Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kattynka000 píše:
Už dělám hnízdaale dalo to teda přemlouvání, jak se mi nic nechce
Já jsem teď myslela že už pojedeme opravdu do porodnice každých 5 minut kontrakce když sme šli v 5 večer domů z nakupov a pak když jsme přijeli domu a ska vykládat nákup a tak tak zase jenom občas takže jdu vykoupat malu ulozit spát a jdu do vaně ale řeknu ti že už nemůžu takhle dál 🙄
@Ennela tak držím palce ať už je to ono.
Já ještě nejsem vůbec připravena, ani tašku nemám zabalenou. Je tady ještě někdo tak nezodpovedny jako já?
Mám furt na starosti jiné věci.
Jinak pohlaví taky nevíme, pokaždé doktorovi nahlasim dopředu, že pohlaví vědět nechci, tak doufám ze už mi to teď ke konci nějak neprořekne
my teda obecně používáme většinou mužský rod, tak mě by to ani nenapadlo kdyby mluvil o “něm” ![]()
Holky ale zajímá mě, dáváte tady někdo kdo už mate děti dáreček od miminka staršímu a naopak? Popřípadě co? Přijde mi to jako fajn napad, syn je docela prodejnej
![]()
@Mystery-lady píše:
@Ennela tak držím palce ať už je to ono.Já ještě nejsem vůbec připravena, ani tašku nemám zabalenou. Je tady ještě někdo tak nezodpovedny jako já?
Jinak pohlaví taky nevíme, pokaždé doktorovi nahlasim dopředu, že pohlaví vědět nechci, tak doufám ze už mi to teď ke konci nějak neprořekneMám furt na starosti jiné věci.
my teda obecně používáme většinou mužský rod, tak mě by to ani nenapadlo kdyby mluvil o “něm”
Já se přiznám že když to tak půjde ještě dál tak já nevím a asi se zblázním 🙄 jo a dárečky takhle vůbec nedáváme
@Ennela píše:
Já jsem teď myslela že už pojedeme opravdu do porodnice každých 5 minut kontrakce když sme šli v 5 večer domů z nakupov a pak když jsme přijeli domu a ska vykládat nákup a tak tak zase jenom občas takže jdu vykoupat malu ulozit spát a jdu do vaně ale řeknu ti že už nemůžu takhle dál 🙄
Mas to fakt napinave. Zkus ho premlouvat ![]()
@xantypa80 píše:
Mas to fakt napinave. Zkus ho premlouvat
To se snažím pořád ale on ne a ne on asi opravdu čeká na toho 12. 🙈 😀
@Mystery-lady u nás starší koupila braskovi chrastítko a pomáhala mi vybírat komplet oblečení, ale dceři už je 6 let, tak to asi bere jinak, žádná žárlivost, na bráchu se strašně těší ![]()
Jinak Holky mě teď malá úplně odrovnala. S „mužem“ jsme spolu skoro pět let, dali jsme se dohromady když jí byl cca rok a půl, bio otce vídá, ale partnerovi říká tati, chodí se k němu mazlit, miluje ho a sama odrovnava lidi hláškou, že má tatínky dva, protože je takový poklad, že na ni jeden nestačí
ve školce až asi po roce prasklo, že táta není její táta
a teď přišla s tím, jestli se s tatínkem konečně vezmeme, abychom měli stejné jméno, že chce mít obě jména, po bio i po novém tatínkovi, že se chce jmenovat stejně jako on, bráška a nevlastní brácha. No díky těm hormonům sem vážně malem brečela ![]()
@Mystery-lady Ja jeste nejsem vubec ready
mam sbaleno tak na pul, ale furt nemam treba vyprany obleceni pro miminka apod. Uz musim zitra hergot ![]()
Drzim palce at to nekdo nevykeca a mate prekvapko ![]()
@Kattynka000 To je roztomilyyy
Tak treba se o Vanocich tatinek 2 rozhoupe a prekvapi
![]()
@Ennela držím pěsti, ono inkdyz jsou bolesti nepravidelný, tak třeba už se otevíráš. Ze až to přijde tak, ze budeš cítit ze už jedete do porodnice, tak budeš už třeba na 5-6 prstu
kamarádka to tak měla ![]()
@EmmaRose tak jsem ráda, že nejsem sama!
A kdy máš termín?
@EmmaRose
tak držím palce ať to ještě těch pár dní tajemství je. U nás prostě muž řekl, že to chce vědět a nejel přes to vlak