Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hartiepa ale ta chuvicka je do postýlky ne? nebo to se dá použit i jinak??
@hartiepa Dekuju. taky uvazuju nad aventkou. Kdybych byla na byte, neresila ybch ji, ale na tom baraku se clovek porad hybe, nekam chodi. A s hlasitosti si spokojena? caste negativa pisou, ze neni dost hlasita
@laurela pohoda, zorientuješ se
Monitor dechu je do postýlky, signalizuje pokud by dítě přestalo dýchat. Chůvičky jsou „vysílačky“, jednu necháš u dítěte a s druhou „cestuješ“. Například necháš dítě spát v kočárku na zahradě, nebo naopak dítě spí doma v postýlce a ty jsi venku na zahradě.
Tu chuvicku jde udelat i ze smartphoneu, jsou na to aplikace, mozna byste to mohly vyzkouset, nez si poridite aventku.. preci jen ty chuvicky jsou dost drahe.. my sme v byte, takze takove veci nastesti nemusim resit ![]()
jinak holky, ja od nedele citim regulerni kopance ![]()
@Norae taky jsem o tom slyšela, ale nevím jak to dosáhne na zahradu.
tak to je super. ta naše odmítá nějaké výraznější projevy.
@laurela co 3d?
Ja mam holky 3D v pondeli tak se tesim to budu 22+4tt. @laurela hod tu foto zda uz 3D mas jsem taky zvedava ![]()
@Blanch89 @Baby1987 holky včera jsem byla jen na srdce (STEJNE MĚ NEVZALI
) na 3D jdu až 17.4. jsem 21. tt a pořád nevím pohlaví
![]()
@laurela jak to ze te nevzali? Jaky meli duvod? A kdy mas velky utz? Tak snad 3d uz ti to prozradi?
@Blanch89 prej sem byla objednaná na středu a né na čvrtek…hlavně že v telefonu mi řekla že mam dojít desátého…no nas*aná jsem byla jak prase…o velkem UTZ nic nevím, KO jsem mela min. týden, a další mam za 14 dní.
@laurela a kde si byla na srdce? Poruba? Me ceka pristi tyden slet kontrol, echo, velky utz a poradna
@Blanch89 ne vítkovice, chodím na vše do vítek… takže ve stredu tam pujdu znova na srdce a ve ctvrtek na 3D