Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gratuluji a věřím, že bude vše v pořádku. Já bych dnes měla být podle ovulace 6+3tt a na první kontrolu jdu až někdy v týdnu od 23.2., tak taky doufám, že uvidím to, co vidět být má
Jinak mám doma 17měsíčního prcka.
![]()
Zdravím, takze den kontroly budete 34dc/4+5? Jsem v tech tydnu a zkratek jeste zmatená ![]()
Ano, měla bych byt ten den 34dc a asi 22dpo, ja měla ovu asi ten víkend 30.1.-1.2., měla jsem ji poměrně brzo 😅
Ahoj,
Já dnes u mudr těhotenství potvrzeno, chtěla zkontrolovat zdá je vše tam, kde má být. Zatim bez srdíčka, tak za dva týdny další kontrola..to budu cca 7+3tt. To by snad mohlo byt i
. ![]()
Zdravím
Tak já se jdu přidat, jsem 4+4 a kontrolu mám 16.3 aby bylo vidět i srdíčko ![]()
@Anonymka820 píše: Více
Držím palce, take doufam ze 2.3. uz půjde vidět ![]()
Ahoj, já jsem dnes 7+3 tt a na potvrzení už jsem byla v 6+0 tt a bylo už trošku vidět i srdíčko. Příští pondělí, když budu 8tt, jdu na kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku. Termín bych podle MS měla mít na začátku října… Je mi teda týden už dost špatně, tak doufám, že se to nebude zhoršovat. Jak se cítíte vy?
Moc vás zdravím, přidávám se zatím opatrně, měla bych být tak nějak v 7. týdnu, tento týden potvrzeno těhotenství u MUDr, měla jsem zrovna preventivní prohlídku, jinak bych šla později. Nicméně viděla už i slabé srdíčko, tak snad bude vše ok, jsem starší matka už..
Držím vám všem palce! ![]()
Držím všem palce ať je vše na kontrole v pořádku ❤️ Mě kromě toho že na záchodě bych mohla spát nic není😁 Furt čurám, sem tam mám přecitlivělý čich ale jinak dobrý 😊 A už máte nějaké dětičky doma? Já mám jednu holčinu 9 let, a normálně teď mám pocit že půjdu rodit poprvé, už teď nad tím přemýšlím a hrozně se bojím🫣 🤣
@Anonymka820 Ahojka, mě taky zatím docela nic moc není, jen jsem schytala nějakou virózu..
Jinak mám pětiletého raubíře už doma..
Tak co, máte už nějaký UTZ za sebou? I kdyby jen kontrolní že je na místě kde má být? ![]()
Já ano a jsem doooost zvědavá na kontrolu 2.3., snad už
bude. Z prvního utz mám fotku už na lednici. ![]()
Co se týče nevolnosti a tak, tak maximálně mám citlivější bradavky a obří unavnost, že spím moc ![]()
A dnes mi dala PN doktorka, protože jsem pracovala s chemikáliemi (savo, přípravky na podlahy, povrhy atd) a nedělalo mi to už dobře (na blití, bolesti zad, sem tam bolest bříška)..plus věcné tahání vody kyble po schodech nahoru, dolu a ohýbání se.. takže PN doporučena mudr. A když to půjde všecko jak má, z PN přejdu mateřskou.
Tak zakládám potichu a opatrně skupinu tp říjen 2026.
Já jsem dnes 24dc, cykly mám docela krátké a test digitální už včera takto.
Objednaná jsem na 23.2. na potvrzení těhu, tak jsem zvědavá, doma mám už 25měsíční dítě 😅