TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
10.3.14 13:32
@laurela píše:
@hartiepa nevíš jestli se na to srdce mužu objednat taky do Vítkovic? a ve kterem se to delá tydnu?

To vyšetření se jmenuje fetální echokardiografie, tak si zavolej a zeptej se, jestli tohle dělají. Vím, že hodně se ale chodí do Výškovic http://www.gynet.cz. Já tam byla na prvotrimestrální screening u prvního i druhého dítěte a na srdíčko při prvním těhotenství. Teď jsem tam taky objednaná. Mám ponětí, že ve 20. tt, ale je tam určitě nějaký rozptyl. Já jsem objednaná na 4.4. a to jsem 21. nebo 22. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
10.3.14 19:28

@hartiepa ok, díky za info…a kde jsi byla na tom prvním 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.3.14 20:21

@laurela v Hati. To je u Hlučína. Já tady kousek bydlím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
10.3.14 20:25

@hartiepa tak to se divím, že na vesnici si berou tolik… a rodit jdes do Opavy nebo do Ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.3.14 20:31

@laurela do Opavy ani se zarostlým nehtem ;) Rodit budu na Fifejdách. No a k tomu 3D. Ono to sice je na vesnici, ale je to normální gyncentrum, takže si berou stejně jako všichni všude ;-)Mají další ordinaci a asi hlavní v Opavě. Stejně jako třeba mudr. malík a spol., kteří sídlí na Masarykáči, tak mají ordinaci i v Ludgeřovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.3.14 08:53

@hartiepa jak si byla spokojena na fifejdach? Malík ma u nás v ludgeřovicich ordinaci, teda myslim. Tam chodíš? V hati mám rodinu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.3.14 11:43

@Blanch89 nene, chodím naproti jejich ordinace na Masarykáči, k dr. Lipkové. Já jsem z Darkovic, to je vedle. V Ludgeřovicích ale máme dr. Olšrovou. Na Fifejdách jsem opravdu spokojená byla. Chodila jsem tam na předporodní kurz, takže jsem si tam pak připadala „jako doma“. Bylo to něco úplně jiného, než kdybych přišla do porodnice a nevěděla co mě tam čeká. Proto určitě doporučuji se s porodnicí „seznámit“. Ať už jakoukoliv formou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
11.3.14 13:48

Ahoj ja mam TP 14.8. tudiz ve ct 18tt. a na konci mesice velky utz snad uz budu vedet co to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.3.14 17:41

@hartiepa od kdy si chodila na ten předporodní kurz a v jaký čas probíhá? Taky bych se chtěla jít podívat do porodnice až budu v pozdějším týdnu. K Olšrové jsem chodila ještě i já :lol: je výborný pediatr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.3.14 19:50

@Baby1987 ahojky…a odkud jsi? čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
11.3.14 19:50

@Blanch89 ty chces rodit na fiejdách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.3.14 20:04

@laurela Fifejdy už jsem měla asi rozhodnuté už dávno, když jsem ani ještě nebyla těhule. Názory kamarádek apod. a nějak mi byly když jsem teď uvažovala fifejdy nejsympatičtější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.3.14 21:01
@Baby1987 píše:
Ahoj ja mam TP 14.8. tudiz ve ct 18tt. a na konci mesice velky utz snad uz budu vedet co to bude ;)

Ahoj, tak to jsme na tom podobně. Já mám termín 13.8. podle PM. Sice mi podle UTZ napsali taky 14., ale neberu to moc vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.3.14 21:06
@Blanch89 píše:
@hartiepa od kdy si chodila na ten předporodní kurz a v jaký čas probíhá? Taky bych se chtěla jít podívat do porodnice až budu v pozdějším týdnu. K Olšrové jsem chodila ještě i já :lol: je výborný pediatr :pankac:

Já jsem chodila asi někdy od poloviny června. Doporučuji si zavolat třeba i hned a poptat se, kdy kurzy začínat budou. Je to 5 lekcí, ale jednu nám třeba odkládali, počítala bych alespoň 2 měsíce před termínem. Záleží ale jak jim letos ty kurzy začínají. Prohlídka byla jednak v rámci kurzu a PA nám nabídla i večerní prohlídku s partnerem.
Olšrová je super, četla jsem na ni dobré reference, pár známých taky říkalo, že je dobrá. Hlavně já k ní mám důvěru, je rozumná. Neměnila bych ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
11.3.14 21:08
@Blanch89 píše:
@laurela Fifejdy už jsem měla asi rozhodnuté už dávno, když jsem ani ještě nebyla těhule. Názory kamarádek apod. a nějak mi byly když jsem teď uvažovala fifejdy nejsympatičtější :lol:

Já jsem na Fifejdách byla taky spokojená. Půjdu tam i tentokráte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová