Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Štěpi6
Ahoj, mě před týdnem píchání v podbřišku budilo i v noci, a teď jen občas přes den 😊 Taky jsem se bála, ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad bude všechno v pořádku… 😊
Super, jak říkám, člověka to stresuje, snad zbytečně
dělala jsem si asi 4 testy, z toho jeden digitální s výsledkem + 2-3. Teď opravdu jen trochu prsa, bolí mě a motá se mi hlava a hrozně krkám, pardon :/. Jen mě to překvapilo že teď 4 dny celý den a najednou nic
Já jdu k dr ve středu, je to sice brzy, ale byla jsem dlouho objednaná na kontrolu, tak mi řekla, ať normálně přijdu, tak snad bude vše v pořádku ![]()
@Ivet2808 Taky při každém píchnutí atd. hned zpozorním 🙈 a tu kontrolu ti trochu závidím, mě to čeká až příští úterý
Tak držím palce na čtvrtek ![]()
@Štěpi6
Moc děkuji měla bych být 5+5tt tak snad bude něco vidět už 😊
Akorát tedy co, tak mě občas svědí bradavky a bolí prsa. Máte taky nekdo svedeni? 😃 🙈
@Ivet2808 to jsme jen 3 dny od sebe. Já jsem dnes 5+5tt
ale kontrolu mám až 6+6tt.
Co se týče těch bradavek, tak mě občas také svědí, ale není to nic strašného a trvá to vždy jen chvilku.
Ahojte holky, asi si potrebuju postěžovat. Stěžuji si teď pořád doma, ale řekla bych že přítel to asi nechápe. Je skvělý, pomáhá jak to jde, ale nechápe to😁.
Jsem 6+6 a je mi strašně zle🤢. Vím, že to tak má skoro každá. Ale je to mé první těhotenství a jako nečekala jsem to takhle😱. Asi už týden je mi zle, že mám strach se pohnout, jen ležím a říkám si že něco dělat tak zvracím. No dneska jsem si říkala, že to nemůže být až takový, že přeháním 😁.. A dopoledne už jsem i zvracela 🤦🏻♀️. Teď se mi nadavuje, ale na prázdno. No myslela jsem si, že to bude jen chvíli ráno, ale celý den? Fakt si to užívám 😁. Jediné co si říkám, že snad tohle je důkaz, že miminko roste jak má🙏. Snad se máte každá o něco lépe než já🤢.
@Anikaa02
Věř, že druhý trimestr bude lepsi. Ten jsem si teda u prvniho fakt uzivala. Ale pak prisel 3.
to je nastesti zakonceno krasnym finisem.
![]()
@sluníčk0
Tak to jsem rada, ze v tom nejsem sama.
urcite si nepripadej jako nejhorsi matka, ja ktera porad jsem se chvastala jak poustim tablet vyjimecne, tak ted je malej na nem treba 2-3h denne.
tatinek bohužel chodi domu az kolem 7 vecer, takze ja to tech 12hodin proste nedam. Snad bude brzy lepe. A taky ti to prijde horsi nez u prvniho tehu?
@Itiweek
Ahoj ja jsem 6+2 a mam to stejne. Jenze se musim starat o dvouletacka k tomu… pomaha porad neco jist a opakovat si, ze za to bude velka odmena. Ale predstava, ze to tak bude dalsich x tydnu je teda na prd.
myslím, ze muj to taky moc nechape, neumi si představit jake to je, kdyz je ti nonstop zle. U prvniho jsem to nemela cely den. ![]()
Spini tu este niektora okrem mna? Ci som v tom sama, alebo este niektora dalsia, nech sa mozeme navzajom postazovat?
Dnes som este len 4tt+3.
@Anny A
Obdivuju maminky co se musí postarat ještě o dítě. Já mám problém postarat se o sebe 🤦🏻♀️. Už jsem i brečela, že nic neudělám doma, že jsem teď úplně k ničemu. To asi zase ty hormony 😁. Teď už je mi zase jen špatně 🤷🏻♀️.
Těším se, až nevolnosti budou pryč a budu si užívat těhotenství😍 🙏.
@Itiweek
Takze jsi na neschopence? No je to husty, u prvniho jsem teda do prace chodila, ikdyz jsem tam obcas zvracela. Ale ted bych to nedala… tak ti preju at je ti co nejdrive lepe, u mne to trvalo minule do 13tt. Tak snad to rychle utece. ![]()
Ahojte, já jsem dnes 5+3 tt. Pořád mám žaludek jako na vodě, ale nic hrozného. Prsa jsou citlivá jako blázen a mám pocit, že už jsou aspoň o 2 kila těžší. Je to mé první těhotenství po 3 letech snažení, tak jsem ze všeho taková vystrašená a momentálně ještě na PN s Covidem (v jeden den jsem zjistila pozitivní test na Covid i těhotenský 🤣 🤦🏼♀️). Všem přeji ať se vám daří, v rámci možností, co nejlépe
.
Uf, no hezky si to užíváte děvčata…mě naštěstí zatím nic není…což je dobře protože naše 8 měsíční ďáblice poslední dobou docela řádí… vyžaduje pozornost, jakmile odejdu z jejího zorného pole začne fňukat, naštěstí už dobře sedí takže ji můžu posadit na zem rozložit kolem ní hračky a u toho pak chvíli vydrzi…zase ale ještě neleze takže mi nikam nezdrhne ![]()
@Anny A musím říct ze už odpočítávání do toho druhého fakt ze jo
ale zase není to tak šílené respektive dva dny je mi krásné cítím se úplně v pohodě a pak dva dny všechno bolí a jenom hekám manžel ze mě nemá moc radost ale co muže dělat
![]()
@clori Já jsem spinila 6tt a 7tt jsem dokonce i krvacela jsou to nervy držím palce ať je všechno v pořádku ![]()
@Vladusxx je to je hezky ze budeš mít prvky kousek od sebe to budou parťáci ale klobouk dolu já bych to nedala ![]()
@Anikaa02 no, taky si říkám jak to zvládnu, zvlášť když je chlap od rána do noci v práci.. ale zase je mi 34 tak sem to nechtěla moc oddalovat…taky mame pozitivní gyn. anamnézu v rodine…
Když to zvládla tchýně že měla 3 děti ve 3 letech tak já ty dvě snad taky nějak dam ![]()