Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aleyt jsem 13.tt, takže jěste mám spoustu času. a co ty? jak se cítíš 6 dni před termínem?
@laurela skvěle…kdybych nefuněla a neměla bříško jako tank, tak ani nevím, že jsem těhotná…je to fajn…a maximálně si užívám i pohybů…
@Aleyt tak to je dobře, že jsi v pohode, kolik jsi přibrala??taky už se těsím, až ucítím nějaké pohyby, ale to jeste tak tři týdny…
@laurela á jsem cítila první pohyby až ve 22 tt.No a přibrala jsem hodně…už 19 kg…
Ale hlavně, že je mimču dobře. Pak zamakám a půjde to snad dolů..Ty jsi těhu poprvé?…
@Aleyt ano poprvé…je to zázrak, o roce a půl zkoušení se konecne podařilo
když jsem prestala veřit, ponorila jsem se do práce, pila a kourila, tak jsem najednou 3 dny pred štedrým dnem zjistila, že jsem těhotná…málem mě trefil šlak:)
jak se bude mimi jmenovat?? my ses manželem nemuzeme dohodnout.
@laurela nám to trvalo 6 let, než se povedlo…čekáme děvčátko…na jménu jsme se dohodli rychle..chceme Emmu ![]()
@Aleyt Emma je krásne jméno, byla to moje favoritka, jmenuje se tak moje babička, ale vyfoukl mi to brácha v lete
takže mám smůlu…
Manžel chce Sofii, a o nicem jinem se nechce bavit, mě se to ale nelíbí, a on tvrdí, že se mi líbí same ujeté / např. Laura, Valentýna, Amélie/
prostě nevím…
@laurela Máš čas na něm zapracovat, třeba vyměkne…já jsem ráda, že jsme se shodli…
@laurela @Aleyt přítel bohužel je pryč, tak chci aspoň ukázat mimiše nejlepší kamarádce. ![]()
no moje kamarádka nebyla taky na screeningu. Nechtěla, ale já bych to neriskovala.
už to chci mít za sebou a vědět, že je vše v pořádku. ať už je 19.2.
@Aleyt na co všechno ti přispěla pojišťovna. taky mám rbp a dle počtu mi vychází jen na screnning a nějaká stovka mi zbyde ![]()
@Blanch89 jj jen na screen a část mamavitu - vitamínů pro těhulky. Máme pouze 1000 kč na rok, ale díky za to… ![]()
@laurela to víš že jo..já bych šla vždycky…pro ten klid to stojí…no né?