TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
11.2.14 10:42

Taky chci rodit ve vítkovicích, tak doufám, že budeš spokojená…a ten predporodní kurz je od 32.týdne?? a co budete mít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.2.14 10:58

Já jsem měla 1. lekci ve 30 týdnu, ale objednávala jsem si to14 dnů předem, měla jsem štěstí že kurz zrovna začínal I. lekcí, jinak pokud kurz běží, tak se nastupuje do rozjetého kurzu, ale zase si to dojedeš i stou první kejcí. Vede to přímo porodní asistentka z Vítkovic. Je velice příjemná, vtipná a má svou práci velice ráda. My budeme mít holčičku, která už má přes 2 kg a dává mi dost zabrat :-) jak sebou mele a mele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.2.14 11:03

A kolik stojí ten kurz? chci se tam na nej taky přihlásit, ale jeste mám teda pár týdnů čas :)
byla jsi ve Vítkovicích i na prvotrim. screeningu? měla jsi tam sebou i partnera? jsem tam objednaná a nevím jestli vzit manžela nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.2.14 11:16

Jedna lekce i s cvičením stojí 210,–, ale 1.000,– přispívá pojištova (205), na prvním screeningu jsem byla ve Fakultce a to jen proto, ze chodím ke gynd. která je z fakultky, ale udajně tam mají nejpřesnější screen, tak jsem neodporovala a šla jsem tam. Já jsem byla bez přítele, ale predemnou maminky sebou pritele mely a ve Vítkovicích jsme byli spolu s přítelem na 3D, tam chodí většinou s manžílkama. Takže klidně ho vzít můžeš, je to moc pěkné - bude koukat :-) já bych ho vzala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 11:19

@Adélka01 ahojka :kytka: Můžu se přidat? čekám holčičku, jsem v 39 tt a chtěla bych rodit v Porubě…takpak povím, jaké to tam bylo :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
94
11.2.14 11:22

Ahojky, super - budeme čekat na informace jaké to bylo a hlavně ať vše dobře dopadne, to je to nejdůležitější. Máte to holky za pár :) strašně moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 11:24

@Adélka01 No nemysli si…tobě to taky uteče a srpen je tu. Ze začátku se mi to hrozně táhlo, ale pak to sletí ani nevíš jak…dneska už bych si to více užívala a nebyla bych pořád ze všeho vyklepaná… :D

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
11.2.14 11:26

@Adélka01 Ahá..už to máš také za pár:o)))) :lol:

• Citovat
  • Upravit
2578
11.2.14 11:33

@Aleyt ahojky tak 39. týden?? tak to držím pěsti!! ať je vše ok, @Adélka01 tak se divim, že nerodís na fakultce když tam máš gyndařku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 11:43

@laurela děkuju…s tou fakultkou…neřeším, kde budu rodit, ono, všude je to o lidech a mám to kousek, tak asi proto:o) :)

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
11.2.14 11:46

@laurela Ano, na screenu byl semnou i muž..a bylo to moc fajn, doporučuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
94
11.2.14 11:48

Ju přesně tak vždycky se najde nekdo kdo ti ppokazí naladu nebo naopak nekdo kdo tě podrží a je jedno kde to je :-) jj já to mam taky za par jsem 35 týden. No je to paradox, ze mam gyndařku z fakultky a jdu do Vítkovic :lol: ale rozhodnutí je stejně na nás na maminkách a já vybírala hl. že choim do kurzu přímo k porodní asistentce z Vítkovic a podrobně nám vse vysvetlila co a jak tam presne chodí. Ale v dalsí lekci je navsteva fakultky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 11:51

@Adélka01 Mám informaci, že co se péče o maminku i miminko týče, je Poruba bezkonkurenční. Z boxu na sál v případě potíží je to otázka 2 minut a císař prý za 3 minuty hotový…Ale známá bude taky rodit ve Vítkách, chodila tam na kurz…

• Citovat
  • Upravit
94
11.2.14 12:09

Budu moc ráda, když pisneš potom, jak jste byli spokojené :-) i třeba kamaradka, pokud tam nepujdu dříve. Já i proto, že to mam kousek, to bylo pro me taky rozhodující. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 12:12

@Adélka01 Napíšu…určitě…první termín porodu mám 19.2… :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat