TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
20.2.14 18:30

@Aleyt ty jo tak to už asi brzy bude, a už se Ti uvolnila hlenová zátka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
20.2.14 21:31

@laurela my máme 62mm :kytka: říkáme mimišovi zatím Elpa, tzn. buď Eliška nebo pavel :dance: a jaké jména máte vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
21.2.14 09:47

@laurela ne, neuvolnila…jsem sama zvědavá jak to bude probíhat. Bolesti přešly a nic se neděje, třeba je to klid před bouří:o))))))

• Citovat
  • Upravit
2578
21.2.14 13:30

@Blanch89 my se zatím na jménech nemůžeme shodnout…tak zatím je čas :-)hele cvičím podle těch DVD a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
21.2.14 13:32

@Aleyt no je to možné, ted to může prijít kazdou minutu, ty jsi mela termín 19.2.?? ne?? ty jo to je mazec, jak se tu par dní neozves tak je to jasne :-) hlavne pak napis jak to probíhalo, doufám, že to bude krátky, rychlý a málo bolavý porod!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
21.2.14 13:38

@laurela ano, každou chvíli, už aby to bylo…už se na Emmu strašně těším a jistě, že dám potom vědět…ať víte co vás čeká :mrgreen: :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
94
21.2.14 13:45

Aleyt chci se zeptat, stalo se Ti, žee jsi necítila prav. pohyby treba jeden den? Já dnes (37 tt) minimálně cítím, jak se mimuso hýbe, spíše vůbec oproti jiným dnům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
21.2.14 13:47

@Adélka01 Ahojka..ne, nestalo. Vždycky jsem o ní věděla. Ale stalo se mi, že třeba nebyly tak silné, jen mě sem tam šťouchla, nebo se zavlnila.Taky to je tím, kde máš placentu…já ji mám na PS a to je prý cítit hůř…ale ten pocit nemám…mele se pořád… :D
Neboj…ono se rozhýbe a nebo spinká…dej si čokoládu a uvidíš, na mě to platí :hug:

• Citovat
  • Upravit
94
21.2.14 13:52

Děkuji za uklidnění, právě, že mi dává tolik zabrat, břicho lítá zprava doleva a vlní se a dnes celý den nic, tak plaším :-) čokoládku zkusím, už jdu na ní. Děkuji moc a držím moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
21.2.14 13:53

@Adélka01 Děkuju :hug: A neboj, uvidíš za pár chvilek jak se rozjede..já když ji chtěla cítít víc, pustila jsem jí hudbu, sedla jsem si a dala jsem si ruce na bok bříška a začalo to…
A neplaš…kdybych byla znovu těhu, už bych taky tak neplašila jako teď… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2578
22.2.14 11:08

@Aleyt ahojky, tak co?? pořád nic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
22.2.14 15:17

@laurela pořád nic :mrgreen: čekám, už netrpělivě…třeba dnes v noci… :nevim: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1006
23.2.14 17:05

Ahojky devcat, taky mam trmin v srpnu ale na zacatku asi 6-10.8 bo dle ms 6 a dle ovu bych rekla11.8 no a dle ult. V 13tt 8.8 :-) jsem s f-m tedy s dobre :-). Do ovy jezdim obcas, ale moc se tam neorientuj, bo ani puvodn nejsem s frydku, ale s bruntalu :-). Chci se zeptat, jsem se ted koukala po teh. kalhotach byla jsem v karoline a teda v hm nic moc a ca taky nic moc, a ty ceny… Des… Jsem premyslela o sekaci, ale zadny tam znam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
23.2.14 18:56

@lenula29 mrkni na bazary na netu, já jsem tak koupila těhu rifle a tím, že nebyla taková zima, jsem je vynosila, stály mě 300 kč. Na bazarech koupíš docela dobré věci. V sekáčích jsem se taky koukala, ale to je hned pryč a nebo není vůbec. Máš štěstí, že bříško budeš mít na jaro a léto, tak toho nebudeš potřebovat tolik jako v zimě.

• Citovat
  • Upravit
2578
24.2.14 09:00

@lenula29 ahojky, já jsem taky srpová :-) k těm tehu oblečení, já mam dvoje těhu kalhoty ze second handu z Vítkovic, a jedny nove z HM a dvoje z netu z aukra po 100 kc, a jsou super, doporučuju aukro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová