TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aleyt
13.2.14 16:19

@laurela to víš že jo..já bych šla vždycky…pro ten klid to stojí…no né? :D

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
13.2.14 16:20

@laurela a ve kterém jsi tt?…

• Citovat
  • Upravit
2578
13.2.14 16:30

@Aleyt jsem 13.tt, takže jěste mám spoustu času. a co ty? jak se cítíš 6 dni před termínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 16:31

@laurela skvěle…kdybych nefuněla a neměla bříško jako tank, tak ani nevím, že jsem těhotná…je to fajn…a maximálně si užívám i pohybů…

• Citovat
  • Upravit
2578
13.2.14 16:36

@Aleyt tak to je dobře, že jsi v pohode, kolik jsi přibrala??taky už se těsím, až ucítím nějaké pohyby, ale to jeste tak tři týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 16:39

@laurela á jsem cítila první pohyby až ve 22 tt.No a přibrala jsem hodně…už 19 kg… :oops: :D Ale hlavně, že je mimču dobře. Pak zamakám a půjde to snad dolů..Ty jsi těhu poprvé?…

• Citovat
  • Upravit
2578
13.2.14 16:46

@Aleyt ano poprvé…je to zázrak, o roce a půl zkoušení se konecne podařilo :)když jsem prestala veřit, ponorila jsem se do práce, pila a kourila, tak jsem najednou 3 dny pred štedrým dnem zjistila, že jsem těhotná…málem mě trefil šlak:)
jak se bude mimi jmenovat?? my ses manželem nemuzeme dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 16:47

@laurela nám to trvalo 6 let, než se povedlo…čekáme děvčátko…na jménu jsme se dohodli rychle..chceme Emmu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2578
13.2.14 16:49

@Aleyt Emma je krásne jméno, byla to moje favoritka, jmenuje se tak moje babička, ale vyfoukl mi to brácha v lete :)takže mám smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 16:51

@laurela je, úplně mě okouzlilo…a nad jakým jménem přemýšlíte?

• Citovat
  • Upravit
2578
13.2.14 16:54

Manžel chce Sofii, a o nicem jinem se nechce bavit, mě se to ale nelíbí, a on tvrdí, že se mi líbí same ujeté / např. Laura, Valentýna, Amélie/ :( prostě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 16:55

@laurela Máš čas na něm zapracovat, třeba vyměkne…já jsem ráda, že jsme se shodli…

• Citovat
  • Upravit
1467
13.2.14 18:06

@laurela @Aleyt přítel bohužel je pryč, tak chci aspoň ukázat mimiše nejlepší kamarádce. :*
no moje kamarádka nebyla taky na screeningu. Nechtěla, ale já bych to neriskovala. :palec: už to chci mít za sebou a vědět, že je vše v pořádku. ať už je 19.2.
@Aleyt na co všechno ti přispěla pojišťovna. taky mám rbp a dle počtu mi vychází jen na screnning a nějaká stovka mi zbyde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
13.2.14 19:15

@Blanch89 jj jen na screen a část mamavitu - vitamínů pro těhulky. Máme pouze 1000 kč na rok, ale díky za to… :D

• Citovat
  • Upravit
1467
13.2.14 19:19

@Aleyt no právě :think: škoda, že na cvičení nic nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat