TP říjen 2026

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.26 20:08

Tak já mám dnes po první kontrole, dle ovulace 8+1, podle utz 8+3, takže krásně odpovídá. :srdce: bilo, tak jsem šťastná. Další kontrola 12.3.

• Citovat
  • Upravit
50
2.3.26 20:01

Ahojte, já jsem 7+6 a kromě bolestivých a obřích prsou nemám žádné jiné problémy. Budu prvorodička. Průkazku dostanu při další kontrole 19.3. vůbec nevím kdy mám začít hrotit přípravy :D kdy a jak oznámit rodinám. Tak se raději tvářím, že o těhotenství ještě sama nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.3.26 20:08

@AnonymniBaba moje doktorka mi fotku z prvního ultrazvuku nenabídla a to tam viděla i srdíčko :,( 19.3. mám další kontrolu, kdy dostanu i průkazku, tak doufám, že nějakou fotku už dostanu :oops: nebo si o ní musím říct? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.26 20:29
@Iva825 píše: Více

Me fotku poslala na email, zeptala se sama zda chci. :) Takže možná se poptat?

První byla 16.2. a byla vidět jedna bublinka ještě bez srdíčka (to bylo dle appky 5+0tt).

A dneska druhá kontrola… dle appky 7+0tt, ale dle UTZ 6+2tt a srdíčko bylo a no, velké překvapení - objevila se druhá bublinka, trošku dál a schovaná, u ni nevíme. Nenašlo se srdíčko jak se schovavalo a tak kvůli tomu další kontrola 9.3.🤯 🍀

• Citovat
  • Upravit
50
2.3.26 20:32
@Anonymní píše: Více

Jeee tak třeba dvojčátka :srdce: no já čekám své první tak vůbec nevím jak to chodí. Já byla na prvním 6+3 a další kontrola za víc než 4 týdny. Tak příště se zkusím zeptat na nějakou památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.26 20:36

@Iva825 gratuluji k prvnímu miminku. 🙂 na přípravy bude ještě času dost. Nespěchala bych, já u prvního trošku bláznila a pak jsem neměla doma před porodem co dělat a bylo to děsný, to čekání. 😀 jinak ty fotky dává každý gynekolog jinak. Někdo nedá, někdo pošle na mail, někdo nechá vyfotit monitor na mobil. Já třeba taky nedostala. Ale vím, že kdybych si řekla a zaplatila si ji, tak mi ji dají. Ale tím, že už čekám druhého prcka, tak si počkám až na fotku ze screeningu.

• Citovat
  • Upravit
50
2.3.26 20:48

Teď se cítím ochuzená o fotku :) tak při další kontrole si raději řeknu. Já podnikám a do července se nezastavím. Pak chceme ještě poslední dovču ve 2. Myslíš, že během měsíce se dá všechno stihnout nakoupit a zařídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.26 20:49
@Iva825 píše: Více

Taky čekám své první. Tak je vše pro mě nové, neznáme. :)
Já měla první teda 16.2., dneska a nečekaně kvůli druhé bublince co vypadá že bude druhé, ještě 9.3. a to prý průkazku dostanu. Tak jsem zvědavá, na průkazku i na to zdá se u druhého objeví :srdce::)

• Citovat
  • Upravit
50
2.3.26 20:56

Gratuluji :srdce: u nás v rodině mají všechny ženy dvojčata u třetího těhotenství. Tak jsem říkala, že max dvě těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.26 20:58

U nás, mé ani přítelivo strany, nikdo neměl dvojčata. Tak sem šoku 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.26 21:14

@Iva825 jako určitě začni pokukovat dřív, ale za mě opeavdu není kam spěchat. 🙂 ten měsíc a půl před porodem, co jsem byla už doma na mateřské se stejně s tím pupkem už nějaké velké cestování nedalo a je to dost dlouhá doba na chystání. 😀 ale je to samozřejmě na každém. Pokud budeš klidnější, když si vše nachystáš dřív, tak to není nic proti ničemu.

• Citovat
  • Upravit
50
2.3.26 23:39

Všude čtu, že první trimestr je rizikový na potraty. Tak raději s výbavou a vším počkám na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.26 11:39

Tak vám všem gratuluji k dobře dopadnutým kontrolám :srdce: :hug: Já musela dnes na gyndu, ráno jsem zašpinila a nevyznám se v tom co říkala doktorka. Na utz byl vidět jen gestační váček jinak vůbec nic, že těhotenství odpovídá 5+2 a podle menstruace 6+2. Nasadila mi nějaké čípky na noc a nemám z toho moc dobrý pocit, na diskuzích jsem vyčetla že tohle většinou nedopadá jak tam není nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.26 11:42

@Anonymka820 to mě moc mrzí. 😔 pokud si nejsi jistá ovulací, tak je pořád šance, že se ovulace opozdila a ještě bude vše dobré. Pokud ale víš ovulaci, tak to obvykle nebývá dobré znamení. Zažila jsem to několikrát. Budu ale držet palce a třeba miminko na příští kontrole vykoukne

• Citovat
  • Upravit
4.3.26 11:49

No poslední MS byla 19.1 a ovu 1.2 to vím přesně a další kontrolu mi dala na 30.3 měla jsem jít 16.3 ale to by prý bylo brzy tak mi to přeobjednala. No taky mám pocit že to spíš nedopadne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí