Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laurela Ahojka,nene…ale cvičila jsem doma jógu…teď už necvičím, pánč nemůžu s dechem:o))))Končím 39 tt ![]()
@Aleyt zatím nikam nechodím. pracuju na směny a mám to docela náročné, ale našla jsem si porodní asistentku a ta mi časově vyhovuje, tak uvidím
@Blanch89 ahojky, nechceš se na to přihlásit? že by jsme chodily spolu ![]()
http://www.batolacek.cz/…avid-taichi/
@laurela ráda bych ale koukala jsem a čas bude pravděpodobně od 16:00, což já nestíhám, to jsem ještě v práci
budu muset pohledat něco v pozdějších hodinách ![]()
@Blanch89 jasně chápu, škoda no…potřebuju se hýbat, žvažuju, že si koupím nějaké DVD cvičení pro těhotné ![]()
@laurela no cenově to je nejlepší
kdyby si našla nějaké dobré, hoď tady odkaz ![]()
@laurela nenene…ještě ne..je mi moc dobře, pořád někde lítám…ani poslíčky nemám… ![]()
@Blanch89 tak nakonec jsem dneska koupila v levných knihách 2 CD s cvičením pro těhotné, kus za 9 kč, tak budu cvičit doma a hotovo ![]()
@laurela mohla bych doporučit Jóga - cvičení pro těhotné, prenatální cvičení k tonizaci, relaxaci a přípravě vašeho těla....mám to z knihovny…Nakladatelství Svojtka a Co…dá se cvičit doma… ![]()
@Aleyt taky jsem přemýšlela, že zajdu ještě do knihovny, průkazku mám, tak aspon mám zítra program na vycházky ![]()
@laurela a kde? Futurum nebo sykorak? Taky jsem na to koukala. Uz si cvicila?
@Aleyt mě do práce chodila paní a týden přenášela a byla úplně v pohodě, ale říkala, že už čeká 4 tak ví, co ji čeká. Hlavně v klidu, budeme na tebe myslet až to dorazí a to už uteče ![]()