TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.4.22 13:10

@Štěpi6
Ahoj, mě před týdnem píchání v podbřišku budilo i v noci, a teď jen občas přes den 😊 Taky jsem se bála, ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku… 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.4.22 13:13

Super, jak říkám, člověka to stresuje, snad zbytečně :) dělala jsem si asi 4 testy, z toho jeden digitální s výsledkem + 2-3. Teď opravdu jen trochu prsa, bolí mě a motá se mi hlava a hrozně krkám, pardon :/. Jen mě to překvapilo že teď 4 dny celý den a najednou nic :) Já jdu k dr ve středu, je to sice brzy, ale byla jsem dlouho objednaná na kontrolu, tak mi řekla, ať normálně přijdu, tak snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.4.22 13:14

@Ivet2808 Taky při každém píchnutí atd. hned zpozorním 🙈 a tu kontrolu ti trochu závidím, mě to čeká až příští úterý :) Tak držím palce na čtvrtek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.22 13:18

@Štěpi6
Moc děkuji měla bych být 5+5tt tak snad bude něco vidět už 😊
Akorát tedy co, tak mě občas svědí bradavky a bolí prsa. Máte taky nekdo svedeni? 😃 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.4.22 13:34

@Ivet2808 to jsme jen 3 dny od sebe. Já jsem dnes 5+5tt :) ale kontrolu mám až 6+6tt.

Co se týče těch bradavek, tak mě občas také svědí, ale není to nic strašného a trvá to vždy jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.4.22 14:08

Ahojte holky, asi si potrebuju postěžovat. Stěžuji si teď pořád doma, ale řekla bych že přítel to asi nechápe. Je skvělý, pomáhá jak to jde, ale nechápe to😁.
Jsem 6+6 a je mi strašně zle🤢. Vím, že to tak má skoro každá. Ale je to mé první těhotenství a jako nečekala jsem to takhle😱. Asi už týden je mi zle, že mám strach se pohnout, jen ležím a říkám si že něco dělat tak zvracím. No dneska jsem si říkala, že to nemůže být až takový, že přeháním 😁.. A dopoledne už jsem i zvracela 🤦🏻‍♀️. Teď se mi nadavuje, ale na prázdno. No myslela jsem si, že to bude jen chvíli ráno, ale celý den? Fakt si to užívám 😁. Jediné co si říkám, že snad tohle je důkaz, že miminko roste jak má🙏. Snad se máte každá o něco lépe než já🤢.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.4.22 14:10

@Anikaa02
Věř, že druhý trimestr bude lepsi. Ten jsem si teda u prvniho fakt uzivala. Ale pak prisel 3. :jazyk: :jazyk: to je nastesti zakonceno krasnym finisem. :dance: :srdce:

@sluníčk0
Tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama. :) urcite si nepripadej jako nejhorsi matka, ja ktera porad jsem se chvastala jak poustim tablet vyjimecne, tak ted je malej na nem treba 2-3h denne. :roll: tatinek bohužel chodi domu az kolem 7 vecer, takze ja to tech 12hodin proste nedam. Snad bude brzy lepe. A taky ti to prijde horsi nez u prvniho tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.4.22 14:14

@Itiweek
Ahoj ja jsem 6+2 a mam to stejne. Jenze se musim starat o dvouletacka k tomu… pomaha porad neco jist a opakovat si, ze za to bude velka odmena. Ale predstava, ze to tak bude dalsich x tydnu je teda na prd. :) myslím, ze muj to taky moc nechape, neumi si představit jake to je, kdyz je ti nonstop zle. U prvniho jsem to nemela cely den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.4.22 14:45

Spini tu este niektora okrem mna? Ci som v tom sama, alebo este niektora dalsia, nech sa mozeme navzajom postazovat? :oops: Dnes som este len 4tt+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.4.22 14:56

@Anny A
Obdivuju maminky co se musí postarat ještě o dítě. Já mám problém postarat se o sebe 🤦🏻‍♀️. Už jsem i brečela, že nic neudělám doma, že jsem teď úplně k ničemu. To asi zase ty hormony 😁. Teď už je mi zase jen špatně 🤷🏻‍♀️.
Těším se, až nevolnosti budou pryč a budu si užívat těhotenství😍 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.4.22 15:02

@Itiweek
Takze jsi na neschopence? No je to husty, u prvniho jsem teda do prace chodila, ikdyz jsem tam obcas zvracela. Ale ted bych to nedala… tak ti preju at je ti co nejdrive lepe, u mne to trvalo minule do 13tt. Tak snad to rychle utece. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.22 16:13

Ahojte, já jsem dnes 5+3 tt. Pořád mám žaludek jako na vodě, ale nic hrozného. Prsa jsou citlivá jako blázen a mám pocit, že už jsou aspoň o 2 kila těžší. Je to mé první těhotenství po 3 letech snažení, tak jsem ze všeho taková vystrašená a momentálně ještě na PN s Covidem (v jeden den jsem zjistila pozitivní test na Covid i těhotenský 🤣 🤦🏼‍♀️). Všem přeji ať se vám daří, v rámci možností, co nejlépe :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
25.4.22 18:32

Uf, no hezky si to užíváte děvčata…mě naštěstí zatím nic není…což je dobře protože naše 8 měsíční ďáblice poslední dobou docela řádí… vyžaduje pozornost, jakmile odejdu z jejího zorného pole začne fňukat, naštěstí už dobře sedí takže ji můžu posadit na zem rozložit kolem ní hračky a u toho pak chvíli vydrzi…zase ale ještě neleze takže mi nikam nezdrhne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
25.4.22 19:52

@Anny A musím říct ze už odpočítávání do toho druhého fakt ze jo :D ale zase není to tak šílené respektive dva dny je mi krásné cítím se úplně v pohodě a pak dva dny všechno bolí a jenom hekám manžel ze mě nemá moc radost ale co muže dělat :mrgreen: :mrgreen:

@clori Já jsem spinila 6tt a 7tt jsem dokonce i krvacela jsou to nervy držím palce ať je všechno v pořádku :kytka:

@Vladusxx je to je hezky ze budeš mít prvky kousek od sebe to budou parťáci ale klobouk dolu já bych to nedala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
25.4.22 20:08

@Anikaa02 no, taky si říkám jak to zvládnu, zvlášť když je chlap od rána do noci v práci.. ale zase je mi 34 tak sem to nechtěla moc oddalovat…taky mame pozitivní gyn. anamnézu v rodine…
Když to zvládla tchýně že měla 3 děti ve 3 letech tak já ty dvě snad taky nějak dam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí