Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata
Taky jsme na testu objevili ✓✓ a paní doktorka sdělila při návštěvě v 5T+4, že je tam, kde být má. Ulevilo se nám, jelikož listopad 2021 jsme zažili bohužel mimoděložní těhotenství.
Na kontrolu jdeme 11.5. a nedočkavě datum vyhlížíme v kalendáři, abychom to
už spatřili.
Cítila jsem pár dní kovovou chuť v puse. Pak citlivost bradavek. A asi mi bylo trochu nevolno v kanceláři, ale výklon z okna rychle ulevil - a taky něco malého do bříška. Jinak nic zatím nepociťuji, však jsem dnes 6T+0
Přeju nám všem klid a pohodu ![]()
Asi 3 měsíce jsem brala Clostylbegyt…pak si dala pauzu měsíc…a ono nám to vyšlo právě ten měsíc aaaaž po
@bibi88 @Clue holky já vím, že s kozorohem je to někdy složitý. Ale tak i ten střelec je divoch. Nakonec je to jedno. Nicméně přítel má o sobě podobné mínění jako Clue ![]()
Holky mimo téma trochu. Mám od poledne šílenou migrenu. Dala jsem paracetamol, nezabral. Volala jsem na pohotovost, protože u těchto stavu jezdim na injekce, jenže tam ted neví, co se mnou a doporučili mi jen silné kafe (což by mě zabilo 😁).
Máte nějaké zkušenosti?
@Caroline81 tak na tom něco bude 😁 ne teď vážně, syn je rak, manžel panna a všichni jsme občas na přeshubu, to si nevybereš
@Clue mě pomáhá horka vana ale to je teď taky pase
ale kafe by mohlo zabrat, pokud nejsi zvyklá tak by stačilo možná i slabé…a jinak pak ticho, tma a obklad na hlavu, případně jestli máš doma magnesium… A sice to nemám úplně vyzkoušené ale čaj z rymovniku by taky měl působit proti bolesti hlavy…
@Vladusxx zrovna tomu bych se v těhotenství vyhnula, jedná se o stejnou čeleď jako šalvěj.
Právě jsem uvažovala, ze bych poprosila o kopačku magnezska aspoň, když uz mi nic nepichnou
@Clue Ahij dnesk brutální migréna cely den nakonec jsem si vzala paralen trochu to povolilo a na hodku jsem usnula a už je mi lépe
ale nevím co budu dělat tenhle týden už druhá ![]()
Holky přeji ať ty migreny odejdou, ja je mam skoro 14 dni v kuse, max obden, nekdy mene nekdy vice….ale je to děs. Ted dva dny lepsi “tuk, tuk” zacinam 9tt a cca v 6+ neco zacaly.
![]()
@Anikaa02 @Hanarej nejhorší je, že vím, že můžu metamizol (novalgin inj.) a oni mi ho stejně nedají, ikdyz jim to podložím SUKLem. Doktor mi řekl, ať si dám silný kafe. Upřímně toho bych se bála víc, než metamizolu.
Už mi to celkem povolilo taky, dva Paraleny a spala jsem se synem, ale kdyby neusnul, tak jsem nahraná, blila jsem jak Alík a manžel byl v práci v tu dobu.
Holky chudery s těma migrénama. Asi fakt jedině ten Paralen a zaspat to v tmavé místnosti a tichu. A stejně je pak člověk rozkoplej. Ať je Vám líp. 😘
@Clue manžel je taky panna, já štír a mladej kozoroh… takže 😂 občas veselo.
Kozorozi jsou jinak super, ale ty děti jsou proste hrozně složitý občas 🙈 @Caroline81 to mají myslím si všichni bez toho aniž by byli kozorozi 😅
Hezký den všem. Já jsem na své narozeniny před týdnem zjistila, že jsem těhotná. Miminko rozhodně plánované nebylo. Doma mám 16 a 11 leté děti. Takže teď v podstatě řeším, jak to celé vyřešit. Manžel to nechal na mně. TP podle menstruace 1.1.2023
@Anonymní píše:
Hezký den všem. Já jsem na své narozeniny před týdnem zjistila, že jsem těhotná. Miminko rozhodně plánované nebylo. Doma mám 16 a 11 leté děti. Takže teď v podstatě řeším, jak to celé vyřešit. Manžel to nechal na mně. TP podle menstruace 1.1.2023
Wow, dilema chápu. „Manžel to nechal na mně“ znamená, že by mu třetí dítě nevadilo? Určitě nejste první ani poslední, komu se to stalo… ať se rozhodneš jakkoli, přeju ti, abys byla spokojená ![]()
Měli jsme teď krizi a dost velkou. Myslím, že nás to oba dost vyčerpalo. Zbytek mé rodiny má po krizi manžela plné zuby. Bohužel moje sestra zatím nemůže otěhotnět, má za sebou 4 umělá oplodnění a já teď přijdu s tímto.
potřebovala jsem si trošku postesknout, protože to zatím nikdo jiný neví. tím se omlouvám, vím, že jste tu všichni z těhotenství nadšené ![]()