TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
2.5.11 07:54

Ivet na ty křeče v lýtku si řekni doktorovi o magnezko-mě to pomohlo-taky už jsem je měla-navíc mi to mooooc chutná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.5.11 08:15

Berusenko, já měla úplně stejnou noc, mívám to ale častěji. Někdy usnu jak králík a někdy se převaluji, v té poloze mě bolí břicho, v té poloze se to nelíbí mimi. Tak vždycky pozoruji přítele jak spokojeně odfrkuje a vždycky si řeknu, „aspoň jeden z nás si spokojeně spinká.“
Jinak taky gratuluji všem vdaným ženám, mě to za pár dnů taky čeká a už se moc těším.
V poslední době mě často pobolívá v podbříšku, ve čtvrtek jdu k Dr., tak doufám, že vše je v pořádku.
Přeji Vám příjemné prožití prvního květnového týdne, doufám, že jste vřera dostly pořádného hubana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.5.11 09:21

ahoj holky, teda koukám o víkendu samé urazy
paja - radši bych taky zašla pro jistotu k Dr.
Berus - to muselo bolet jak k*áva, to věřím :cert: snad ti to brzy odezní, ale ten nehet ti asi uritě odejde, já to takhle měla taky…
floa - tak už jsi vdaná paní, tak ať vám to v manželství klape :kytka: a pak nám řekni až dáš foto :-)
ivet - na ty křeče to magnezko pomáhá, i když ne uplně, občas je stejně mám ale ne tak silné, hodně pomáhá před spaním trošku cvičit nožkama, kroutit kotníkem apod.
jinak mě taky nikdo neupálil, páč byl na programu hokej a to bylo přece důležitější, manžel pozval i sousedy, takže jsme seděli, no nakonec až do půl čtvrté ráno…takže včera jsme spíš jen polehávali přes celý den, třešeň jsme žádnou neviděli, tak nic nebylo…dneska se mi taky blbě spalo, furt se převaluju z boku na bok, občas na břiše, na břiše to prý tolik nevadí, spíš záleží jak miminko, já když ležím na břiše tak mám jednu nohu pokrčenou a tím tam mám trochu prostor pro břicho, takže je to ok, spíš je ted blbý to, že mi často brní ruce ve spaní a mám je uplně leklý, to mě vždy vzbudí…
no jdu pracovat, ať něco udělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.5.11 09:22

a ve středu mě čeká poradna, dozvím se jak dopadla cukrovka, tak jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.5.11 12:28

Čaute mamky :)

Floo - gratuluju vám :kytka: a těším se na fotky! :hug:

Beruš - to není možný, co Ty máš za úrazy 8-o To muselo bolet jako prase :zed:
Pájo - dávej na sebe pozor, doufám, že se cítíš lépe a modřina už tolik nebolí… švagrová taky spadla v těhu ze schodů, ale naštěstí to dobře dopadlo :wink:
Hani - jdem s Beruš ve středu taky do poradny :) mě cukrovka teprv čeká…

Já spím nejradši na poloboku-polobřichu s pokrčenou nohou, tak spím i netěhu. Ale je fakt, že teď se nějak míň bojím… s Anetkou jsem vůbec na břiše spát nemohla, jak jsem se bála, že ji umáčknu a bylo mi to hrozně nepříjemný. Jinak po schodech chodím denně několikrát, máme jich k nám domů 29 kousků, tak jsem zvyklá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.11 12:47

gratuluji vdaným ženám :lol:
a také sem zvědavá na fotky =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.5.11 15:21

tak jsem se právě dozvěděla, kolik nás bude stát oprava auta, tedy auto je už opravený, jen to ještě známý vyčísloval, skoro to se mnou seklo, 22 tis. a to to máme od známého… ach jo, doufám, že auto aspoň bude držet nějakou dobu… asi si budu muset vybrat levnější kočárek a začít šetřit na výbavě a to jsem myslela, že koupíme i isofix na autosedačku :cry: poslední dobou začínám stále více proškrtávat a zmenšovat seznam :-(
jinak je mi dnes nějak divně, asi půjdu dříve domů, taky mimčo dnes kope nějak více a silněji, se mi už začíná vlnit břicho, to jsem dřív neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.11 20:28

hannah to je mi líto. Taky sem nák počítala musíme taky šetřit dokážeme utrácet za blbosti.
mě šíleně narostlo břicho připadám si jako valibuk :lol:
holky chtěla sem se zeptat už nekolikrát sem si dala fotky do alba ale pořád se nák vymazá jí nevíte čím to je? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 09:30

ty jo to je počásko, celou noc celou noc u nás lilo, budilo mě to a stále leje, ráno jedu do práce, autobus narvaný, smrad a vedro, hrůza…ted všichni s těmi mokrými deštníky…fuj…a dnes z práce nevylezu, až v 5… :-)
co vy holky, jak se máte? nějak nám to uvadá… :-?
my včera zas pozorovali večer vlnící se břicho, já se vždycky musím hrozně smát, když to vidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
3.5.11 09:50

Tak mě příjde, že když je venku hezky, tak víc diskutujeme, než když je škaredě, tak jako dneska. No, pěkně si s náma to počasí hraje. Já jdu dneska konečně mrknout po nějakých těch třičtvrťácích nebo kraťasích, případně po obojím a celkově pokouknout po obchodech a pokecat s kamarádkou, tak už se moc těším.
Já teda často cítím, jak se mimísek pohybuje, nebo kope, ale vlnící bříško ještě nevidím. No, asi tam je hodně tuku, přes který, to nejde vidět. Tak se těhulky mějte pěkně a ať vám nepokazí náladu to dnešní počasí. Večer dám vědět, jak jsem nakoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 10:01

ahojky těhulínky :kytka:

mě dneska prcek nechal spát do půl desáté,tak jsem tu až teď :lol:

o počasí ani nemluvím,myslela jsem si že půjdeme s prckem na písek a pak pěšo do Tesca pro plínky a ono prd :-x ani se mi nic nechce dělat :roll:

Hani to je mazec s tou opravou auta-jaký máte?nás čeká koupě nového,ale kdy to bude to nikdo neví :roll:

jo vlnící bříško je super,máme občas místo televize celá rodina :lol:

zítra jdu na test na cukr tak na mě prosím myslete,mám strach..a taky rovnou zběhneme na tu matriku zapsat jméno míma,ať to máme už z krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 10:44

berusenka - jo taky jsme koukali místo televize :-) jinak máme VW passata, 5 let starýho, combi, jako dobrý, velký auto, dobře jezdí, ale holt za originál díly si člověk připlatí, protože nějaký náhražky tam dát nejde…tak to na tebe zítra myslím s tím cukrem, hlavně dnes odpolko radši moc nejez sladký, ať to nemáš vysoký, známá to měla před vánoci, zapomněla a snědla krabici cukroví den předtím a šup hned musela mít do konce těhotenství dietu, to já bych nepřežila bez sladkýho, no já se zítra dozvím v poradně výsledky, snad to bude OK :think:
no na písek to dnes nevypadá, ještě aby nezačlo dněžit, na horách prý sněží…chudák Ivet, jestli u nich sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.5.11 10:56

Dobre rano maminky :-) fuj u nas je hnus fialovej (((SNIH))) :-( takze tu snezi s destem :-( Hannah- to je mi lito s tim autem, ze cclovek msi setrit zrovna u mimca :cry: mi akorat dojizdime stare auto a uz koukame po novem, ale jen nekde do 70tisic max at nemusime mit uver nebo tak, ale taky to neni lehky. ELIS- dobre porid, ja ted par dni resila co na sebe, mam tehu kratasi a dvoje teplakove kratasy i sukni, ale uz se nevejdu do zadnych dlouhych kalhot a rikam si bude leto tak na co je kupovat :mrgreen: :mrgreen: Takze ted chodim v leginach a na to kratasy :mrgreen: no nevypadam k svetu,ale nevadi :mrgreen: jediny do kterych sem se vesla se mi rozpadli na zadku :D :mrgreen: no holky od rana mam v sobe 3misky salatu, pytlik chipsu nanuk k tomu a pujdu si dat rajskou s mletym co varil deda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.5.11 10:57

Ahoj. No ono jak je venku škaredě, tak se zase nechce ani z postele :lol: . Já jdu na cukr ve čtvrtek, ale u nás se ještě den předem chodí na odběr, takže jedu zítra na odběr a ve čtvrtek na křivku. A jsem zvědavá jak to zvládnu, ptž. mě zlobí tlak - mám hodně nízkej a je mi kolikrát až na omdlení, tak doufám, že jim tam sebou neseknu, obzvlášť když musím být oba dva dny na lačno.

Hani tak ať jsou výsledky v pořádku, ať si sladký nemusíš odpírat.

Kačko taky mám už docela velký břicho a fakt úplně jiný než při klukovi. Se vkládáním fotek do alba bohužel nemám zkušenost, takže neporadím.

Elis užij si nakupování, snad ti to nepokazí to počasí, a večer se přiď pochlubit s úlovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 11:01

no j áse snažím od sladkého držet dál-ale ta touha je kolikrát mocnější!!! :zed: :zed: :zed: ale dneska sem si udělala k snídani musli,oběd bude vývárek,odpoledne cotigge s tmavým chlebem a zelenina a véču ještě nevím,tak snad to bude ok.tak to máte nové auto,my máme Fort Fiesta-zdědila jsem ho po dědečkovi ale přeci jen je to malé a opravdu staré auto tak potřebujeme větší autí-ale kde na to vzít a nekrást že?? :roll: no dneska to fakt na písek není-leda tak na plavání v pískovišti :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí