TP říjen 2026

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.26 13:35

@Anonymka820 pokud víš tu ovulaci, tak ta naděje je asi o dost menší 😔 ale jsou i případy, kdy se mimčo jen ze startu “sekne” a pak to dožene. Ale bohužel, můj případ to nikdy nebyl. Budu na tebe myslet.

• Citovat
  • Upravit
40
6.3.26 11:36

Bude tu někdo nosit tu rolnicku? Na to je dobra? Někde jsem četla že je jen na okrasu. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.26 12:02

@AnonymniBaba asi záleží, jak to cítíš a čemu věříš. 🙂 jak miminko začne slyšet, tak by si mělo na zvuk rolničky zvyknout a po porodu by ho ta stejná rolnička měla uklidňovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.26 23:38

@Anonymka820 Drzim moc pesti at to dobre dopadne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
40
9.3.26 12:40
@Anonymní píše: Více

Tak druhá bublinka zmizela, dneska kontrola a zůstalo jedno. Aspoň teda druhe nenasla doktorka, hledala a nic. Jedno se krásně vyvíjí, srdíčko bilo a i pustila zvuk. :srdce:

Dle MS 8+0tt, ale dle UTZ 7+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.26 18:58

Ahoj, holky, pridavam se k vam dnes 8+5 :)
Chtela bych se zeptat jak vám je? U mě je to jak na houpačce nevolnosti narozově během dne a hrozná unava ☹️ 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.3.26 19:00
@Kristyna508 píše: Více

Gratulace a vitej :) Ja včera celý den kocovina jak blázen, uplne marná jsem byla a dneska skoro nic, takze se to mění každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.26 19:12
@Renchuck píše: Více

Děkuji, jsem ráda, že jsem narazila na tuto skupinu. :) Rozhodli jsme se oznamovat všem i těm nejbližším až po prvním screeningu, tak si připadám trochu mimo svět teď. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 19:22

@Kristyna508 gratuluji. 🥳 já už od 5+3 nevolnosti. Kolem 6tt se strašně zhoršily, zvracím denně a často celý den. Neudržím ani pití. Je to fakt mazec. Dnes jsem přesně 10tt a teda pořád stejný. 🙈 oznamovat budem taky až po screeningu.

• Citovat
  • Upravit
158
10.3.26 19:52

Taky gratuluju! Samozrejme všem ve skupince :)
drzim palce at je brzo aspon trochu lepe :)
Já jsem teda začla byt i hrozná plačka litostiva 😃 ale asi je to tim jak je mi zle a manzel toho ma ted hodne v praci.
A uz mate termin screeningu?:) ja se budu zrovna zitra objednavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 06:05

@Kristyna508 to já jsem taky. 😀 někdy brečím zoufalstvím a u každé reklamy nebo když někdo někomu řekne něco pěkného 😅 ty hormony s náma pěkně cvičí.
Termín máme tak napůl, zatím jsem domluvená na 1.4., ale s tím, že bych měla být v tu dobu podle minulého utz už 13+3, což je dost hraniční. Takže jdu ještě teď ve čtvrtek na kontrolu a podle velikosti mimča buď screening necháme nebo posunem trošku na dřív.

• Citovat
  • Upravit
158
11.3.26 11:27

Je to tak, nedej boze kdyz ve filmu nekdo umre, to je vodopad😃 jasně u mě to nesedí o den, tak se to taky jeste upresní kolik vlastně jsem, ale objednali mě na 8.4. To bych mela být bud 12+6 nebo 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.3.26 12:54

Ahoj, přidávám se k vám do skupinky, ok když se mi termín posune spíš na konec září.
Dneska jsme byla na druhé poradně a celkem třetí kontrole. Konečně jsme dostala tehotenskou průkazku. Prcek zatím krásně prospívá, hýbe se (dneska si dalo obě ruce za hlavu). Dle dnešního utz jsem 10+6tt (dle ms 10+4tt). Dneska mě Dr. objednal na 25.3. na screening + si k němu doplatit i vyšetření na preeklampsii.

Prvních 14 dní jsem trpěla neskutečnou únavou. Ta se pak trochu zlepšila. Jinak spíš nechutenství nebo odpolední/večerní „nevolnosti“. Ale teď se vše pomalu zlepšuje, tak věřím, že bude lépe.

Jinak ikdyž se jedná o moje 3. těhotenství…rodila jsem v roce 2012 a 2015… tak mám pocit, jak kdyby to bylo poprvé a nejsme už nejmladší maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.3.26 16:07

A kdy jste byly na první prohlídce? Já jdu v pátek a to budu 7+3, tak snad už bude vše krásně vidět. Jsem z toho nervozni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.26 16:39

@Renchuck 7+3 by uz mělo být vše krásně vidět, neboj :srdce: pokud tedy víš, kdy byla ovulace a není těhotenství třeba mladší. :) teď jsem byla až 8+1, tak to už nebylo o čem (a hlavně jsem věděla tu ovulaci), se synem jsem byla podle ovulace už 6+1 a už taky bylo i srdíčko. Budu držet palce :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky