Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kri.g nebuď tak sebekritická..nemohla přece tušit že tam dneska budou jen takhle chvilku…zkus zavolat ještě jednou tam co ti mají dělat screening a domluv se s nima…mmch tam kam jezdím já si pozvou třeba 10 lidi na stejný čas a pak si na recepci ještě nějaký čas zapisují kdo přišel, ověřují si kontakty…pak si volaji do kanceláře kvůli anamnéze, jestli chceš vědět pohlaví a platbě a připraví papíry a pak si je zas postupně volají na utz…takže případně nevadí že přijdeš třeba o chvilku později…tak se tam s nima zkus domluvit ![]()
Joo, zkusím to ráno a kdyžtak jsem domluvená s mamkou, chudák…
No stávají se i horší věci.
Jen nevím, když mi ten screening bude dělat můj doktor, akorát ne v ordinaci ale v nemocnici, proč mu ty papíry nemůže předat. ![]()
Každopádně moc děkuju za rady
Snad zítra proběhne vše v pořádku a vám, co vás to taky teprve čeká, přeju hodně štěstí
![]()
Ahoj holky, tak já jsem dneska 17+1 a byla jsem zase na kontrole. Chtěla jsem vědět, jestli je to pořád holka
tak prej, že se koukneme. Tak tolik kotrmelců jsem ještě neviděla! Mimi se neustále točilo a vůbec nešlo chytit, natož se mu podívat mezi nohy. Tohle je asi nejpovedenější fotka! Kdybyste to nepoznali, tak má dole hlavu z profilu a vpravo tělo a je to v pravym úhlu a vůbec nechápu, jak to takhle dává a neulomí si hlavu
Jinak teda všechno v pořádku a holku zkontrolujeme na tom screeningu po 20tém týdnu.
Holky cejtíte už někdo pohyby? Já už to cejtím malinko snad od 15 týdne, ale to bylo opravdu asi jen když mimi pořádně koplo. Teď už to cítím mnohem víc a mnohem častěji!
Ty jo a jak jsem stará, tak mě to úplně dojímá!
@Jituska88 Jitu držím palce, ať je všechno v pořádku! To je vždycky takovej stres tohleto! ![]()
@Baru87 nooo tak to je pěkná poloha
se máš na co těšit pak až povyroste
šidlo
Jo jo já cítím. Tohle je moje 3 dítko a pohyby jsem začala cítit od 13 tydne, ale to jsem musela být v klidu a ležet. Bylo to takové malé ďubňutí několikrát na stejném místě. Teď jsem 15+1 a jde to cítit líp. Včera mi to přišlo jak kdybych tam měla malou mrskající rybku ![]()
@Baru87 píše:
Ahoj holky, tak já jsem dneska 17+1 a byla jsem zase na kontrole. Chtěla jsem vědět, jestli je to pořád holkatak prej, že se koukneme. Tak tolik kotrmelců jsem ještě neviděla! Mimi se neustále točilo a vůbec nešlo chytit, natož se mu podívat mezi nohy. Tohle je asi nejpovedenější fotka! Kdybyste to nepoznali, tak má dole hlavu z profilu a vpravo tělo a je to v pravym úhlu a vůbec nechápu, jak to takhle dává a neulomí si hlavu
Jinak teda všechno v pořádku a holku zkontrolujeme na tom screeningu po 20tém týdnu.Holky cejtíte už někdo pohyby? Já už to cejtím malinko snad od 15 týdne, ale to bylo opravdu asi jen když mimi pořádně koplo. Teď už to cítím mnohem víc a mnohem častěji!
Ty jo a jak jsem stará, tak mě to úplně dojímá!
Ahoj, tak ja začínám zajtra 16tt a zároveň ma čaka dalšia kontrola kde sa dohodneme aj na 2. Screening 😊 fotku máš opravdu vydarenu 😀 ja už pohyby cítím tiez pár dni ale najprv som si nebola ista co to ma tam tuka v podbřišku 😀 a najviac cítím ako ma potiahne za pupocnu šňůru 🙈 😀 tak sa tiez nad vsetkym dojimam 🥺 naposledy včera ked som si robila porovnávaciu fotku z 1. Screeningov od dcery a teraz od pravděpodobně syna přidávám vám na obkukanie 😊
Ahoj holky, tak ja se taky pochlubim fotkou ze 3D UTZ ze 13. tydne, ted koncim 15. Mimi ma slozene ruce pod hlavou, jestli to vidite
. Pohlavi jeste bohuzel nevim. V utery se konecne dozvim vysledky z integrovaneho screeningu, drzte mi prosim palce, jsem hrozne nervozni
. Jak jste na tom s nevolnostmi? Me uz temer opustily, diky bohu
.
@xantypa80 píše:
Ahoj holky, tak ja se taky pochlubim fotkou ze 3D UTZ ze 13. tydne, ted koncim 15. Mimi ma slozene ruce pod hlavou, jestli to vidite. Pohlavi jeste bohuzel nevim. V utery se konecne dozvim vysledky z integrovaneho screeningu, drzte mi prosim palce, jsem hrozne nervozni
. Jak jste na tom s nevolnostmi? Me uz temer opustily, diky bohu
.
Ja už nevolnosti nemám ani som nijaké extra nemala iba ma drzia stále při umývání zubov 🤷
@Jeen píše:
Ja už nevolnosti nemám ani som nijaké extra nemala iba ma drzia stále při umývání zubov 🤷
Jee, tak to mam taky, jakmile zajedu kartackem dozadu, uz se mi navaluje ![]()
@xantypa80 píše:
Jee, tak to mam taky, jakmile zajedu kartackem dozadu, uz se mi navaluje
No já som len kvoli tomu vracala 3× inak skor trpím na hrozně zavraty minule sme boli na velký nákup a v strede Alberta som si musela lahnut 🙈
@Jeen píše:
No já som len kvoli tomu vracala 3× inak skor trpím na hrozně zavraty minule sme boli na velký nákup a v strede Alberta som si musela lahnut 🙈
Hmm, nizky tlak? Mam ho taky. Uz se zacinam skoro bat chodit nekam sama, hlavne v tech vedrech. A taky me zacinaji bolot kycle a kostrc, bude to jeste zajimave ![]()
@xantypa80 píše:
Hmm, nizky tlak? Mam ho taky. Uz se zacinam skoro bat chodit nekam sama, hlavne v tech vedrech. A taky me zacinaji bolot kycle a kostrc, bude to jeste zajimave
Praveze ho mám dobrý 🤷 no mna nic nebolí tuk, tuk, tuk 🙏 zatial 😁
@Baru87 moc děkuji dám vědět jak jsme dopadli…jinak mi ve Varech bylo řečeno že to vypadá na kluka