TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
10.12.22 08:03
@xantypa80 píše:
Chlapi, vid. Jeste nejsou na svete a uz tropi potize :hug:

No já stále nic v noci mě ještě trochu trápili kontrakce a pak jakoby utalo a nic i jsem se celkem dobře vyspala tak žeby ticho před bourkou?

• Citovat
  • Upravit
147
10.12.22 08:45

@Ennela chudak kamoska teda 8o
Tak ctu, ze dneska mas zatim klidek. Je dobre, ze ses mohla vyspat a nacerpat energii! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.12.22 08:52

Holky, jak to tady ctu a vybavuji si svuj prvni porod, tak mam skoro strach, ze si ho vyvolam a spustim sama :lol: Mam nejpozdejsi termin 30tyho, tak bych to chtela doklepat az tam :lol: At se jeste valim jak vorvan na gauci u pohadek pres Vanoce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
10.12.22 09:38
@EmmaRose píše:
@Ennela chudak kamoska teda 8o
Tak ctu, ze dneska mas zatim klidek. Je dobre, ze ses mohla vyspat a nacerpat energii! :)

Nějak málo to zas začíná ale po zatke ani tuk 🤷‍♀️ dnes jsem chtěla jít do města a přemýšlím jestli teda jo nebo ne 🤔

• Citovat
  • Upravit
147
10.12.22 09:42

@Ennela Jen bez, prijdes na jine myslenky a pohyb to treba rozbehne zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
10.12.22 09:49
@EmmaRose píše:
@Ennela Jen bez, prijdes na jine myslenky a pohyb to treba rozbehne zase :)

Asi jo vemu si i do auta kufor a kdyby něco tak mě rovno muž z nakupov nebude vézt domu ale do porodnice 😀

• Citovat
  • Upravit
147
10.12.22 09:50

@Ennela :palec: Ja uz planuju taky vozit veci do porodnice, sichr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
10.12.22 09:58
@EmmaRose píše:
@Ennela :palec: Ja uz planuju taky vozit veci do porodnice, sichr :lol:

Jo a teď čtu že máš nejpozději termín 30. tak to já bych chtěla v tvém pripade porodit na Nový rok a mít první novoroční miminko 😀 jenomže ono kdyby to šlo naplánovat že jo 😀 já by teď chtěla vydržet a porodit 12.12. taky magický datum ☺️️ nebo ještě 13. taky jsem 13. jenom v srpnu 🙂

• Citovat
  • Upravit
11862
10.12.22 10:19

Holky tak sem čekala která z vás tu bude ráno psát že mimčo je na světě a ono jako nic jo? 8o
Ale je dobré že jste ještě odpocaly… ;) já sem teda moc nespala, měla sem ucpaný nos a nemohla sem tím pádem zabrat (já prostě neumím spát když dýchám pusou 🙈) ale teď se to trochu uvolnilo a sedá mi to na hlasivky..to u mě bývá známka toho že to brzy přejde…aspoň doufám. Teď sedím v kavárně a čekám až roztřídí balíčky zasiloovny…2 sem si vyzvedla a paní zjistila že tam mám ještě třetí že akorát dorazil tak si tu na něj čekám abych nemusela zítra znova ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
10.12.22 10:39
@Vladusxx píše:
Holky tak sem čekala která z vás tu bude ráno psát že mimčo je na světě a ono jako nic jo? 8o
Ale je dobré že jste ještě odpocaly… ;) já sem teda moc nespala, měla sem ucpaný nos a nemohla sem tím pádem zabrat (já prostě neumím spát když dýchám pusou 🙈) ale teď se to trochu uvolnilo a sedá mi to na hlasivky..to u mě bývá známka toho že to brzy přejde…aspoň doufám. Teď sedím v kavárně a čekám až roztřídí balíčky zasiloovny…2 sem si vyzvedla a paní zjistila že tam mám ještě třetí že akorát dorazil tak si tu na něj čekám abych nemusela zítra znova ☺️️

Jako my se s mužem smejeme že ten prcek nás opravdu čeká do toho 12. jak mi to každý tipuje že to vtedy přijde 😀 muž by chtel vyhrát stávku silou mocou a prcek s ním sakra dobře spolupracuje 😂 my půjdeme za chvíli do města po nákupech tak možno se to zas o o kousek posune hlavně když něco dělám nevnimam kontrakce a nedějí se až tak jak když jenom ležím 🤷‍♀️ akurat na malu něco leze a teď se to vůbec nehodí 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
147
10.12.22 11:33

@Ennela No ja datum vubec neresim :lol: Cekame dvojcatka a ty musi ven nejpozdeji 37+0, tak to si asi nevyhadam..a nejak vnitrne citim, ze do 30tyho je uz neunesu, uz tedka me to bricho tahne k zemi :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
10.12.22 11:40

@Ennela všude teď litá nějaká chřipka to bude určitě to samé co máme my s mužem. I moje mamka pokaslava a v pátek už z jejich žáků nepřišel ani jeden (ve čtvrtek aspoň dva :lol: ) všichni maji kašel rýmu teploty… Mě už je rozhodně líp no, a mám velkou radost z těch balíčku..dorazily poslední kousky vybavicky (monitor dechu, matrace, adaptéry na autosedačku na kočárek a nová kolečka ke kočárku. Tak už jen přivézt postýlku a kočárek od mých rodičů…postýlku přivezu v pondělí ať to můžu chlapakovi hezky nachystat a kočárek ten bude stačit až budu v porodnici ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
10.12.22 11:43

@EmmaRose jeee dvojčátka :hug: tak to na tebe budu myslet dvojnásob :srdce: ty sem od malička chtěla (nevím proč teda..) a když sem byla těhotná poprvé nebyla bych proti, ale teď podruhé sem si na druhou stranu zas říkala ať tam nejsou dvě…jedno stačí :lol: tři miminka najednou bych asi nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.22 12:01

@Vladusxx ja uz asi trenuju dopredu nevyspani :mrgreen: budim se uz automaticky co 2 h celou noc. Od utery takhle stejne vstavam kazdou noc co hodku nebo dve. Merim deti a davam leky na horecku :roll: samotne mi neni nic moc, ale s tema marodama je to celkem vyzva :lol: doufam ze dnes uz syna pusti horecky… Chripka trva kolik? 3-5 dni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.12.22 12:04

@Vladusxx Dekuji :srdce: Pro nas byla dvojcatka velky sok jeste par mesicu po zjisteni (nikdo v rodine je nema) a take mame doma uz jedno batole :lol: Takze my jsme pripad se skoro trojcaty. :lol: No nejak to musime zvladnout, hlavne se z toho nepo*rat :) Uz se na bobisky tesim :srdce:
Ale samozrejme okoli je z nas na prasky, jak to zvladnem atd..to na psychice neprida, ale pres to jsem se prenesla uz. Neni na vyber! Jednou jsme si je udelali, tak se postarame :srdce: (potrat neprichazel v uvahu :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí