mě, co se ti stalo :roll: většinou se ale tohle opravdu stává z nešťastné náhody, pokud něco geneticky tak by se to stalo v mnohem rannější fázi těhu. Já být tebou tak právě naopak už něco koupím :srdce: ať miminko ví a cítí že se na něj těšíte, že jste připraveni a že se má na co těšit. I tobě by to pomohlo překonat trosku ten strach a přetavit ho do těšení se. :hug: Zkus jen koupit třeba něco malého. Neboj se, se z miminka radovat. :srdce: Všechno dobře dopadne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
21.7.22 08:12

Dekuji to ja se raduji :) dokonce mi prijde ze to prozivam lepe nez to minule jsem vic v klidu tom ze nechodim do prace. Ken proste si to zatim nechavam jako takemstvi pred vsemi. Prcka vic hladim jen se proste vic bojim. Zitra nam ale pan dr rekne urcite prima zpravu a ja budu zase na chcili klidna a budi si to dal uzivat :) :srdce: :srdce: a v srpnu po velkem UZ mu/ji :nevim: neco koupim nebo usiju.

• Citovat
  • Upravit
289
21.7.22 08:26

@Mystery-lady souhlasím taky mám ABC a jsem s ním spokojená 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat