TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
21.2.19 11:00

@Mite7 Jako občas nějaký pupínek mám, ale akné jsem měla vždy (hlavně v PMS). Přijdu si ale taková celkově hezčí :-) a dokonce sexy :-) Manžel mi říkal, že se mu teď nejvíc líbím (přitom moje vysněná váha byla nejlepší na začátku, když jsme spolu teprve začínali chodit). Nicméně ty cecíky, jak pořád trčí (díky těhu), to se chlapům líbí, asi nebudu nosit doma podprdu :D :D No o jídle mi fakt ani nemluv, musím se smát, když to čtu…cpu se šnekama z listového těsta a stejně mi pořád kručí v břiše :D Dnes si dám asi kuřecí řízek, za chvíli :D Před těhu jsem se snažil necpat se sladkým a včera jsem si dala sladký…ale nic se do mě nevejde, tak si nosím krabičku, kam dávám zbytek :lol: pořád bych jedla sladké, možná i kvůli tomu, že se mi chce spát :lol: , ale včera jsem zahučela do peřin už asi v půl 8 večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.2.19 11:00

Ja do pulky 7. tydne taky snedla na co jsem prisla, pak se to drsne otocilo :? Ale dobry, dnes me zachranily cokoladove lupinky s mlekem, z jine predstavy jidla mi je opet na :poblion:
Ale teda vnimam i dve pozitiva tehotenstvi, a to ze driv jsem trpela na zacpu, a snad uz od poceti chodim kazdej den. A na mykozy jsem driv taky trpela, a zatim taky klid. Tak snad jsem to ted vse nezakrikla :mrgreen: :mrgreen:
Vsem nam co je furt blbe, musime vydrzet, konec 1. trimestru se pomalu ale jiste blizi :palec: Pak si snad udelam nejakou tour de restaurant a zacnu si opet uzivat pocit, ze jidlo neni nepritel :dance:

Příspěvek upraven 21.02.19 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 11:02

@Zuzkazbrna V tomhle případě bych už se taky raději blížila do dalšího trimestru, protože si připadám jak nevděčný strávník…ale zas je fakt, že guláš, co jsem dělala mi včera neskutečně voněl…jak si ho dával k večeři, ale stejně jsem měla housku s lučinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.2.19 11:04

@lalala2016 Co tak ctu, tak jsme na tom my dve hodne poodbne- hodne blbe :mrgreen: Kdy mas cca TP a jaky jsi ted tyden? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
21.2.19 11:20

Holky, tak mně bylo do teď fakt dobře a dnes mi asi začali nevolnosti :( od rána mám žaludek jak na vodě, střídavě s tím, že je mi chvilku dobře.. naštěstí jsem ještě nezvracela… chtěla jsem se zeptat, je tu už některá, které vadí normální džíny? Já si je tenhle týden musím v kanceláři normálně rozepínat. :lol: :lol: tak jsem si dneska objednala nějaké ty jeggíny, bez zipu, protože nechci ještě úplně kupovat těhotenské věci, dokud není po prvním trimestru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
21.2.19 11:41

@marlenka216 me vadi i ty jegginy :mrgreen: ne, ze bych se nevesla, ale vadi mi i teplaky zhruba v mistech, kde maji ty kalhoty lem. Furt si to vytahuju jeste vic nahoru, pak ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 11:41

@marlenka216 Jééžiš, taky s tím bojuju, jsem ráda, že nejsem jediná, myslím, že je to tím, že mám nafouklý i podbřišek a tak mě všechno tak nějak tlačí, připadám si, jak kdybych měla menzes :D Pořád se snažím nosit co nejnižší kalhoty, abych nemusela řešit to, že mě to tlačí, ale i tak mám pásek na posledním čudlíku a funím :D A k tomu jsem do sebe nacpala řízek, brambor se do mě vešla jen půlka, takže funím z jídla :D Dokonce miluju kafe a včera jsem si ho vůbec nedala…nepoznávám se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.2.19 11:45

@Zuzkazbrna joo taky bych chtela si na jidle pochutnat :D Ja obcas jako na neco chut dostanu, pak si to udelam a snim 2 lzice a je mi blbe a uz to nechci ani videt :D Ja jsem dnes dle UTZ 7+6, dle MS 8+1, termin porodu vubec nevim, zrejme hned ze zacatku rijna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
21.2.19 11:45

@marlenka216 jéé, mě taky, je to děs, ale nevím jaké kalhoty koupit :mrgreen: Nejlepší jsou domácí tepláky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
21.2.19 12:18

@Meggynka2189 :D :D jo! Já jsem taky teď měla oběd, trochu se mi po něm teda zvednul žaludek a taky tu teď sedím a funím! :D no, jsem zvědavá, manžel pracuje v jednom e-shopu s oblečením, tak mi je dnes přiveze, objednala jsem si snad patery :lol: :lol: a zítra to snad bude dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 12:20

@marlenka216 No mně je taky šoufl, ale řízek za to stál :D Tak to máš dobré, že můžeš zaúkolovat manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 12:32

Femibion

Holky, teď mě ještě napadlo, pokud neberete vitamínky pro těhulky, tak doporučuji Femibion, jsou tam všechny potřebné vitamíny před otěhotněním i při. :-) Ještě mě zajímá, jestli berete nějaké vitamíny třeba na vlasy? Mám o ně trošku starost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
21.2.19 12:38

@Meggynka2189 ja kdyz femibion objednavala, tak jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna :D Pak jsem si udelala test a za dva dny na to femibion dorazil :D Ja teda beru femibion bez jodu, podle dr z endokrinologie nemam brat zadne leky s jodem :) Takze jsem rada, ze femibion ma i variantu bez jodu :) Krome toho neberu nic jinyho, jen se mazu kremem proti striim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.2.19 12:41

@lalala2016 Já se zatím mažu jen dove tělovým mlékem ve spreji a to jen bříško :) Strie na nohách a zadku jsem měla už předtím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.19 13:01

Ahoj holky, tak ja jsem asi nějaká divná. Nemám vůbec žádné nevolnosti, jím úplně normálně jako předtím. Měla jsem už z toho strach, že je něco špatně, ale mamka mě uklidnila, že ani jednou nezvracela v těhotenství a že mám tuhý kořínek po ní :D . Kontrolu mám 27.2., tak doufám, že vše bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí