Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymka820 píše: Více
Ano.
Jsem k tomu invalidní důchodce, tak moc na výběr za práci nemám. A no skočila jsem na PN doporučeně.
@AnonymniBaba No já jsem taky uklízečka😄 A právě zrovna jsem taky nad tou neschopenkou přemýšlela, ale já musím ještě dva měsíce počkat než mi skončí zkušebka🫣 Ale i když je to blbej úklid tak je to záhul
Také jsem ve zkušební době ale až někde do května. To bych nedala
![]()
Tak to je hodně dlouho, já plánuji až mi skončí že to v práci oznámím a uvidím co vydržím ale nejradši bych doma byla hned, ta únava a celý den na nohou je děs
Kdyby to byla klasická zkušební doba, asi bych zkusila déle vydržet ale to ohýbání, tahání kýble, nedělalo to už dobrotu.
takže Vam fandím a drzim palce!!!
jaky tt jste?
Ja o víkendu budu 5+ a doma mám už 2 leté dítě, jak jsem psala v úvodním příspěvku. Je to teda záhul už s dítětem. Mně bylo špatně i s prvním poměrně brzo a teď už to jde na mě taky. Nejhorší ráno po probuzení, to mě hned nadavuje, naštěstí ještě nezvracím. Dávám jídlo na sílu po menších porcích ať můžu fungovat. No a spala bych furt. Když spí dítko tak si chodím lehat no a partner teda musí fungovat když dojde z práce. Trochu bojím jak mi bude třeba 8-10tt 😭
@Anonymní píše: Více
Drž se! Já mám doma pětiletého a je to taky záhul, teda zatím nemám výrazné nevilnosti, jen mám teď virózu, chodím do práce a pobolívá mě břicho a jsem z toho všeho fest unavená.. třeba už ty nevolnosti nebudeš mít tak zlé, každé těhotenství je jiné.. ![]()
Dneska jsem byla na odběru krve jako samoplatce, 40dc/24dpo a mám 6546iu/i
krásně to stouplo a snad na kontrole 2.3. bude srdíčko.
Ahoj holky, vsem moc gratuluji
Take se opatrne pridavam. Dnes jsem presne 6+0, asi 26 dpo. Na kontrole u gyn jsem byla uz ted v utery, protoze za tyden jedeme na tri tydny pryc a dalsi kontrola me ceka az za mesic.
Doktor na kontrole videl gestacni vacek asi 8 mm a pocinajici embryonalni strukturu (takhle presne mi to rekl).
Vubec nevim, jak ten mesic cekani vydrzim. Je to moje treti tehotenstvi - prvni dopadlo potratem, druhe uz nastesti porodem. Mam doma skoro rocniho syna a porad kojim. Oproti poslednimu tehotenstvi se synem nemam vubec zadne priznaky, tak jsem z toho znacne nervozni. Snad je to tim kojenim.
Premyslim, ze si tydnu jeste dvakrat skocim na odber jako samoplatce, abych videla, jestli hcg skutecne roste.
Moc vsem drzim pesti ![]()
@Anonymní píše: Více
Držím palce aby vse bylo v pořádku i u tebe. 🍀
Já jsem dnes cca 5+5tt, 25dpo
Tak jak vám holky je? Já mám neskutečnou únavu, a v noci když mě vzbudí záchod tak už pak nespím, ale jinak bych spala kudy chodím a po ránu mívám pocit slabosti, motání hlavy a jinak to celkem jde. Oťukáváte jen tak na internetu výbavu pro mimčo? Já jsem ve fázi řešení kočárku kterej se pak bude kupovat a je to peklo
![]()
@Anonymka820 tak mně je neskutečně blbě. S prvním tohle vůbec neznám a teď pomalu nevystrčím hlavu ze záchodu. Žiju na piškotech a cole. Dnes teda nemůžu ani to 🫣 jinak výbavu ještě vůbec neřeším, je brzy. Ale stejně budu mít asi většinu věcí po starším.
@Anonymní píše: VíceTak to si užíváš pěkně🫣 Hlavně ať je brzy líp
Na výbavu je brzy. Jsem 6+2tt, možná za 4-5 týdnu začnu pokukavat ale kdo ví.
![]()
Holky, tak se k vám také přidám. Jsem 5tt +1. Minulý týden mě začaly bolet prsa a únava. Teď až na tu únavu jinak žádné příznaky. Člověk je za to rád, ale zároveň obavy, zda je všechno ok. Na první kontrolu jdu 13. 3. 2026, tak je to čekání nekonečnééé
Držím všem palce!