TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
17.3.14 08:47
@laurela píše:
@Baby1987 jsem v soukrome skupine ( ne v diskuzi)už dlouho, scházíme se pravidelně jednou za měsíc :-)

a jak se jmenuje?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
17.3.14 08:54

@laurela ahojky, bohužel jo. to je čas, kdy jsem na ranní i odpolední :pocitac: tak si to musíte užít za mě.
@hartiepa mám dotaz. kdy ses byla poprvé podívat na porodnici? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
17.3.14 09:01

@laurela Ahojka, no daří se :mrgreen: zatím pořád kojím, Emmi si pořád hledá, kdy se jí bude spát lípěji, jestli přes den a nebo v noci, občas nás potrápí bříško, tak se schoulíme do klubíčka a vyprdíme. Je to náročné, ale krásné. Zjišťuju, že se jí líbí u nás v posteli a nebo v náručí a běda jak ji položím do postýlky, to po nás střelí pohledem a je to :lol:
Občas pláče aniž by měla důvod - si myslím já, ale asi má „trápení“ o nímž já nevím, krásně se směje a je to zlatečko.
Zítra nás čeká kontrola, doufám, že nebude pršet, protože muž už je v práci a pofrčíme v kočáru :D

• Citovat
  • Upravit
2578
17.3.14 09:44

@Aleyt ta je nádherná fakt :-) krásné fotečky!!! je na tebe hodně podobná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
17.3.14 09:55

@Baby1987 Ostrava 2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
17.3.14 09:56

@Blanch89 a objevila jsem i těhotenské cvičení, to začína pozdeji, až vyzkousím, tak Ti dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
17.3.14 16:00

@Blanch89 asi od půlky června jsem chodila 1× týdně na kurz, pak to přešlo v kontroly v porodnici a z jedné takové si mě tam koncem července nechali. Termín jsem měla v půli srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.3.14 10:50

@hartiepa a druhe mimi cekas taky v srpnu?? to je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
19.3.14 17:49

Pak mi zjisti info k tomu cvičení @laurela
dneska jsem byla obhlidnout nějaké těhu oblečení. potřebuju kalhoty, protože. mimiše nechci drtit. CA hnus ale H&M super. mají i výprodej. koupila jsem si trika i za 150. doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
19.3.14 21:04

@Blanch89 taky mam kalhoty z HM a jsou skvělé, chodim jen v nich…nevedela jsem, že v CA mají těhu věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
20.3.14 13:12
@laurela píše:
@hartiepa a druhe mimi cekas taky v srpnu?? to je super…

Mám na den stejný termín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
20.3.14 13:15

Těhotenské oblečení

Souhlasím, že v H&M mají super věci. V C&A mají hlavně ošklivé hadry, které moc nesedí, ale to je můj celkový názor na tenhle obchod :) Ještě bych zmínila LIDL. Tam by měla být v dubnu akce s těhotenským oblečením. Nic převratného, ale celkem za pár kaček a mě se osvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
20.3.14 18:34

@hartiepa tak to máš super, se někdo umí trefit :dance: tak to jsem zvědavá jaké budou.
Já pořád chodím v normálních kalhotech, ale bříško se už rýsuje a začínají mě při sezení, řízení tlačit.
@laurela jak si vůbec dopadla s tím velkým utz? řešila si to s gynekologem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
20.3.14 20:01

Holky ja chodim v tehotenskem uz asi mesic :D svoje kalhoty porad oblecu ale je mi to strasne nepohodlne, mam dvoje kalhoty z HM, v akci jedny za 300, druhe dokonce za 150, a pak jeste leginy. V normalnich kalhotech mi to bricho i tak divne vyleza ze vypadam spis jakobych ztlousla. A pak mam plno tilek z new yorkeru ktere jsou az pod zadek, takze. super.
Ty tehotenske kalhoty jsou super, nejen ze jsou pohodlne, ale krasne zakryvaji vselijake faldy co vylezaji, hlavne ty vzadu, kdybych to vedela driv, tak je nosim uz davno :D

• Citovat
  • Upravit
1467
20.3.14 20:08

@Norae mám takové legíny a je to fakt pohodlné a špeky aspoň tak nejdou vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová