TP říjen 2026

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.26 19:48

Tp říjen 2026

Tak zakládám potichu a opatrně skupinu tp říjen 2026.
Já jsem dnes 24dc, cykly mám docela krátké a test digitální už včera takto.
Objednaná jsem na 23.2. na potvrzení těhu, tak jsem zvědavá, doma mám už 25měsíční dítě 😅

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.2.26 20:56

Gratuluji a věřím, že bude vše v pořádku. Já bych dnes měla být podle ovulace 6+3tt a na první kontrolu jdu až někdy v týdnu od 23.2., tak taky doufám, že uvidím to, co vidět být má :srdce: Jinak mám doma 17měsíčního prcka. :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ha28
13.2.26 21:59

Zdravím, takze den kontroly budete 34dc/4+5? Jsem v tech tydnu a zkratek jeste zmatená :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.26 11:43

Ano, měla bych byt ten den 34dc a asi 22dpo, ja měla ovu asi ten víkend 30.1.-1.2., měla jsem ji poměrně brzo 😅

• Citovat
  • Upravit
40
16.2.26 17:31

Ahoj,
Já dnes u mudr těhotenství potvrzeno, chtěla zkontrolovat zdá je vše tam, kde má být. Zatim bez srdíčka, tak za dva týdny další kontrola..to budu cca 7+3tt. To by snad mohlo byt i :srdce::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 18:41

@AnonymniBaba a jaký tt jsi byla dneska? :)

• Citovat
  • Upravit
40
16.2.26 19:03

Bud 5+0 nebo 5+1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.26 05:00

Zdravím :mavam: Tak já se jdu přidat, jsem 4+4 a kontrolu mám 16.3 aby bylo vidět i srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.2.26 06:53
@Anonymka820 píše: Více

Držím palce, take doufam ze 2.3. uz půjde vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.2.26 13:04

Ahoj, já jsem dnes 7+3 tt a na potvrzení už jsem byla v 6+0 tt a bylo už trošku vidět i srdíčko. Příští pondělí, když budu 8tt, jdu na kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku. Termín bych podle MS měla mít na začátku října… Je mi teda týden už dost špatně, tak doufám, že se to nebude zhoršovat. Jak se cítíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.26 09:44

Moc vás zdravím, přidávám se zatím opatrně, měla bych být tak nějak v 7. týdnu, tento týden potvrzeno těhotenství u MUDr, měla jsem zrovna preventivní prohlídku, jinak bych šla později. Nicméně viděla už i slabé srdíčko, tak snad bude vše ok, jsem starší matka už.. 8) Držím vám všem palce! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
19.2.26 10:03

Držím všem palce ať je vše na kontrole v pořádku ❤️ Mě kromě toho že na záchodě bych mohla spát nic není😁 Furt čurám, sem tam mám přecitlivělý čich ale jinak dobrý 😊 A už máte nějaké dětičky doma? Já mám jednu holčinu 9 let, a normálně teď mám pocit že půjdu rodit poprvé, už teď nad tím přemýšlím a hrozně se bojím🫣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.26 11:27

@Anonymka820 Ahojka, mě taky zatím docela nic moc není, jen jsem schytala nějakou virózu.. :roll: Jinak mám pětiletého raubíře už doma..

• Citovat
  • Upravit
40
19.2.26 14:35

Tak co, máte už nějaký UTZ za sebou? I kdyby jen kontrolní že je na místě kde má být? :)

Já ano a jsem doooost zvědavá na kontrolu 2.3., snad už :srdce: bude. Z prvního utz mám fotku už na lednici. :lol:

Co se týče nevolnosti a tak, tak maximálně mám citlivější bradavky a obří unavnost, že spím moc :think:
A dnes mi dala PN doktorka, protože jsem pracovala s chemikáliemi (savo, přípravky na podlahy, povrhy atd) a nedělalo mi to už dobře (na blití, bolesti zad, sem tam bolest bříška)..plus věcné tahání vody kyble po schodech nahoru, dolu a ohýbání se.. takže PN doporučena mudr. A když to půjde všecko jak má, z PN přejdu mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.26 15:33

@AnonymniBaba Takže chápu dobře že děláš uklízečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí