Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem byla na kontrole a vypadáme na holčičku
krasně byla otočená, no prostě dneska super.
@laurela dostala jsem doporučenku do fakultky na dětskou kliniku na echo srdce a dalši na velký utz v 20+0 tt., tak se pak ozvi, jestli tě poslal někam
@laurela píše:
@hartiepa týjo…tak tomu říkam zázrak!!!to je boží…budou společne slavit narozeninky…to je fakt boží.
Syn sice měl termín 13.8., ale narodil se 30.7. Otázkou je, jak to bude tentokrát. Každopádně oslavy společné určitě budou. Já jsem v březnu, manžel v prosinci, tak si alespoň užijeme zahradní párty dětiček ![]()
@hartiepa Děkuji. Doufám, že už se to nezmění.
Moc jsem si ji přála, ale všichni mi říkají, to bude kluk. Tak jsem se začala s tím i smiřovat
ale krásně se ukazovala, tak uvidíme
Mi zase vychazi termin podobne jak ma narozeniny manzel ![]()
@Blanch89 taky gratuluju k holcicce ![]()
@Blanch89 gratuluju k holčičce, a závidím
taky chci holčičku.
@laurela Snad ji do měsíce nenaroste pinďour
a tobě nějak ty babské rady vycházejí na co?
@Blanch89 babské rady vycházejí na holčičku
tak snad se to potvrdí.
@Blanch89 2.4. mam poradnu to budu 20 tt (tam dám doktorce poslední šanci, aby se vyjadřila k pohlaví) ale moc v to nedoufám, na to 3D jdu až 17.4…ještě si počkám no…
Holky, tak ja mam za sebou velky utz, je to kluk jako buk
jinak vsechno v poradku, ruce a nohy se hybaji, srdce bije, ledviny pracuji, sterace stiraji..
zrovna jsem ho videla, jak kope jako o zivot, videla jsem dost detailne jeho nozky a prstiky, to byla fakt krasa
no a dostala jsem zadanku na cukrovku, moc se mi tam nechce teda..
@Norae gratulace k utz
A na oggt jenom hezky bez, ty rizika za dve hodiny casu opravdu nestoji. A me muzes verit, ze vim o cem mluvim. Mela jsem ji a pristi tyden jdu na ogtt ja a cekam samozrejme recidivu…
Ta moje Gabinka ukazuje, ze uz s ni musime pocitat. Kdyz v klidu sedim nebo lezim, tak kope jako zbesila ![]()
@hartiepa no ja asi nepujdu, mam k tomu dost duvodu, ale stejne se zeptam, jake jsi mela projevy atd?
@hartiepa jak si poznala u prvního pohyby? Mě tam začalo trochu bublat, ale tak jinak, ale jeden kopanec větší už byl a pak jenom ty bublinky… tak nevím.
@Norae tak to gratuluju k vhlapečkovi ![]()