TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.22 11:53

@SaveLove asi nejde přímo třeba o oblečení to jasné i po dceři nějaké mám.. Ale spíš jeden kočár doma.. Koupit další pro dvě.. Auto jen tak neseženu a hlavně nezaplatím..a co teprve pleny nebo mliko kdyz by nešlo kojení :zed:

• Citovat
  • Upravit
826
4.5.22 15:00
@Anonymní píše:
@SaveLove asi nejde přímo třeba o oblečení to jasné i po dceři nějaké mám.. Ale spíš jeden kočár doma.. Koupit další pro dvě.. Auto jen tak neseženu a hlavně nezaplatím..a co teprve pleny nebo mliko kdyz by nešlo kojení :zed:

Tohle všechno přece nemusíte koupit hned teď a najednou. Bazárkovej Easywalker pro dvojčata se dá sehnat od 6000 korun, autosedačku jsem kupovala za 3500 včetně isofix základny a nové auto taky může počkat, klidně až po porodu.. Když si to hodíš na papír a rozplánuješ, kolik musíte dát stranou každý měsíc, tak se ti hrozně uleví - uvidíš že toho není tolik a že to není o tolik víc než kolik to bylo s prvním miminkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.5.22 15:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky mi asi trefí. Máme doma v červnu 2 letou princeznu. Včera jsem byla na potvrzení tehu a dr mi sdělí že tam jsou DVĚ!!! Nevím co dělat, zatím než radost převládá strach a stres a ikdyz mi řekla, že spousta dvojčat nedopadne, tak mě to děsí. Nevím jestli finance nebudou problém.. Se třemi dětmi a třemi autosedackami těžko nám bude stačit malé auto, malý kufr, do toho spravování domku a teď to všechno zdražování… Zatím se neumím radovat a jsem z toho úplně v šoku…

To je krásný! :srdce: :srdce: určitě to zvládnete, nejhorší smrt je z vyděšení :D U mě taky doktorka taky chvilku hledala, jestli tam nejsou dvě, protože tak velký břicho na tak malý mimino jí přišlo až divný :D Ale nám by to nevadilo, i když by už byly celkem čtyři a to by bychom jiný auto museli řešit na 100%

Holky, co čekáte třetí, taky máte tak velký břicha? Jako u druhýho to byl fofr, ale tohle! To je úplně jiná liga! Dítě má asi 3 gramy a já už nic nezapnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.5.22 15:36
@Baru87 píše:
To je krásný! :srdce: :srdce: určitě to zvládnete, nejhorší smrt je z vyděšení :D U mě taky doktorka taky chvilku hledala, jestli tam nejsou dvě, protože tak velký břicho na tak malý mimino jí přišlo až divný :D Ale nám by to nevadilo, i když by už byly celkem čtyři a to by bychom jiný auto museli řešit na 100%Holky, co čekáte třetí, taky máte tak velký břicha? Jako u druhýho to byl fofr, ale tohle! To je úplně jiná liga! Dítě má asi 3 gramy a já už nic nezapnu :D

Já na tom byla s břichem hůř u druhého, to jsem byla nafouklá hrozně, teď to zatím není nějak extra vidět naštěstí, i když večer to už trošku horší je 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
4.5.22 17:05

@Baru87 ani nemluv, připadám si jak v 5tem měsíci. Mazec, i soused mi říkal už tak 14 dno zpět že už to jde vidět a to jsem teď teprve 9+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.5.22 18:29

@Baru87 Moje je to tedy druhé těhotenství a kalhoty jsem už vzdala.. mám pocit, že to každý musí poznat, protože jsem jako balón 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.5.22 20:16

Holky, tak já vás opustím. Nestalo se nic špatného, jen moje menstruace se údajně nepletla ale těhotenský test z března ano. :lol: Dnes jsem byla na prvním vyšetření a miminko odpovídá už 11+3, takže žádný dáreček na Vánoce, ale termín prý už 17.11. Dle MS jsem dokonce víc, tak snad mi ještě udělají I. screening. Dnes jsem se do nemocnice nedovolala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
4.5.22 20:31
@SaveLove píše:
@Baru87 Moje je to tedy druhé těhotenství a kalhoty jsem už vzdala.. mám pocit, že to každý musí poznat, protože jsem jako balón 🙈

Jo přesně, já ještě ani nebyla u doktorky a už to na mě lidi poznali :lol: dneska bych měla být 9+2, ale ještě jdu za týden na přeměření, protože to moc nešlo a podle MS se u mě orientovat nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
5.5.22 08:26

@Joslyn tak zase dobrá zpráva, že ti bude kratší dobu zle :-D Už máš 1 trimestr skoro za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.5.22 08:35

@Joslyn tak to blahozelam :mrgreen: a neboj, urcite sa na screening niekam dostanes. a aspon mas najcitlivejsie obdobie ako rychlo za sebou 😁 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.22 11:31

Holky taky jsem přišla na to 2.5. Že čekáme naše vytoužené miminko, o které jsme se snažili dva roky. V pondělí jdu na gyndu. Chci se zeptat nevíte jaký by mohl být nejpravděpodobnější den kdy se nám to povedlo? Ms jsem měla celkem nepravidelnou někdy 28 někdy 30 MC. Sex jsme měli 10.4. 12.4. a 17.4. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
5.5.22 21:12

Tak já už mám po druhé kontrole a tehotenskou průkazku :). Uživatelko s dvouletou holčičkou a dvojčátky v břiše! Jsme v tom spolu :lol: :kytka: musím říct, že teď po druhé kontrole už to bylo takové dojemné a víc mi to došlo a šok už oslabil. Tohle je nejoblíbenější ultrazvuk už z prvního tehu, že to je takový snehulacek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 21:50

@klinerovi taky máte doma takhle malé dítě a čekáte dvojčata? A jaké jste měla pocity, když Vám to poprvé řekli? My jsme stále v šoku.. Na další ultrazvuk jdu za 14 dní, tak se prý uvidí jak to dopadne dal.. Ale Teda máme opravdu obavy jak to finančně zvládneme.. Hlavně chudák manžel

• Citovat
  • Upravit
282
7.5.22 22:53

Ahoj holky, také se k vám přidávám. Měla jsem kontrolu na konci dubna. Prcek byl tak malý, že nešel změřit, ale bilo :srdce: jako o závod. Z toho jsem byla úplně v šoku, že tak brzy. Teď bych měla být někde v 7.týdnu. Je to první a naprosto vytoužené miminko. Máme za sebou 3-letý maraton a jeden SP. Všem moc gratuluji k miminkům a některým tedy také k dvojnásobné nadílce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.5.22 11:40

Ahoj holky tak se k vám přidávám ❤️️ snažili jsme se skoro šest let. Lékař mi indikoval PCOS už jsem čekala na ms abych mohla na hormonální profil a začalo se to řešit. Stravu jsem nasadila na low carb a cvičila hormonalní jógu. Do toho přišel covid a vše se odsunulo. V covidu jsem začala zvracet a tři týdy po něm jsem stale zvracela, tak jsem se rozhodla udělat si test…no a byl tam! 😆 Ten den jsem volala na gynekologii a vzhledem k PCOS mě hned ten den vzali. No a je tam prcek dnes už 9TT ❤️️ 17.5. jdu na první screening. Dodnes tomu nemůžu uvěřit. 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí